Støt kampen mod dyreforsøg i kosmetikindustrien i hele verden!

I dag er det forbudt i EU at bruge forsøgsdyr til kosmetik og vi fik den første lovgivning i 2004. Men vidste du, at 80% af verdens lande stadig ikke har en lovgivning på området? Det betyder, at dyr, primært gnavere, bliver spændt fast og får dryppet medikamenter i øjnene og smurt ting og sager på huden, hvor man lige så godt kunne bruge kunstig hud og kunstige hornhinder.

Body Shop har spillet en aktiv rolle i kampen mod dyreforsøg i kosmetikindustrien siden 1989 og kampen går nu på at udbrede lovgivningen til hele verden med aflevering af hele 6 millioner underskrifter til FN.
Og det er slet ikke urealistisk – i skrivende stund har de  med kampagnen Forever Against Animal Testing indsamlet imponerede 5.183.085 underskrifter – og DU kan bidrage med din underskrift.

♥♥♥♥♥♥♥♥
Du forpligter dig ikke til noget som helst, men tager bare stilling og giver din mening til kende ved at gå ind på dette link og skrive under: thebodyshop.com/ban-animal-testing.

♥♥♥♥♥♥♥♥

 & VIOLA

 

 

  3 replies
  1. Bettina
   Bettina siger:

   Tak fordi du støtter op om det! Så dejligt at sprede budskabet ud til så MANGE som muligt og har selvfølgeligt lige skrevet under, smil!

   Svar

  Skriv en kommentar

  Har du en kommentar?
  Så del den meget gerne!

  Skriv et svar

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.