Ny bog fra Honning og Flora – inspiration til det gode liv

Ny bog fra Honning og Flora – inspiration til det gode liv

Jeg sidder her på årets allersidste dag og nyder i den grad den nye smukke og inspirerende bog fra Honning og Flora. Jeg tror simpelthen, at min nytårsforsæt for 2104 må være, at jeg skal have bogen liggende fremme og kigge i den jævnligt. For selvom bogen handler om udeliv – Genbrug under åben himmel – så er den også meget mere end det.

honning og flora_genbrug

Bogen er en reminder om at have fokus på de små og de gode ting i livet – på naturoplevelser, på at skabe hyggelige dage, på at genbruge og skabe små personlige og kreative oaser. Om at lægge dug på bordet og være sammen med andre, at huske at nyde livet, fotografere og se det store i det små.

IMAG1745     IMAG1747IMAG1753     IMAG1748

IMAG1746

Bogen giver masser af ideer til loppefund og til indretning af dit uderum, og hvordan du skaber en hyggelig og personlig stemning, der ikke bliver for højtidelig.  I bogen er der flittigt strøet en række opskrifter til små delikate og nemme måltider. Det hele er lidt back to basics – det handler om personlighed, selvbyg og genbrug fremfor friværdi. Om de nære værdier og om at nyde livet og naturen og hinanden.

Det er mor og datter, Birgitte og Rikke, der indtil fornyligt stod bag butikken Honning og Flora (nu Villa Viola Living), der ligger i Den gl.  Gartnerbolig på Egholm Slot ved Kr. Hyllinge. Stedet skulle absolut være et besøg værd med et væld af inspirerende opstillinger og udstillinger.

Bogen, som er Honning og Flora’s tredje, koster 350 kr. og kan bestilles på Honningogflora@c.dk. Du kan også finde en webshop og en forhandlerliste for bogen på HonningogFlora.dk.

               

 

0 replies

Skriv en kommentar

Har du en kommentar?
Så del den meget gerne!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.