Vi er bedst, når vi er glade

Vi er bedst, når vi er glade

At vi er bedst, når vi er glade er nok logisk for de fleste – men husker vi også altid på det? Og hvad kan vi selv helt konkret gøre for at være glade og lykkelige?

Vi er bedst, når vi er glade

Mikael Kamber, nyhedsværten fra TV2, har udgivet en spændende og praktisk bog, der samler op på viden og fakta inden for lykke og positiv psykologi og den betydning positiviteten har for, hvordan både mennesker og virksomheder fungerer. Selvom hovedfokus i bogen er på virksomheder og ledelse, gælder de samme faktorer selvfølgelig for os, når vi er private mennesker – det er simpelthen videnskabeligt bevist, at vi opnår mere succes og generelt bare er mere velfungerende, når vi er positive og har ja-hatten på.

Det er ikke raketvidenskab, men meget af det vi selv kan gøre, er tværtimod det, som Mikael Kamber selv kalder simpel “mormor-logik”:

Vær sammen med dem, du holder af 
Lev sundt
Gør noget godt for andre
Dyrk det, du er god til 
Meditér 
Fokusér på det positive  

Alle punkterne er uddybet i bogen, der derudover som sagt hovedsagligt beskæftiger sig med ledelse og kommunikation. Vidste du fx, at der skal 3 positive budskaber til for at opveje et enkelte negativt?

Læs bogen – eller giv den til din chef – hvis du eller din arbejdsplads savner positiv energi. 299,95 kr. hos Saxo.com.

0 replies

Skriv en kommentar

Har du en kommentar?
Så del den meget gerne!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.