,

Ny Filling serum og hyaluron creme fra Filorga

De nye Filorga Hydra-Hyal plumping serum og  dag- og natcremecreme har fokus på klinisk dokumenteret tilførsel intens fylde og fugt.

 

Filorga er mangeårige eksperter inden for hyaluronsyre i både hudpleje og filler-injektioner. Hyaluronsyre findes naturligt i vores hud, hvor det binder fugt og giver fylde, som vi desværre mister noget af hen ad vejen. De nye Filorga Hydra-Hyal plumping serum og  dag- og natcremecreme har fokus på klinisk dokumenteret tilførsel intens fylde og fugt.

Reklame/Reklamelinks

De nye Hydra-Hyal hudplejeprodukter fra Filorga er til dig med normal til tør hud, der har brug for masser af ren fugt og volumen i form af opfyldning af tørhedslinjer og begyndende rynker.

Konsistenserne er meget lette og absolut ikke-fedtende og rigtigt gode, hvis du fx hører til blandt dem, der føler sig klemt lidt inde af en fed creme.
Som en let hudpleje i varmen er den også helt perfekt og super behagelig.
Her får du masser af fugt – i rigtig intens hyaluron-stil, der er som et opfriskende glas vand, der på få sekunder trænger ned i huden.

e nye Hydra-Hyal hudplejeprodukter fra Filorga er til dig med normal til tør hud, der har brug for masser af ren fugt og volumen i form af opfyldning af tørhedslinjer og begyndende rynker. 

Filorga Hydra-Hyal med 5 slags hyaluronssyre!

 Kendere af Filorga vil måske vide, at der findes en Hydra-Hyal serum i forvejen. Men der er sket noget siden sidst: Både creme og serum indeholder en kombination af fem forskellige hyaluronsyrer i forskellige molekylevægt, indkapslet og en i ny (og kostbar) kompakt form, der er endnu mere stabil og binder fugten 5 gange mere end normalt!!! Og vi taler altså om hyaluronsyre, der i forvejen binder vand som en svamp op til 1000 gange sin egen vægt.

Den nye Filorga Hydra-Hyal serum indeholder en kombination af fem forskellige hyaluronsyrer i forskellige molekylevægt, indkapslet og en i ny (og kostbar) kompakt form.

Udover at tilføre fugt, virker hyaluronsyren udglattende og gør huden fyldigere.

Derudover indeholder både Hydra-Hyal serum og creme andre goodies til huden som fx lysnende c-vitamin og Nicainamid (Vitamin B3), der har en lang række balancerende egenskaber anti-inflammatorisk, barriere reparerende og anti-ageing.

Både serum og creme kan bruges både morgen og aften.
Begge koster 425 kr. (lige nu får du en Filorga Time-Filler Night 30 ml. til 328 kr. med gratis i Matas, hvis du køber to produkter)Reklamelink

 

 

0 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv din kommentar her!
Alle er velkomne til at deltage

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.