Ny formidabel øjencreme fra Filorga!

Den nye øjencreme fra Filorga, NCEF Reverse Eyes, er den første af en række af de bedste aktuelle beautynyheder, som jeg har tænkt mig at præsentere dig for den kommende tid.
Én for én, fordi de skiller sig ud og kan noget særligt – og derfor fortjener opmærksomheden.

Den første nyhed, jeg vil opdatere dig på, er, som sagt, fra franske Filorga, hvor NCEF Reverse Eyes er seneste skud på stammen i deres NCEF linje (New Cellular Encapsulated Faktor).

NCEF indeholder et kompleks af 50 ingredienser, vitaminer, mineraler, syrer, enzymer m.m. Øjencremen indeholder desuden aktive ingredienser som kollagen, C-vitamin, aescin, koffein samt hyaluronsyre svarende til indholdet i en Meso-injektion.

Meso-terapi er en teknik, der bruger injektioner til at reducere linjer og rynker, opstramme huden og forbedre hudtonen.  Ved hjælp af fine nåle i det midterste lag (dermis) tilføres fugtgivende, rynkeudglattende og kollagenstimulerende vitaminer, aminosyrer, peptider, antioxidanter, planteekstrakter mm.
Filorgas NCEF kompleks er et sådan produkt, som de har formået at bringe ned i deres cremer. I øjencremen er der en mængde, der svarer til en Meso-injektion.

NB! Jeg gør opmærksom på, at produktet er give til mig i gave til test af Filorga!

Den nye øjencreme fra Filorga giver tydeligt glattere og lysere øjenomgivelser!

Det kan nogle gange være svært at se, at en øjencreme vitterligt gør en forskel og man opnår det glattere, mindre hævede og mere lyse område omkring øjenomgivelserne, som ønsker sig.
Det gælder IKKE for for Filorgas nye NCEF Reverse Eyes, som kom på markedet her i september. Jeg oplever en umiddelbar effekt med en tydeligt klarere og flottere hud omkring øjnene, og selv inde i øjenkrogen synes jeg, at huden virker mindre mørk.

Øjencremen bruges morgen og aften hele vejen omkring øjet! På en dag, hvor øjenomgivelser virker trætte og hævede, er det cremen, der giver et øjeblikkeligt løft!

Produktet er i den dyrere ende – også for Filorga – hvilket må skyldes den høje koncentration af det effektive NCEF-kompleks kendt fra injektionsbehandlinger.
Pris 625 kr. hos Magasin. (tilbud lige nu til 500 kr.)

♥♥♥♥♥

Som sagt er der flere spændende udvalgte beautynyheder på vej til dig, som kommer som fine perler på en snor den næste tid.

2 replies
 1. Sanne Larsen
  Sanne Larsen siger:

  Okay jeg er dæleme forvirret, du skriver den er ny men på look fantastisk har man kunne købe den længe… Medmindre der er kommet en ny version som hedder nøjagtig det samme… Og så er den noget billigere der 480 kr minus 18% hvis nogen vil spare lidt penge…

  Svar
  • Jeanette
   Jeanette siger:

   Hej Sanne,

   Tak for din kommentar, det er super fint lige at få det på plads.

   Den er rigtigt nok helt ny her i Danmark og blev lanceret i september. Nogle gange, så launcher firmaerne i forskellige tempi, og den har været tilgængeligt i nogle andre lande fra maj måned. Men er altså først fornyligt blevet præsenteret for os, og sendt ud i butikkerne, her i Danmark 🙂

   Det er også rigtigt, at man kan finde nogle ting billigere på de udenlandske websites, fordi de ikke køber ind gennem de danske distributører. Det er altid et dilemma, fordi den danske distributør er dem, der sørger for, at vi bloggere og presse kan teste og skrive om produkterne. Men sådan er det med den globale konkurrence, og vi vil som forbrugere naturligvis altid gerne købe varen der, hvor den er billigst (også selvom fortjeneste, skat og moms går ud af landet – det tror jeg, de færreste af os tænker på, heller ikke jeg selv).

   KH Jeanette

   Svar

Skriv en kommentar

Har du en kommentar?
Så del den meget gerne!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.