Ny hårolie – glans uden at fedte

Ny hårolie – glans uden at fedte

Jeg tør slet ikke tænke på, hvor mange penge, jeg igennem årene har smidt ud på serummer, der skulle give blødhed og glans til håret. Og i stedet er endt med noget, som i bedste fald ikke har nogen effekt – og i værste fald efterlader håret tynget og fedtet.
I den evige jagt på de attraktive bløde, blanke lokker, prøvede jeg alligevel lykken endnu en gang – og købte den nye Hairdresser’s Invisible Oil fra Bumble & Bumble. Den er endda i den dyre ende – der er gået inflation i hårolier – men efter hurtigt at have prøvet den i forretningen, besluttede jeg mig for at gøre forsøget.

Invisible oil

Til gengæld er der faktisk tale om et produkt, som ikke skuffer. Olien, som kan anvendes i både vådt og tørt hår, giver en fin glans (skinner dog ikke helt vildt), blødgør håret og glatter overfladen. Til det våde hår bliver jeg nok aldrig træt af Morrocan Oil, men jeg kan godt finde på at blande det med lidt Hairdresser’s Invisible Oil.  Til gengæld er Hairdresser’s Invisible Oil efter min mening langt bedre, når det kommer til finish af det tørre hår. Det bliver glat og lidt blankt, og lægger de små hår ned, uden at blive tungt eller virke fedtet. Man kan sagtens friske op med et par dråber i løbet af dagen.

Det kan også anbefales at blande nogle dråber af olien i din hårkur eller conditioner.

Olier er tidens helt store hårprodukt. Til varmebeskyttelse, mod udtørring, til at pleje, udglatte og kontrollere krus og tilføre glans. De effektive hårolier er tilført silikone, som ikke er skadeligt, men har den gode egenskab, at det lægger sig om hårstråene. Det afgørende er at finde den rette sammensætning, som gør, at især fint hår, ikke klasker sammen eller fedter.  I dette tilfælde er der tale om bl.a. den populære arganolie, som gør håret blødt, sammen med andre olier som kokosnødde-, mandel, macademia og vindruekerneolie. Derudover indeholder den solbeskyttelse.

Hairdresser’s Invisible Oil koster i vejl. udsalgspris kr. 389  for 100 ml

1 svar
 1. secrets of a millionaire mind
  secrets of a millionaire mind siger:

  The Vi – Salus is not in the run ofpublicity like the other health products that excites the people and ready togo, but that die away in few weeks because they are physically very difficult tokeep up.
  What does this growing trend represent to the average person, and how
  does it relate to the current state of the economy.

  It helps increase immunity to aid in fighting colds.

  Svar

Skriv en kommentar

Har du en kommentar?
Så del den meget gerne!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.