NY kollagenserie, SOS+ barrierecreme og Deep Moisture Vitamin Oil fra økologiske Mádara


Vi skal fem år tilbage, siden jeg sidst testede og skrev om Mádara, som er et økologisk mærke med nogle skønne produkter til priser i den rimelige ende. De er Nordeuropas første økologiske hudplejemærke, de er økologisk certificeret ved ECOCERT/Cosmos og veganske. Desuden er de allergivenlige i forhold til at være fri for nødder og gluten. Nu er det på tide, at jeg viser de seneste spændende NYHEDER fra dem: En ny kollagenserie, en beskyttende og fugtbevarende barrierecreme samt en helt enkel økologisk ansigtsolie med naturlige olier og vitaminer.

NB! Produkter er givet i gave til test.
Indlægget indeholder reklamelink.

NY Derma Collagen serie fra Mádara

Et af de mest hotte hudplejetrends, vi ser for tiden, handler om at stimulere hudens kollagen –  det handler om opstramning, “firming” og “lifting”. Og hvem siger ikke ja tak til at gøre en indsats for at bevare fylden og fastheden i huden med boostende ingredienser som hyaluronsyre, peptider og alger?

Mádara har netop lanceret to Derma Collagen nyheder – en serum og en creme – der har ultralækre konsistenser. De er behagelige at bruge og gør huden blød og fint hydreret, og særligt serummen giver en fin opstrammende fornemmelse. Ved at bruge Derma Collagen cremen udenpå serummen opnås en yderligere effekt på glathed og forbedret fasthed og elasticitet samtidig med, at huden fugtes.


Grundpillen i produkterne er et særligt pepid udvundet fra naturen, Hexapeptid-11, der hjælper med at stimulere kollagendannelsen. Herudover er der goodies som mikroalger og hyaluronsyre, der ligeledes booster kollagenet og dermed fylden og fastheden i huden.

Produkterne ligger i den fornuftige ende for så raffinerede formuleringer. Mádara Derma Collagen serum koster 365 kr. og fås i Matas.
Mádara Derma Collagen creme koster 365 kr.

Begge dele bruges på ansigt, hals og décolleté morgen og aften.

NY Deep Moisture Vitamin Oil fra Mádara

Nyheden er en virkelig fin og rig Deep Moisture Vitamin ansigtsolie, som giver en ekstra gennemfugtning af huden med en skøn blanding af kæmpenatlysolie, hjulkroneolie, hindbærkerneolie og vitaminfyldte ekstrakter af Havtorn og Hyben. Uanset alder, så er en velhydreret hud alfa og omega for en hud med en smuk udstråling!

 

Mádara Deep Moisture er en god basisserie, der passer til alle hudtyper, der har brug for fugt og regenererende og beroligende egenskaber, uanset alder. Den indeholder naturlige ingredienser, er let og behagelig og har først og fremmest fokus på naturlige planteekstrakter, antioxidanter. fugtgivning og balancering af huden.

Brug Deep Moisture olien som et ekstra fugtboost ovenpå din creme på ansigt og hals – eller bland et par dråber i din creme eller foundation!
Konsistensen er igen meget behagelig, og virker ikke for tung og fedtet. Mádara Deep Moisture Vitamin Oil koster 249 kr. i Matas.

NYHED: Genfugt og hold på fugten med SOS+ Rich Hydra-Barrier

Tørhed er et af de største problemer, som mange oplever med huden. Især i vintertiden, hvor kulden bider udenfor, og den tørre varme indenfor, kan der være behov for ekstra beskyttelse af hudbarrieren. Men generelt er det vigtigt med nogle fede ingredienser yderst i hudplejen, som lukker fugten inde og reducerer fordampningen af vand i huden. Det er dét, som barrierecremer kan. Udover at opfylde huden med fugt, så holder den også på den – samtidig med, at de beskytter mod udefrakommende irritationer.
Så har du et vedvarende tørhedsproblem, så kan det være, at du mangler en barrierecreme i din hudpleje!

I Mádaras meget fugtgivende SOS-serie er nyheden en SOS+ Rich Hydra-Barrier CICA Cream, som er den mest fugtgivende formel i hele serien. Den indeholder bl.a. olivenolie, shea butter og kæmpenatlysolie.

Den er ikke fedtende, men mere fyldig i konsistensen og lægger sig med et intenst fugtgivende kompleks fra den asiatiske urt Centella som et mærkbart beskyttende lag på huden. En barrierecreme sætter prikken over i’et på hudplejen og beskytter huden og holder på fugten. Den er et must for hud med problemer med tørhed og fantastisk, når du bevæger dig udenfor i længere tid i kulde og blæst.

0 replies

Skriv en kommentar

Har du en kommentar?
Så del den meget gerne!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.