,

NY komplet serie mod pigmentering fra Comfort Zone

Comfort Zone Luminant serie hjælper på eksisterende pigmentpletter og forebygger nye - og giver en lysnende effekt. Klinisk testet og dokumenteret.

Comfort Zone Luminant giver dig klinisk beviste resultater i bekæmpelse og forebyggelse af uensartet hudtone, pigmentpletter og hyperpigmentering. Den nye Luminant serie sætter ind med en komplet kur bestående af serum, creme og avanceret solbeskyttelse.

Reklame/modtaget til test

Vinteren er et godt tidspunkt at få sat ind på de brune pletter og plamager, som oftest er fremkaldt af solen. Det kan også skyldes hormonelle årsager som graviditet, men meget ofte er de brune pletter kommet efter for meget soldyrkelse og for lidt solbeskyttelse. Serien her fra Comfort Zone er i øvrigt klinisk testet og velegnet også til gravide, der vil sætte ind på hyperpigmenteringen.

Det allervigtigste, du bør gøre, er at bruge solfaktor – og gerne året rundt. Og dernæst, så er der hjælp af hente til at fjerne eller reducere de brune pletter med hudpleje. Vær flittig med syrer og vitaminer som C og A (retinol) og B3 (Niacinamid).

Du kan også vælge en komplet pakke som den nye LUMINANT serie fra Comfort Zone.
Den lover dokumenterede resultater i forhold til mindre synlige pigmentpletter, mere ensartet hudtone og en flottere glød i løbet af 28 dage.

Comfort Zone Luminant

Luminant bygger på Comfort Zones nye 3-BRIGHT TECHNOLOGY™, som både korrigerer eksisterende pletter og forebygger nye – samt giver en øjeblikkelig lysnende effekt.
Serien er vegansk og af op til 97,6% naturlig oprindelse. Den er dermatologisk og klinisk testet og så er den i øvrigt sikker til brug inder graviditet, hvor risikoen for pigmentering jo er tilstede.

Luminant bygger på Comfort Zones nye 3-BRIGHT TECHNOLOGY™, som både korrigerer eksisterende pletter og forebygger nye - samt giver en øjeblikkelig lysnende effekt. 

Serien består af en spot correcting serum, en dag- og natcreme og en meget let og tyndflydende spf 50 solbeskyttelse.
Kan bruges på ansigt, hals og décolleté– og evt. også hænder!

Du finder Comfort Zone hos klinikker og serie kan bl.a. købes online her hos ICGroup.

 

KLIK OG SE ALLE FREDAGSFAVORITTERNE HER

 

0 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv din kommentar her!
Alle er velkomne til at deltage

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.