,

Dermalogica circular hydration serum bekæmper fugttab på alle fronter

Dermalogica circular hydration fylder huden op med fugt øjeblikkeligt, og hjælper samtidig med at forhindre fremtidigt fugttab ved at styrke hudens balance.

Dermalogica circular hydration serum er ugens fredagsfavorit her på bloggen. Den fylder huden op med fugt med det samme – og hjælper samtidig med at forhindre fremtidigt fugttab ved at styrke hudens balance og hudbarriere. Serummen er vinder af Costumes Skønhedsfavoritter 2023.

Reklame/modtaget til test

Dermalogica circular hydration serum er som et lækkert glas vand til huden, og det giver den følelse til at fugtmætning, som huden virkelig tørster efter i denne tid.

Serummen giver øjeblikkelig dybtgående fugt til huden ved at opbygger huden indefra. Den føles derfor ikke fedtet på huden, ligesom den ikke “fordamper” efter kort tid.
Den trænger ind og hydrerer med det samme og længe.

Samtidig giver den en genopbygning af huden, så hydreringen bliver bedre og bedre over tid.

Styrk fugtcirklen hele vejen rundt

Tørhed er det hudproblem, som de allerfleste kender, og fugttabet er ofte ond cirkel af ubalance i hudbarrieren og mangel på – og fordampning af – fugt i dybden. Tørheden leder til linjer og rynker og en trist og uelastisk hud.

Den unikke og prisvindende circular hydration serum fra Dermalogica arbejder hele cirklen, der løser problemet:

1. opretholdelse af en sund balance – og dermed en stærk og tæt hudbarriere – med probiotika.

2. dybdegående fugt. En cocktail af fugtgivende ingredienser, bl.a. hyalyronsyre, algeekstrakt og polyglutaminsyre (PGA) fra  fermenteret soya. PGA siges at være den nye superstjerne, der binder og vedligeholder fugt måske endda bedre end hyalyronsyre.

3. forhindring af fordampning af fugten fra huden ved at binde vand på hudens overflade gennem planteafledte sukkerarter og en blanding af aminosyrer svarende til dem, der naturligt findes i huden

Tørhed er det hudproblem, som de allerfleste kender, og fugttabet er ofte ond cirkel af ubalance i hudbarrieren og mangel på - og fordampning af - fugt i dybden. Tørheden leder til linjer og rynker og en trist og uelastisk hud.

 

Du kan læse mere og købe circular hydration serummen hos Dermalogica.

 

KLIK OG SE ALLE FREDAGSFAVORITTERNE HER

 

0 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv din kommentar her!
Alle er velkomne til at deltage

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.