,

Ny Wella Ultimate Repair opfylder håret indefra og udefra!

Jeg har testet Wellas nye serie Ultimate Repair, der giver reparation til alle hårtyper, inkl. farvet hår, med en 3-trins behandling, der genopbygger indefra og fylder op udefra.

Jeg har testet Wellas nye serie Ultimate Repair, der giver reparation til alle hårtyper, inkl. farvet hår, med en 3-trins behandling, der genopbygger indefra og fylder op udefra.
I centrum af den nye stjerneserie er en hurtigtvirkende Miracle Hair Rescue spray, der reparerer hårstråene og styrker håret også på langt sigt.

Reklame/modtaget til test

Wella har netop lanceret deres knaldrøde og iøjenfaldende hårplejeserie Ultimate Repair, der lover at reparere håret på 90 sekunder og styrke håret, så du eliminerer knækkende hårstrå og oplever et et blødere, glattere og mere glansfuldt hår.

Her køres der med fuldt knald på farven og med masser af (velbegrundet) selvtillid, hvilket skyldes både den innovative samlede hårrutine og ikke mindst skyldes den lille spray Miracle Hair Rescue, som bruges 1-2 gange om ugen.

Miracle Hair Rescue er hjertet i Ultimate Repair serien. De lovede resultater – HELE 99% færre knækkede hårstrå, langt større blødhed og mere glans – forudsætter dog også brug af shampoo og conditioner.

Der findes også en udglattende og varmebeskyttende Leave-In spray, som jeg desværre endnu ikke har haft lejlighed til at teste.

Wella Ultimate Repair giver reparation til alle hårtyper med en 3-trins behandling, der genopbygger indefra og fylder op udefra.

Test af Wella Ultimate Repair

♦ Ultimate Repair shampooen er effektiv, cremet og fint skummende. Den er første trin i geopbygningsprocessen, hvor alle former for build-up og urenheder fjernes.

♦ Herefter bruges den dybdevirkende conditioner/balsam. Håret får masser af fugt og tynges ikke.
Begge hårplejeprodukter har en patenteret teknologi med AHA-syre og Omega 9, der styrker og genopbygger håret både indeni og udenpå.

♦ Sidst, men ikke mindst, sprayes stjernen i Ultimate Repair rutinen, Miracle Hair Rescue, i håret. Jeg koncentrerer den om de yderste spidser, men fordeler ellers jævnt ca. 10 pump i mit lange hår.
Miracle sprayen er en koncentreret kur, der er baseret på de såkaldte “bond-repair-treatments” – dvs. den er formuleret med molekylær teknologi, der reparerer ødelagte hårfibre og slidte spidser.

♦ Endelig findes en Protective Leave-In cremeserum, der beskytter ved styling og varme. Den skulle give langt glattere hår og gøre stylingen nemmere – jeg har som sagt desværre endnu ikke testet den. Men jeg synes, den lyder lovende – så prøv den!!!

 

Den gennemgående sammensætning i alle produkterne i Wellas nye patenterede serie er AHA og Omega-9, der tilsammen arbejder både udenpå og indeni hårstråene.

Den gennemgående sammensætning i alle produkterne i Wellas nye patenterede serie er AHA og Omega-9, der tilsammen arbejder både udenpå og indeni hårstråene.
Syren (AHA) hjælper med at reparere og genopbygge keratinen inde i hårstråene – og Omega 9 opfylder dem udefra
.

Efter de første par ugers test af produkterne var min oplevelse, at produkterne var super gode og dejlige, men ikke revolutionerende for mit hårs kvalitet. Nu er mit hår heller ikke det mest slidte for tiden. Jeg havde heller ikke stylet det, men bare ladet det lufttørre.

Da jeg forleden – efter at have brugt serien i knap 3 uger – føntørrede og stylede mit hår, kunne jeg mærke og se en forskel! Det blev lige en tand blødere, mindre frizzy og mere lækkert. Derudover kan jeg forvente, at mit hår bliver mere robust og ikke knækker.

Så, selvom serien lover et quick fix på 90 sekunder, så undervurder ikke den lidt mere langsigtede effekt – den synes jeg klart er værd at vente et par uger på! ♥

Så, selvom Ultimate Repair lover et quick fix på 90 sekunder, så undervurder ikke den lidt mere langsigtede effekt!

 

SE ALLE MINE FREDAGSFAVORITTER HER

 

0 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv din kommentar her!
Alle er velkomne til at deltage

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.