,

Hold hænderne glatte med Bioeffect Hand Serum!

Bioeffect EGF Hand Serum er en fantastisk nyhed fra det prisvindende islandske hudplejebrand, der er ledende i bruget af bygbaseret EGF (epidermal vækstfaktor). 

Bioeffect EGF Hand Serum er en super lækker nyhed fra det prisvindende islandske hudplejebrand, der er ledende i bruget af bygbaseret EGF (epidermal vækstfaktor).
Nu bringer Bioeffect deres klinisk dokumenterede innovation til udglattende pleje af hænderne med den første håndserum med EGF. Den gode nyhed er, at hænderne bliver virkelig smukke og glatte – og endnu bedre er det, at serummen også er perfekt til dig, der har det svært med almindelig håndcreme.

Reklame/modtaget til test/links til Magasin


Pleje af hænderne er med tiden blevet noget, jeg for alvor har fået opmærksomhed på.  Jeg har fået fjernet de begyndende pigmentpletter (hos Art of Wellness i Lyngby), og jeg er blevet ekstra opmærksom på solcreme om sommeren, forebyggelse af pigmentering og masser af fugt.

Nu har Bioeffect sendt den ultimative håndserum på markedet – den første med EGF, der klinisk dokumenteret forbedrer hudens udseende, forbedrer hudens tæthed og struktur, formindsker pigmentpletter, fugter og styrker barrierefunktionen. Alt i alt, så giver det slet og ret glattere og yngre hænder.

 

Bioeffect EGF Hand Serum med EGF (epidermal vækstfaktor) er klinisk dokumenterede udglattende, fugtgivende og beskyttende pleje af hænderne. Uden at fedte!

 

EGF er naturligt vækstprotein, der findes i huden i forvejen og spiller en afgørende rolle i hudens sundhed, styrke, fylde og tykkelse. Vækstfaktorer  sikrer signalmolekyler, der sender instrukser til cellerne om at reparere, forynge eller formere sig.
LÆS mere om EGF og forskningen her.Bioeffect EGF Hand Serum

Bioeffect EGF Hand Serum har en geleagtig konsistens og absorberes med det samme. Den er så skøn at bruge – et eller to pump, og du har glatte og gennemfugtede hænder, og der efterlades absolut intet fedtet eller klistret på hænderne. Hører du til dem, der ikke er glad for at få creme på hænderne, så er der ingen undskyldning længere for at pleje dine hænder. Endda med den ultimative serum.

 

Du kan købe den nye håndserum hos Bioeffect.dk. Den koster 365 kr.

Læs mere om Bioeffect EGF serum til ansigtet i indlægget her.

 

SE ALLE MINE FREDAGSFAVORITTER HER

 

1 svar
  1. Elsebeth
    Elsebeth siger:

    Jeg har den opfattelse, at mange glemmer at pleje deres albuer; de skal jo også være bløde og pæne. Min mor lærte mig som stor pige, at jeg skulle huske at smøre mine albuer, når jeg smurte mine hænder. Efter en lang sommer var det tydeligt at se, at mange kvinder glemmer deres albuer – og hæle; det ser ikke godt ud med hård hud på albuerne og et tykt lag cement på hælene. Man skal huske at pleje hele kroppen!

    Svar

Skriv en kommentar

Skriv din kommentar her!
Alle er velkomne til at deltage

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.