,

Nye mineralske super-eyelinere og mascara med indbygget vippeserum fra bareMinerals

bareMineral MINERALIST Lasting Eyeliner er holdbar, blød og let at bruge, i smukke mættede farver og derudover meget skånsom og dermatologisk testet.
bareMinerals er, ligesom sidst, ugens favorit. Endnu en nyhed fra dem, som ikke er til at komme uden om, MINERALIST Lasting Eyeliner, som er holdbar, blød og let at bruge, i smukke mættede farver og derudover meget skånsom og dermatologisk testet. Og som kommer den i nogle helt geniale metalliske farver!

produkt modtaget i gave til test!
Indeholder reklamelinks!

bareMinerals nye eyelinere, MINERALIST Lasting Eyeliner, er denne uges beautyfavorit. Det er luksuriøse eylinere, der er holdbare og med rige intense mineralpigmenter og naturlige blødgørende og beroligende ingredienser som aloe vera og avokadoolie.

De er bløde og lette at bruge og så er de dermatologisk testet og sikre og skånsomme at bruge – også på den våde kant (også af kontaktlinsebrugere).
Endelig er de vandfaste med en lang holdbarhed, som ikke udtværes og ender nede på kinderne.

bareMinerals MINERALIST eyelineren fås i tre matte og seks metallic farver.

Både matte og metallic eyelinere til sensitive øjne

MINERALIST eyelineren fås i tre matte og seks metallic farver. Alle er lige skånsomme og kan også bruges på den våde kant.
Og her kommer metallic linerne for alvor ind i billedet. Det kan nemlig være utroligt flot på den våde kant.
Her har jeg brugt den fantastiske gyldne farve Diamond – tæt på de øverste vipper og på den våde kant – og i kombination med den matte brune Topaz.

Du finder alle farverne hos Matas lige her.

bareMineral MINERALIST Lasting Eyeliner er dermatologisk testet og kan bruges på den våde kant.

En anden kombination, som jeg kunne drømme om, vil være den matte blå Sapphire og den metalliske Aquamarine. Eller hvad med Copper sammen med den brune? Eller Graphite med den sorte Onyx! ♥

Vil du starte et sted, så vælg en at de metalliske eyelinere. De vil meget nemt give dig et opdateret og frisk look.
Den sorte er ekstra intens, skal du vide – men for dig, der elsker en lidt kraftig makeup er den fantastisk. Men ellers gå med den brune eller den blå.

 

Mascara og vækstfremmende vippeserum i eet!

bareMinerals veganske Strength & Length mascara med indbygget plantebaseret vippeserum.
Her kan du se mit færdige resultat med de to linere. Derudover bruger jeg bareMinerals veganske Strength & Length mascara med indbygget plantebaseret vippeserum. Den giver længere, fyldigere og stærkere vipper med længere levetid. Og så har den en virkelig fin patenteret påføringsbørste, der virkelig gør det muligt at adskille, løfte og definere vipperne – som jo så bliver længere og længere!

Du finder bareMinerals Strength & Length Serum Infused Mascara hos Matas.

 

Strength & Length mascara med indbygget plantebaseret vippeserum giver længere, fyldigere og stærkere vipper med længere levetid

 

GÅ PÅ OPDAGELSE I ALLE FREDAGSFAVORITTERNE HER!

 

0 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv din kommentar her!
Alle er velkomne til at deltage

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.