,

bareMinerals Mineral Veil Setting Powder er det smukkeste “fotofilter på dåse”!

bareMinerals Original Mineral Veil Pressed Powder Sheer er den smukkeste finishing pudder, jeg til dato har prøvet!

bareMinerals Original Mineral Veil Pressed Powder Sheer er den smukkeste finishing pudder, jeg til dato har prøvet! Uanset, om du bruger en flydende foundation eller en mineralpudder, så vil en afslutning med Mineral Veil Pressed Powder gøre resultatet intet mindre end perfekt. Huden bliver ensartet og mat, simpelthen så smuk, så det kan sammenlignes med ren magi eller “fotofilter på dåse”. 

produkt modtaget i gave til test!

Veil betyder som bekendt slør, og det er lige præcis, hvad der bliver lagt på din hud med bareMinerals Original Mineral Veil Pressed Powder Sheer. Det smukkeste nærmest usynlige lag, der gør det helt unødvendigt med diverse fotofiltre på Instagram og andre steder – for huden bliver simpelthen photo-finish smuk.

bareMinerals Original Mineral Veil Pressed Powder Sheer er den smukkeste finishing pudder, jeg til dato har prøvet!

En finish, man kun har kunnet drømme om!

Du kender sikkert de gammeldags puddere, som lagde sig som en maske på huden og skreg langt væk. Lagde sig i linjer og rynker og fik huden til at se – ja, pudret ud.

Den her er uden sammenligning! Det er så ultra, ultra let en mikro mineralformel, der skaber en glat og perfekt finish. Og så er den tilført E-vitamin, shea- og kakaosmør, der medvirker til at skabe den smukke, perfekte hud.

Og det bedste er, at basen med nogle få strøg virker langt glattere og ensartet – porer, linjer og rynker, pletter bliver mindre synlige med et trylleslag.
Det er det fineste prik over i’et til din makeup.

Jeg fordeler den lette mineralpudder med en børste - eller en makeup svamp - eller den medfølgende applikator som den sidste finish ovenpå min foundation. Så får jeg den bløde, matte og ensartede perfektionerede hud.

Jeg fordeler den lette mineralpudder med en børste – eller en makeup svamp – eller den medfølgende applikator som den sidste finish ovenpå min foundation. Så får jeg den bløde, matte og ensartede perfektionerede hud.
Den kan også bruges som en opfriskning i løbet af dagen.

bareMinerals Original Mineral Veil Pressed Powder Sheer koster 295 kr. i Matas. Jeg bruger den i farven Medium. (reklamelink)

 

GÅ PÅ OPDAGELSE I ALLE FREDAGSFAVORITTERNE HER!

 

0 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv din kommentar her!
Alle er velkomne til at deltage

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.