Nye supercremer fra pHformula

Nye supercremer fra pHformula

phformula-age-reverse
pHformula
 har lanceret tre nye imponerende opstrammende og udglattende cremer i luksusklassen med et avanceret indhold af peptider, der går ind lige dér, hvor vi gerne ser huden strammere og fastere og med færre synlige linjer.

Point er den fælles overskrift for de tre cremer, og de går virkelig to the point, når det gælder synlige resultater. Alle tre har suveræne anti-age egenskaber, men hver især har de lige en særlig individuel profil, så man kan skræddersy sin hudpleje.

Omdrejningspunktet for alle de tre cremer er fugt, pleje, heling, glød og ikke mindst anti-age (og jo tidligere man kommer i gang med det, jo bedre). De er beriget med en række peptider, der bl.a. kan stimulere kollagendannelsen i huden. De kan også transportere fx mineraler ned i huden, så de kan have en botoxlignende effekt. Noget af dét, som pHformula er kendt for, er netop deres unikke transportsystemer, der får produkterne ned i huden og til at virke – hvis peptidemolekylerne ikke kan trænge igennem hudbarrieren er det nemlig fuldstændigt ligegyldigt.

phformula-point

Point Multi Protect har udover anti-age særlige ekstra egenskaber på fugt, glød og beskyttelse af huden. Den har solfaktor og er i øvrigt velegnet til sart hud. Bruges som dagcreme.
Point Age Reverse har særlige ekstra egenskaber kollagenproduktion  og reparation af synlige alderstegn. Kan bruges som dag- og natcreme.
Point Extra Firm har særlige ekstra egenskaber på reduktion af linjer og rynker samt opstramning og fasthed. Kan bruges som dag- og natcreme.

De tre cremer er alle gode og de giver en synlig forbedring af huden. Den opstrammende Extra Firm er fantastisk til min hud, men det er Age Reverse også – det kan være svært at vælge! Jeg kan derfor godt finde på at bruge Age Reverse først og derefter Extra Firm fx langs kæben og andre steder, hvor huden har tendens til slaphed. Så føler jeg virkelig, at huden bliver både galt og fast og mere ungdommelig.

pHformula er et pharmacosmeceutical hudplejesystem, hvilket vil sige, at det befinder sig imellem beauty og lægemidler – og et alternativ for sådan nogle som mig, der ikke ønsker kirurgiske indgreb, botox og lignende. Det er med det in mente, at man skal se prisen på de her cremer, for de ligger altså omkring 1.200 kr., men til gengæld så har de også en rigtig god effekt.
Produkter som pHformula kan sættes i stedet for quick fixes som fillers og botox – de koster, men de er gode. Efter min mening er et naturligt resultat af gode og opstrammende og udfyldende cremer langt det flotteste – og måske på sigt også det sundeste og mest holdbare.

Phformula produkterne kan kun købes hos deres klinikker rundt omkring i landet, hvor der gerne rådgives gratis om den optimale individuelle pleje. Du finder listen her.

Kærlig hilsen Jeanette

0 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv din kommentar her!
Alle er velkomne til at deltage

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.