NYHED: Relevant er en naturlig deodorant, der virker! Tryg for dig og tryg for havmiljøet!

Relevant er en naturlig deodorant, der virker effektivt!
En naturlig deodorant, som ovenikøbet virker – og virker effektivt! Relevant er en dansk udviklet unisex deo kun med naturlige og veganske ingredienser, herunder naturligvis uden aluminium – og endda i en emballage lavet 100% af genanvendt plast fra gamle fiskenet. Hvad mere kan vi forlange?

Reklame! Betalt samarbejde med Relevant.
Indeholder reklamelinks


Jeg har testet den nye deodorant fra danske Relevant. En deo roll-on med en sammensætning af milde naturlige og veganske ingredienser, uden aluminium eller anden tvivlsom kemi – og verdens første med en helt unik emballage af 100% genanvendte fiskenet!

Lad mig bare sige det med det samme: glem al skepsis om en naturlig deodorant virkelig virker – for Relevant giver en perfekt beskyttelse mod fugt og ikke mindst lugt!

 

For hver deodorant du køber, så sparer du, hvad der svarer til 50 plastikposer for at ende i verdenshavene! ♥
Deodoranterne fås med og uden duft – begge er unisex og virker effektivt for både mænd og kvinder og til alle hudtyper. Køb trygt Relevant deodoranter til hele familien og vær god ved både jer selv og miljøet!


En super effektiv deodorant kun med naturlige ingredienser

Jeg har prøvet en del deodoranter, der er i den naturlige ende, og denne her er den absolut bedste, jeg har testet! Den svarer fuldstændig i effektivitet til min klassiske yndlingsdeodorant, men Relevant er altså kun med naturlige (og veganske) bionedbrydelige Ecocert ingredienser fx udvundet af mineraler og planter som sukkerroer, majs og kokosolie.

Tag ikke fejl – den giver en super beskyttelse mod lugt og sved. Den efterlader ingen mærker på tøjet og ikke den mindste hudirritation. Det kan kun blive en 6-stjernet anmeldelse. Jeg kan i øvrigt fortælle, at jeg også har bedt min mand teste – og han er enig!

Verdens første deodorant lavet af gamle fiskenet!

Hvert år udledes mindst 8 millioner tons plastik i verdenshavene og en væsentlig kilde til forureningen er brugte fiskenet af nylon, som ligger og udskiller mikroplast, når de bliver nedbrudt.
I stedet for at ende i havet, så kan de gamle net genanvendes til emballage. Vi skal som forbrugere bare lige vænne os udseendet af den grønne plastik!
Grønt = grønt, så enkelt er det.

Relevant er verdens første deodorant, hvor flaske og låg er lavet 100% af gamle fiskenet. (Se evt. den fine video nederst og lær mere).

Relevant naturlig deo med emballage i genanvendelig plast.

Naturlig, miljøvenlig, bionedbrydelig, effektiv – og til en god pris!

Du har nok allerede fanget den – der er så meget godt at sige om Relevant deodoranten. Der er kun tilbage at sige: prøv den!
Den virker og det tør jeg godt skrive under på.

I stedet for, at fiskenet bliver dumpet i havet, så bliver de nu genanvendt til grøn plastik – i bogstavelig forstand – som igen er 100% genanvendelig. Indholdet i deodoranten er Ecocert og bionedbrydeligt. Det er god logik hele vejen igennem.

Deodoranten er unisex og min egen mand er meget begejstreret. Den fås både uden parfume og med en mild duft af agurk og citrus. Jeg foretrækker selv den med den lille duft, mens han har valgt den uden, men begge varianter kan bruges af alle.

Prisen er 119 kr. hos Relevantcos.com. (køb 3 og får rabat – fri fragt over 300 kr. i Danmark).

Relevant er en naturlig deodorant til kvinder og mænd, der virker! Emballage og indhold er nedbrydelig.

0 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv din kommentar her!
Alle er velkomne til at deltage

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.