Nyhed til Saltskrub fans

Nyhed til Saltskrub fans

Saltskrub-ansigt

Måske kender du allerede de lækre bodyscrubs fra det danske firma Saltskrub.dk. De er baseret på økologiske olier og salt fra Det døde Hav (læs tidligere indlæg her).
Kommer du i nærheden af Torvehallerne i København kan du altid gå ind og møde de flinke folk fra Saltskrub og prøve deres produkter og få exfolieret hænderne.

Nu har de udvidet sortimentet med en økologisk ansigtsskrub, som jeg har prøvet et par gange i løbet af den sidste uge. Den indholder meget fint mineralholdigt salt fra Det døde Hav og næringsholdige økologiske hybenkerne- og arganolier, og jeg må sige, at den gør huden utrolig lækker blød og fugtmættet (ikke fedtet).

Saltet fra Det døde Hav indeholder mange gavnlige mineraler og har også en anti-age virkning. I ansigtsskrub’en er saltet meget fint, så det ikke ridser huden, men alligevel er den særdeles effektiv og man fornemmer, hvordan de døde hudceller fjernes, og huden renses og blødgøres.

Jeg masserer huden med ansigtsskrub’en, typisk inden jeg går i bad, med én skefuld (den lille træske medfølger) i 3-4 minutter (ansigt, hals, bryst + hænderne, som også får en tur til sidst). Man fornemmer i lang tid efter, at huden er utrolig blød og fugtmættet.

Exfoliering er, sammen med masser af fugt, grundlæggende i min ansigtspleje, og et par gange om ugen med saltscrub vil være en god rutine.

Ansigtsskrubben koster 280 kr. for 100 ml. Du får den som sagt i Torvehallerne eller online her.

saltsskrub-ansigtsskrub

0 replies

Skriv en kommentar

Har du en kommentar?
Så del den meget gerne!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.