Se min hjemmearbejdsplads – og min nye stol!

Se min hjemmearbejdsplads – og min nye stol!

hag-kontorstolREKLAME

Når jeg sidder og skriver her på bloggen, så foregår det som oftest lige her i vores kælder, hvor jeg har indrettet mig med et gammelt afskallet bord, en Tolomeo lampe – og nu langt om længe også en lækker og god arbejdsstol. Hernede har jeg min webshop, og her kan jeg trække mig tilbage og koncentrere mig om at skrive på en ordentlig plads med eksternt tastatur og skærm. Selvom, man arbejder hjemme og selvstændigt, er det altså stadig vigtigt at sidde godt og hensigtsmæssigt. Det sker, at jeg sidder i stuen med min bærbare for en kort bemærkning, men godt er det altså ikke for mig at sidde og krumme sammen over den.

stol-hjemmekontorJeg HAR prøvet at indrette mig oppe i huset, æstetisk og hyggeligt – og vildt stressende og upraktisk (du kan læse mere om min tilbagevenden til kælderen her). Bemærk også Eames-stolen, som jeg sad på: alt for lav og uden ergonomisk støtte eller fornuft på nogen måde. Det er der også lavet om på nu!

arbejde-hjemme-selvstændig
Tilbage i februar skrev jeg om valget af min HÅG SoFi stol med det smukkeste rosa stof fra Kvadrat (det kan du læse om her). Jeg valgte den med hvidt stel, som gør stolen let og feminin, og så valgte jeg armlænene fra, så jeg hurtigt kan komme ud af stolen – og ind igen – når jeg farer ind på mit lager og pakker ordrer. Det er også med til at gøre udtrykket let. Og så elsker jeg bare kontrasten mellem stolen og det gamle miserable bord. Som du kan se, er det ganske hyggeligt af en kælder at være (hvis jeg selv skal sige det), og den nye stol har bestemt løftet udtrykket en hel del.

hjemmekontor-stol
Jeg har nu siddet i den i nogle uger, men allerede fra første dag, gav den virkelig en betydelig forbedring for mit hjemmearbejdsliv. Stolen har et patenteret system som gør, at den er en anelse bevægelig, hvilket betyder, at man ubevidst holder sig i balance, hvilket giver bevægelse af musklerne under arbejdet. Funktionen kan slås fra, men jeg synes, det er skønt, at den er lidt levende. Ergonomisk er der bare ikke en finger at sætte på HÅG stolene, og nyder nu endnu mere mit lille space i kælderen. Jeg håber, du kan se på billedet, hvor lækkert og godt, jeg sidder – det er faktisk helt vildt, så perfekt den stol er!

hag-stol-rosa
Skulle jeg vælge at rykke lidt op i gemakkerne og arbejde på et tidspunkt, så har jeg lige gjort en opdagelse, som jeg faktisk ikke havde tænkt over. Stolen har præcis samme stof som vores lyserøde Arne Jacobsen sofa! De er selvfølgelig også begge med stof fra Kvadrat – så det er det samme.

hag-sofi-rosa
Sådan kan man også få en rød tråd i indretningen bare ved at holde fast i instinktivt at vælge dét, som man allerbedst kan lide ♥

kvadrat-stof-arbejdsstol

Til sidst vil jeg lige rapportere, her fra min lyserøde drøm af en stol (du kan i øvrigt læse om min lyserøde drøm af en sofa her), at min nakke efter 3 uger har det fantastisk godt, og min musearm er stort set i orden!

Du kan læse mere om HÅG SoFi her.

Kærlig hilsen Jeanette

5 replies
 1. Mikkel
  Mikkel siger:

  Døjede også selv med smerter i en lang periode! prøvede massage og jeg ved ikke hvad og der var intet der virkede. Jeg fandt ud af, at det hele bundede i dårligt valg af kontorstol :/ Købte nemlig også en Håg stol, og mine smerter i nakke og ryg forsvandt stille og roligt.

  De kan sku finde ud af at lave stole, det føles nærmest som at ligge ned pga. al den støtte man får 🙂

  god dag.

  Svar
 2. Birgitte Bonde
  Birgitte Bonde siger:

  Kære Jeanette, hvor er det altså en fin hjemmearbejdsplads, du har fået indrettet med nyt og gammelt og hvor er det genialt, at din nye kontorstol matcher sofaen, hvis du nu skulle få lyst til at flytte ovenpå igen 🙂

  Dejligt at se hvor du sidder og laver dine skønne blogindlæg 🙂

  Elsker du ikke også bare et godt gammeldags tastatur? For mig findes det ikke bedre. Det er som om, ordenen flyder mere frit end når jeg skriver på iPad eller iPhone, det kan faktisk irriterer mig at skrive direkte på skærmen, nogle gange endda så meget, at jeg har lyst til at smide den fra mig 🙂

  Du og Viola må have en rigtig dejlig dag.

  Kh, Birgitte 🙂

  Svar
  • Voksenlivsstil
   Voksenlivsstil siger:

   Kære Birgitte,
   Jeg er fuldstændig enig – et ordentligt stort tastatur og en skærm af en god størrelse og i den rette position, det er bare lykken. Tingene går hurtigere og nemmere og overblikket er meget større.
   Måske ikke så kønt, men drøn funktionelt 🙂 Så det kan vi to ikke blive uenige om!

   Det samme gælder faktisk lidt for min nye stol. Det betyder jo alverden, at man sidder ordentligt. Og så i rosa – er den ikke bare skøn! Tusind tak, fordi du bemærker det 🙂

   Jeg håber du har det godt – her er der fuld fart på med lille Viola, men på den gode måde.

   Mange kærlige hilsner
   Jeanette

   Svar

Skriv en kommentar

Har du en kommentar?
Så del den meget gerne!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.