Nyt, genbrug og bytte-bytte købmand!

Jeg er i fuld gang med at indrette vores nye stuer – ja, huset i det hele taget, hvor flere kvadratmeter og ikke mindst masser af hvide vægge giver potentiale til nye fund og indkøb.
Det tager tid at indrette et nyt hjem, og det skal have lov at tage tid at finde de helt rigtige ting.

For mig er indretning mere end noget andet et spørgsmål om personlighed. Det er rigtigt fint at lade sig inspirere, og suge til sig allesteder fra, men vigtig at holde fast i sin egen smag og i de ting, som betyder noget, og som appellerer til een. Det vigtigste for mig er evnen til at turde og kunne sætte forskellige ting sammen, så de skaber harmoni.

Noget er nyeste mode, noget er gammelt og elsket, noget er loppefund, noget er gaver og ting, som jeg har overtaget fra familie og veninder. Især min meget gamle og nære veninde Sus og jeg har lidt af et bytte-bytte købmand forhold, når det kommer til boligting. Når jeg kommer ind hos hende, møder jeg min gamle stråhat i entreen og en masse andre ting rundt omkring i hendes bolig. Hos mig er der også mange ting rundt omkring, som kommer fra hende. Vi inspirerer og glæder hinanden, og har altid hinanden med på den måde.

I dag besøgte jeg Sus, og jeg havde en stor bakke med, som jeg bare vidste lige var hende. Jeg kom så til gengæld hjem med den smukkeste plakat i bagagerummet fra hende, som hun ikke længere kunne få til at passe ind, men som jeg til gengæld er helt og aldeles forelsket i.

Så, før jeg for alvor snart vil vise dig rigtigt rundt i den lille stue, kan jeg ikke lade være med at dele mit nye lille tableau med dig – fordi det bare gør mig så glad. Barbordet fra Gubi har jeg netop købt (hos Luxoliving her). Glasvasen er Holmegaards nye Primulavase i rosa. Over den hænger Sus’ gamle Picassoplakat – ja, faktisk er det hendes fars gamle plakat, hvilket bare gør det endnu hyggeligere.

Vi fik også tid til at gå i en genbrugsbutik og snuse rundt i dag. Jeg fandt en fransk kirkestage – gammel, tror jeg nok – som jeg faktisk altid har ønsket mig. De gamle franske ting er jo ikke længere den højeste mode, men det er jeg sådan set ret ligeglad med. Jeg mikser gerne nyt og gammelt og går efter, hvad jeg synes, der er smukt og harmonerer i min indretning. Ellers kunne man jo bare slå op i et boligkatalog, og det bliver lidt kedeligt. Stagen kostede mig 350 kr., så det var vist ikke helt tosset.

Jeg måtte lige skynde mig at dele min glæde over min helt nye, synes jeg selv, fine opstilling – som ved hjælp af et billigt loppefund og et billede foræret til mig af en kær veninde er blevet et yndlingsspot. Sådan opstår den fineste indretning efter min bog!
Jeg glæder mig til inden længe at vise dig resten af den lille stue ♥

3 replies
 1. Maria Olesen
  Maria Olesen siger:

  Waoo 😍 jeg må nok sige at det er blevet flot kære Jeanette 👍🏻

  Der bliver hyggeligt at lave lektier ved 😉

  Ved godt jeg sagde lade det være. Men de ord tager jeg i mig igen efter sådan et flot resultat super flot skrivebord 🥰

  Du har super god smag, men det har jeg jo sagt rigtig mange gange ❤️ Du har hænderne skruet godt sammen til at være kreativ, til at forny gammelt til ny stil osv 🥰
  Sten kan godt være stolt at have en sådan dygtige kone 😉❤️👍🏻

  Svar
  • Jeanette
   Jeanette siger:

   Kære Maria/Marolle,
   Tusind, tusind tak, hvor er du bare sød ❤️ Jeg var selv i tvivl, om det skulle males, og det var jo også smukt i træ!
   Men tak, fordi du kan lide det.
   Mange kærlige hilsner
   Jeanette

   Svar
 2. Tina
  Tina siger:

  Så flot du får sat de enkelte detaljer sammen:-)
  Og Picasso er altid et hit.
  Jeg studerede kunst i mine unge dage, så elsker de forskellige kunstarter.
  Aften hilsner og en smuk solskinsdag i morgen:-)

  Svar

Skriv en kommentar

Har du en kommentar?
Så del den meget gerne!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.