Test af Foreo UFO mini – teknologiske ansigtsmasker med både lyd og lys, varme og pulseringer!


Måske kender du allerede det innovative svenske mærke Foreo, som er blevet verdenskendt for for deres små nuprede runde pulserende maskiner, der renser huden i dybden. De er toneangivende, når det kommer til at integrere teknologiske features i den daglige hudpleje. De har blandt andet også en særlig lille maskine til behandling af akne ved hjælp af blåt LED-lys, og en særlig pulserende maskine til reduktion af rynker og træthedstegn om øjnene.


NB! Jeg gør opmærksom på, at produkterne er givet til mig til test!

Virkningsfulde masker til under 30 kr. stykket!

Jeg har fået lov til at teste deres nyeste opfindelse – Foreo UFO, hvor du på bare 90 sekunder kan give dig selv en professionel ansigtbehandling hjemme på badeværelset.
Udgangspunktet er en avanceret ansigtsmaske, der kan sammenlignes med en sheet mask gennemvædet med anerkendte og virkningsfulde ingredienser. Vi taler om typen, der ofte koster omkring 100 kr. og typisk skal sidde i 20 minutter.

Her koster en æske med 6 masker bare 159 kr., men det kræver så selvfølgelig også, at du har investeret i maskinen.
Foreo UFO Smart mask koster 2.195 kr., men den gode nyhed er, at den nu er kommet i en mini-version – Foreo UFO mini, som koster 1.395 kr. Eneste forskel er, udover størrelsen, at der er lidt færre masker at vælge imellem. Men der er altså i alt fem rigtigt gode og spændende masker, som efter min mening er rigeligt.

En hjemmespa-oplevelse hver gang!

Når jeg bruger Foreo UFO mini’en er det en lille afslappende og hyggelig stund, som virkelig efterlader min hud opfrisket, utroligt fugtmættet og løftet.
Det med oplevelsen kommer ind i billedet, fordi der en særlig dimension: maskinen er forbundet med en app på telefonen, som styrer pulseringer, varme og lys i forhold til den valgte maske – og har en fin guide og lydside oveni.

Jeg skulle lige over barrieren med at sætte mig ind i, hvordan det virker – men det er altså ikke særligt svært, når man først kommer i gang.

Sådan virker det!

Den store forskel i forhold til de traditionelle sheet masks er, at Foreo maskerne, i stedet for at lægges på ansigtet, placeres på maskinen, som derefter bevæges i lette cirkler på ansigtet og halsen. Hvor du normalt skal bruge 20 minutter på en maske, får du nu den fulde effekt – og mere til – på 1½ minut!

På dette billede ser du kollagenmasken Youth Junkie, der øjeblikkeligt giver et løft og fylde til huden.


Kort fortalt skal du downloade app’en på din smartphone. Den forbindes til Foreo UFO’en med et enkelt tryk på maskinen.
Derefter scanner man den valgte maske på telefonen, og guiden starter. Her har jeg valgt Glow Addict, som giver glød og udstråling sammen med masser af fugt og pleje med B- og E-vitamin.

Masken tages ud af indpakningen og placeres i maskinen – derefter startet du behandlingen og kan nyde de 90 sekunder, hvor du lader den bløde maske glide rundt i ansigtet og på halsen – evt. på brystet. Du får en behagelig svag varmeterapi, og LED-lys. Det røde LED-lys reducerer aldringstegn samtidig med at kollagenproduktionen stimuleres og det grønne LED-lys reducerer mathed og giver ny glød.
Sammen med varmen og pulseringerne booster det hudens evne til at absorbere de aktive ingredienser på kort tid.

Virker den – og er den pengene værd?

Der er ingen tvivl om, at maskerne og maskinen har en effekt. Først og fremmest, så pumper den huden op med fugt og efterlader den glat og med glød som efter en ansigtsbehandling. Går du op i din hudpleje, vil du føle, at Foreo UFO giver din hud et boost – måske vil du bruge den før, du skal til fest, eller på dage, hvor huden trænger til noget ekstra. For det er, hvad du får!

Hvis du gider downloade en app og bruge 5 minutter på at sætte dig ind i, hvordan det virker, er den tekniske udfordring bestemt heller ikke en barriere.

Det tidsmæssige aspekt – ja, det taler jo til apparatets fordel, for du får en stor effekt på meget få minutter! Jeg kører dog altid samme maske 2-3 gange indtil al produkt er brugt helt op, men det er lige så meget, fordi jeg virkelig nyder behandlingen. Den er meget behagelig med kombinationen af lyd, speak og varme. Og resultatet udebliver ikke. Man føler virkelig, at huden har fået noget ekstra.

Det store spørgsmål er, om den lille maskine er investeringen på de 1.400 kr. værd?  Det synes jeg, at den er, hvis du ser det i forhold til, hvor billige maskerne er! 159 kr. for 6 behandlinger er jo ikke meget, når vi er ude i den kaliber, så dermed bliver den totale pris pr. behandling med tiden ganske fornuftig.
Men den samlede økonomi er jo absolut betinget af, om du får den brugt. Gør du det, og er hudpleje højt på din agenda og prioriteringsliste, så er den efter min mening pengene værd og et absolut værdigt bud på valg af ansigtsmasker til glød, fugt og opstramning.

  0 replies

  Skriv en kommentar

  Har du en kommentar?
  Så del den meget gerne!

  Skriv et svar

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.