Overgangen til det grå hår part V

Overgangen til det grå hår part V

naturligt-haar-graa

Ja, de fleste kvinders hår er jo en neverending story – og min historie om at overgå til min naturlige hårfarve, inkl. de grå hår, er nu nået sit femte kapitel.
Og kapitlet bliver faktisk først for alvor skrevet færdigt i morgen, når jeg vil fortælle om, hvordan det – mod alle odds og al frisørrådgivning – alligevel er lykkedes at få de gyldne spidser til at matche udgroningen.

Det er lidt af et mirakel, at de ser ud som på billedet her – men det skal du høre mere om i morgen, når jeg vil beskrive den nye Californication behandling. Udover farve, har den givet styrke, reparation og glans til min gamle længder 🙂

Det hele tog sin begyndelse for 14 måneder siden, kort før min 50års fødselsdag, hvor jeg besluttede, at det skulle være slut med striber i håret, og et nyt kapitel med mere naturligt hår skulle starte. Jeg ville også gerne være i god tid og lade det grå hår komme stille og roligt, så jeg ikke en dag står med en kæmpe grå udgroning i et korngyldent ungpigehår.

Du kan læse det allerførste indlæg her og se, HVOR lyshåret jeg var den gang. Du kan også her se et billede her fra den gang, og det slår mig, hvor meget lyse striber efterhånden udpiner håret.

graat-haar-blond-udgroning
Jeg kan kun sige, at jeg i dag er lykkelig for mit naturlige hår, og jeg har ikke fortrudt det så meget som et sekund. Hold op, hvor er jeg glad for det! Billederne siger vist også det hele, tror jeg.

Farverne er sjovt nok indrettet sådan fra naturens side, at de passer godt til huden, og jeg får virkelig mange komplimenter for min nye mørke farve med nogle, men endnu ikke så mange, grå striber.  Så glem alt om, at det naturlige hår er kedeligt. Noget andet er, at hårkvaliteten bliver tykkere og blødere og langt mere lækker uden afblegninger. Og endelig sparer jeg turen til frisøren hver 9. uge for at blive farvet – og så kan jeg jo i stedet får lækre kuren og Californication i stedet.

graat-haar

Det var lige en lille status på mit udgroningsprojekt. I morgen glæder jeg mig til at gå i dybden med Californication, som jo ikke bare handler om gråt hår og naturligt hår, men som kan gøre alt muligt andet godt for alt hår i alle situationer.

 

1 svar

Skriv en kommentar

Har du en kommentar?
Så del den meget gerne!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.