Den ultimative hårbehandling og farvning!

Den ultimative hårbehandling og farvning!

olaplex
Tidligere på ugen fik jeg en helt ny og revolutionerende hårbehandling. Den har ikke desto mindre har været brugt i USA i 30 år, hvor der ikke bliver uddannet en frisør uden at vedkommende kender til systemet, men mærkeligt nok har vi nu først fået øjnene op for den her i Skandinavien.

behandlingen indeholder bl.a. Olaplex i flere udgaver, og du skal derfor til en Olaplex-frisør for at få den. Jeg var i Ringsted hos Marianne i Salon Con Amore, hvor de kendt for at være helt fremme, når det kommer til de nye og bedste teknikker og produkter.

Behandlingen består af flere elementer – som også kan fås hver for sig – men får man hele pakken, så går den samlede behandling/kur/farvning under navnet Californication.

Allerførst vil jeg skynde mig at sige, at det ikke handler om, at det skal koste en bondegård! Vælges Californication, som jeg har fået, i forbindelse med en farvning, så er prisen 15-20% oveni den normale pris for en farvning. De enkelte kure koster typisk ml. 50 og 150 kr., hvis de vælges alene.

Der er ingen af elementerne, der slider eller skader håret på nogen måder, tværtimod handler det udelukkende om at skabe et sundt og naturligt hår og undgå udtørring, spaltninger og misfarvninger – og skabe det bedste grundlag for en flot og holdbar farvning eller anden kemisk behandling.
Der er kun dejlige dufte hele vejen igennem og ingen farlig kemi!

***

STEP 1 er Malibu Crystal Gel, som klargør håret og fjerner alle ophobninger i håret
Ligesom, vi renser og exfolierer vores hud, er det jo egentlig logisk nok, at håret også har brug for en god rens ind i mellem. Jeg taler ikke om en gammeldags afrensning af håret, som flere af os nok har erfaret er en grum omgang for lokkerne. Her er der på ingen måder tale om en behandling, der gør andet end godt. En formular, baseret på antioxidanter, fjerner alle simpelthen alle gamle urenheder og ophobninger på håret og gendanner det til sin naturlige kvalitet. Det kan være kalk og andre mineraler fra vandet, nikotin eller andre forurenende elementer fra omgivelserne, rester af produkter og farver.
Det grundrenser håret og gør det klar til perfekt optagelse og holdbarhed af farve. Den sikrer også en optimal dækkeevne på gråt/hvidt og ikke pigmenteret hår – og det betød for mit vedkommende, at jeg fik løst problemet med mine gamle lyse spidser, nu hvor jeg har valgt at lade mit naturlige hår gro ud!

Crystal Gel anvendes typisk i forbindelse med farvning, men fx i et gråt hår, som bare skal renses for misfarvninger og urenheder, kan der vælges en farveløs gloss – eller alternativt en speciel vask bagefter bestående af shampoo og bagepulver!

Jeg sad med Crystal Gel i 45 minutter, fordi det var første gang. Marianne anbefaler sine kunder behandlingen 3-4 gange om året, og efterfølgende behøver det ikke tage mere end 10-15 minutter.

STEP 2 er intensiv olaplex stand alone.
En ekstra powerfuld genopbygning af hårstråenes salt- og svovlforbindelser med en ren olaplex stand alone kaldet Olawater edition, som reparerer og styrker håret.

STEP 3 er farve med Olaplex.
Hvis du ikke allerede har stiftet bekendtskab med Olaplex, kan kort fortælle, at det er et produkt, som genopbygger hårstråene ved at reparere de svovl- og saltforbindelser, som består indeni håret. Olaplex benyttes som kur og i forbindelse med farve, blegninger og andre kemiske behandlinger. Endelig kan man fortsætte med en udgave af Olaplex derhjemme en gang om ugen.

olaplex-haarkur

Jeg fik en speciel Olaplex med en gloss farve ovenpå i håret for at dække mine gamle lyse spidser, men uden at fjerne spillet og min naturlige udgroning. Så jeg er vildt glad for det – også her fire dage efter, hvor jeg har vasket det et par gange.
Selvfølgelig kan det lyse vende tilbage hen ad vejen, men så vil jeg ikke tøve med at gentage min Californication.

STEP 4 er en intensiv kur, som sammesættes individuelt.
Jeg fik en blanding af Olaplex og to forskellige kure i håret – for at reparere/genopbygge, blødgøre og give fugt og glans – som en afslutning på behandlingen og en forsegling af farven.
Jeg synes selv, det er så vellykket, og håret er både blødt og let og trænger faktisk lidt mindre til en klipning end før. Håret føles silkeagtigt fugtmættet, men er stadig let og luftigt – og ja, farven synes jeg jo taler for sig selv!

californication-haarbehandling-olaplex

***
Vedligeholdelse af resultatet hjemme.
For at bevare farven i håret vasker jeg nu med Malibu Blondes, som er en piv-lilla shampoo og næsten lige så mørk conditioner. Forskellen i forhold til andre lilla shampoo’er, som jeg har prøvet, er at denne er mere plejende og virker mindre kemisk. Den er mere som en helt normal hårserie.
En gang om ugen vil jeg bruge Olaplex no. 3 til hjemmebrug for at genopbygge spidserne. Den skal sidde i det våde hår i ti minutter, hvorefter man vasker som normalt.
***
malibu-olaplex-hjemmepleje
Jeg slutter lige med et før og efter billede fra frisøren i mandags. Du kan også læse mere om min rejse fra blonderet til natur med grå hår i indlægget her.
Har du også fået lyst til at prøve en Californication, så går ind på Olaplex.dk og find en frisør.
Salon Con Amore finder du lige her.
 ***
californication-foer-efter
Kærlig hilsen Jeanette

0 replies

Skriv en kommentar

Har du en kommentar?
Så del den meget gerne!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.