Oxygen lift “Madonna behandling” – sådan virker den!

Oxygen lift “Madonna behandling” – sådan virker den!

madonna-behandling-art-of-wellness

Med nu kun et par dage tilbage i fyrrerne (læs mere om nedtællingen her) og en stor fest ventende forude på lørdag, synes jeg, det var tid til at gøre lidt ekstra for min hud.

Så i går var jeg hos min sædvanlige dygtige og søde kosmetolog Mette, der har Art of Wellness i Lyngby, for at prøve en oxygen Intraceuticals behandling. Ikke, at den er ny, nok ti år gammel og i sin tid kendt, forbi den bruges af selveste Madonna og andre berømtheder. Men jeg har aldrig prøvet den, og med al den fokus på serummer og syrer, bl.a. hyaluron, som der er tale om her, tænkte jeg, at det var lige, hvad jeg kunne bruge her på tærsklen til halvtreds.

Behandlingen lover nemlig glattere, strammere og fyldigere hud med det samme, og effekten forsætter over de næste dage.

Det går nemlig kort fortalt ud på, at de fugtgivende og opstrammende ingredienser, vitaminer, antioxydanter og hyaluronsyre, bliver presset ind i hudens dybereliggende lag ved hjælp af oxygen (ilt) under tryk (infusion). Her er det vigtigt, at man vælger en behandling med de originale produkter fra Intraceuticals, for der findes kopier på markedet. Her kan du se, hvordan en lille maskine nærmest blæser gode ting og sager ind og glatter min pande ud! (og det gør slet ikke ondt).

oxygen-lift-virker

Hyaluronsyre har vi naturligt i huden, men efterhånden, som der med alderen bliver mindre af den, forsvinder fylden i huden, som derfor får rynker og begynder at hænge mere. Det er også hyaluron, der indsprøjtes i huden, hvis man får fillers som fx restylane. Men denne her behandling er behagelig, smertefri, kølende og fugtgivende – og så er den mindre drastisk og mere naturlig.

Det er klart, at resultatet er meget mindre markant end ved injektioner – men en effekt er der! Især på mine fine linjer i panden kan jeg se en øjeblikkelig forskel, mens de lidt dybere linjer er blevet reduceret en smule. Først og fremmest gør det, at ansigtet virker en smule mere fyldigt og løftet. Her er jeg enig med Ole Henriksen i, at vi gerne må have rynker (læs mere her), men det er netop fylde, fugt, blødhed og ensartet struktur, vi kan arbejde med.

Her kan du se mit ansigt halvvejs gennem behandlingen, hvor højre side er blevet “løftet” (Se bort fra, at jeg er rød – det skyldes den forudgående dybderens og ikke Madonnabehandlingen, som er kølende og behagelig).

oxygen-lift-art-of-wellness
Der opnås resultater efter bare én enkelt Oxygen Intraceuticals “Madonna” behandling og resultatet skulle fortsætte med at forbedres over nogle dage. Den koster 1.050 kr. hos Art of Wellness, hvor du kan læse mere her.

0 replies

Skriv en kommentar

Har du en kommentar?
Så del den meget gerne!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.