,

Fredagsfavorit: Multieksfoliererende Peter Thomas Roth Potent-C Power Scrub

Peter Thomas Roth Potent-C Power Scrub har en kombination små kugler og perler, der giver en effektiv multieksfoliering.

Eksfoliering, scrub, peeling – kært barn har mange navne! Det dækker alt sammen over, at du fjerner de døde hudceller, forfiner og stimulerer huden med mekaniske eller kemiske ingredienser. Til hjemmebrug foregår det mildt, og du kan gøre det flere gange om ugen for at opnå en lysnende og klar glød. Peter Thomas Roth Potent-C Power Scrub har en kombination små kugler og perler, der giver en effektiv multieksfoliering.

produkt modtaget i gave til test!

Jeg bliver ofte spurgt om, hvad jeg gør for at give min hud en frisk og klar udstråling. Mit svar er altid, at rutinen er det afgørende – at man ret faktisk får brugt nogle minutter morgen og aften på RENS – EKSFOLIERING – FUGTE/PLEJE.

En ting, som jeg fornemmer, at en del glemmer, springer over eller måske har lidt frygt for at komme i gang med, er eksfolieringen. Syrer kan lyde voldsomt, men det er ikke, når vi taler om peelinger til hjemmebrug. Heller ikke peelinger, der indeholder syrer og enzymer. De er ofte meget blidere og mere skånsomme for huden, end en mekanisk peeling, der ridser huden med alt for grove korn.

Peter Thomas Roth Potent-C Power Scrub er en ansigtspeeling, der virkelig kan noget af det hele.

En scrub eller peeling, eller hvad vi nu skal kalde den, er den ekstra lille ting i hudplejen, der kan bringe din hud op på det næste niveau og glød og finhed.
Og har du ikke så meget tid, så brug den i badet!

Peter Thomas Roth Potent-C Power Scrub kan det hele!

Peter Thomas Roth Potent-C Power Scrub er en ansigtspeeling, der virkelig kan noget af det hele – den indeholder forskellige små perler og kugler, der giver en mild og skånsom, men effektiv, både mekanisk og ikke-mekanisk scrub/peeling/eksfoliering. Huden bliver babyblød og mere klar uden at være irriteret. Huden bliver ved regelmæssig brug forfinet og lysnet og porerne bliver mindre synlige.

Peelingen fra Peter Thomas Roth indeholder små orange C-vitaminperler, der brister så snart, de kommer på huden og man begynder på at massere.
Nogle af perlerne brister og frigiver effektive ingredienser, og små kugler giver en fysisk eksfoliering, som du selv styrer styrken af ved at massere mere eller mindre, lettere eller kraftigere. Jeg foretrækker selv at massere rimelig kraftigt i nogle minutter og derefter lade den sidde i yderligere 5-10 minutter, hvis jeg har tid. Den efterfølgende pleje trænger godt ind og giver mig en babyblød fornemmelse.

En særlig cocktail af kraftig C-vitamin, jojobakorn, kakaosmør, antioxidanter

Peelingen indeholder små orange C-vitaminperler, der brister så snart, de kommer på huden og man begynder på at massere. De indeholder en særlig afart af C-vitamin (THD Askrobat), der virker langt kraftigere på huden end traditionelt C-vitamin. C-vitamin medvirker til at lysne huden og modvirke pigmentpletter samt reducere fine linjer, rynker og fasthed.

Sorte og gyldne jojobakorn eksfolierer huden og give pleje og blødhed. Aluminiumoxid eksfolierer også huden mekanisk, udjævner hudstrukturen og minimerer porer. Hvidt kakaosmør plejer og blødgør huden og endelig er der stærke antioxidanter som Ferulinsyre, som findes i plantecellevægge, og E-vitamin.

Så ugens favorit er alt i alt en scrub/peeling, der kan rigtige meget på een gang – en multi-eksfolierende cocktail.
Den indeholder 120 ml., så der er til mange gange.

Peter Thomas Roth Potent-C Power Scrub koster 335 kr. i Matas(reklamelink)

 

Potent-C hudplejeserien, som målrettet stimulerer kollagendannelsen, opstrammer og lysner og ensartet hudtonen.

Peter Thomas Roth Potent-C Power Scrub er i øvrigt en nyhed i Potent-C hudplejeserien, som målrettet stimulerer kollagendannelsen, opstrammer og lysner og ensartet hudtonen med det ultrapotente C-vitamin THD Ascorbate samt hydrolyseret kollagen. 
Du finder hele Peter Thomas Roth Potent-C serien hos Matas.

 


GÅ PÅ OPDAGELSE I ALLE FREDAGSFAVORITTERNE HER!

 

0 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv din kommentar her!
Alle er velkomne til at deltage

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.