,

Goodiebox sætter fokus på kvinders skyld og dårlige samvittighed. Vind NON-APOLOGY Goodiebox’en!

Goodiebox sætter på kvinders skyld og dårlige samvittighed. Vind Non-apology box'en med masser af velfortjent selvforkælelse.

Goodiebox sætter i en ny kampagne fokus på kvinders udbredte følelse af skyld og dårlig samvittighed

Goodiebox sætter i en ny kampagne fokus på kvinders udbredte følelse af skyld og dårlig samvittighed. Følelsen af ikke at være god nok, rigtig nok, gøre det godt nok. I den anledning har to af jer skønne læsere herinde på Qland muligheden for at vinde Non-apology box’en med masser af velfortjent selvforkælelse. Sammen med Goodiebox siger vi slut til at undskylde og farvel til at please!

Reklame – indeholder reklamelink

Kender du det? Følelsen af ikke at være god nok, ikke gøre det rigtige, ikke leve op til forventningerne?
Ifølge Goodiebox, så er der en ret stor sandsynlighed for det. For 83% af kvinder kender mellem 18 og 34 år, i følge en stor undersøgelse, til at kæmpe med følelsen af skyld og dårlig samvittighed. Formentlig – og forhåbentlig – er tallet lidt lavere for os voksne kvinder, som trods alt har lidt mere erfaring på bagen, men lur mig, om usikkerheden og skyldfølelsen ikke alligevel stikker sit grimme fjæs frem ind imellem.

 

TAK FOR FANTASTISKE KOMMENTARER – DE TO HELDIGE VINDERE ER TRUKKET. TILLYKKE TIL HELLE JENSEN OG DORTE SLOUBORG ♥

Du skal ikke undskylde for at tænke på dig selv!

Og det har de lavet en film om!! – og dedikeret en Goodiebox til, som hedder NON-APOLOGY box’en. Som du kan vinde længere nede på siden…..
men se nu lige filmen først – og bliv inspireret ♥

Skyld er naturligvis en legitim følelse, når der er en oplagt grund til det – men helt ærligt, hvor ofte kender vi kvinder ikke til følelsen af, at vi ikke er GODE OK, BARE SOM VI ER! Tynde nok, dygtige nok, unge nok, spændstige nok, gode mødre, døtre, veninder, koner, kærester. Eller bare ikke lever op til alle mulige normer om, hvad kvinder skal være og gøre, og hvordan vi skal opføre os.

83% af kvinder kæmper med følelser af skyld og dårlig samvittighed. Goodiebox’ nye kampagne bygger på et studie af mere end 5.000 kvinder i aldersgruppen 18-34 fordelt over hele Europa foretaget af YouGov på vegne af Goodiebox

DU KAN SE OM NON-APOLOGY KAMPAGNEN HER.

 

 

PSSSST….DER ER ET VILDT NON-APOLOGY TILBUD LIGE NU FOR NYE MEDLEMMER!
FOR 99,50 KR. FÅR DU EN VELKOMST GOODIEBOX TIL EN VÆRDI AF 934 KR. + EN FIN GAVE TIL 198 KR.
HEREFTER KOSTER DEN MÅNEDLIGE BOX 199 KR. INKL. FRAGT OG KAN OPSIGES NÅR SOM HELST!
Få et vildt tilbud på din første Goodiebox.
SE TILBUDDET HER!

 

VIND EN NON-APOLOGY GOODIEBOX

Non-apology Goodiebox'en med masser af velfortjent selvforkælelse.

 

Jeg har fået lov at udlodde en Non-Apology Goodiebox med produkter til en værdi af over 600 kr.
til 2 heldige vindere:

♥ En nænsom Eco hårbørste fra Anwen i bionedbrydeligt materiale.
♥ En full size bodyscrub fra Huygens, der giver silkeblød hud og fjerner de døde hudceller
♥ En full size stimulerende maske med hvid ler, som påføres let med en stick
♥ En Masque Me Up hælmaske, der giver dig de skønneste bløde og velplejede fødder, mens du sover.
♥ 75 ml. fugtgivende hårmaske fra Simply Essentials
♥ 20 ml. AHA + BHA Glow Cleanser fra de_Cure, der renser og stimulerer celledannelsen
♥ 10 ml. Rose Otto ansigtsolie fra Balance Me, der er fugtgivende og har den skønneste afslappende duft
♥ 15 ml. Clinique Moisture surge intense, der giver masser af fugt til den meget tørre hud

 

SKRIV EN KOMMENTAR HER UNDER INDLÆGGET OG FORTÆL, HVAD DER ER DIN STØRSTE DÅRLIGE SAMVITTIGHED!

Jeg trækker lod blandt alle kommentarer og finder de to heldige vindere den 9. november ♥♥♥
(Vinderne er naturligvis ikke bundet af et abonnement hos Goodiebox!)

Goodiebox med masser af lækre produkter til en værdi af over 600 kr.

PSSSST….DER ER ET VILDT NON-APOLOGY TILBUD LIGE NU FOR NYE MEDLEMMER!
FOR 99,50 KR. FÅR DU EN VELKOMST GOODIEBOX TIL EN VÆRDI AF 934 KR. + EN FIN GAVE TIL 198 KR.
HEREFTER KOSTER DEN MÅNEDLIGE BOX 199 KR. INKL. FRAGT OG KAN OPSIGES NÅR SOM HELST!

DU KAN BENYTTE DIG AF TILBUDDET HER!

36 kommentarer
 1. Britta
  Britta siger:

  Jeg kan godt have dårlig samvittighed over at dovne den for meget dvs får ikke dyrket nok motion, gjort nok rent, kigget for meget på computeren mm ………… ja, og så burde jeg forresten også spise noget mindre 🙂

  Svar
 2. M. L.Johannsen
  M. L.Johannsen siger:

  Når man når en vis modenhed, må man holde op med at slå sig selv i hovedet over de utallige ting, man hver dag kunne prioritere at gøre bedre endnu. Alt andet er spild af liv. Vi har et begrænset antal timer i døgnet, og det bedste man kan gøre for sig selv er at prioritere de ting, der giver en glæde og energi. I stedet for at tænke på alt det man ikke når, må man glæde sig over det man gør, de søde mennesker man er sammen med, og være taknemmelig for det man har. Jeg tænker flere gange om ugen over, hvorfor jeg dog ikke ringede tilbage til min mor dagen inden hun døde (det vidste jeg selvfølgelig ikke at hun ville), men det kan ikke gøres om. Det er tanker, der er helt ukonstruktive og kun er negative. Let it go.

  Svar
 3. Inge
  Inge siger:

  Jeg har evig dårlig samvittighed over at jeg ikke kan holde fast i alle mine gode intentioner i forhold til at min forræderiske overgangsalder-krop, om at spise bedre og motionere.

  Svar
 4. Janne
  Janne siger:

  Jeg har rigtig dårlig samvittighed over, at jeg ikke får løbet længere. Der var på et tidspunkt, hvor jeg løb 2-3 gange om ugen og jeg havde det så godt, men jeg kan simpelthen ikke tage mig sammen til det mere. Det hænger som en sort sky over hovedet på mig…

  Svar
 5. Tina
  Tina siger:

  Det er, at jeg er nødt til, pga. komplekse kroniske smerter, at overlade så meget af rengøringen og madlavningen til min mand, der jo også har sit arbejde at passe. 🌺❤️

  Svar
 6. Anja Petersen Storm
  Anja Petersen Storm siger:

  Min støreste dårligste samvittighed er at jeg ikke kan lide mig selv. Jeg hviler ikke i mig selv og det piner mig dagligt.. Jeg banker mig selv i hovedet konstant over ting jeg ikke ikke burde have gjort eller skulle have gjort. Jeg lever konstant i en frygt for at andre ikke kan lide mig og render rundt med tanker om, hvad de synes om det tøj jeg har på og det jeg siger og gør… Har ingen selvtillid og det går jo ud over min familie, de er trætte på at høre mit brok over mig selv, især min mand 🥺
  Mit støreste ønske er at lære at elske mig selv og bare hvile i mig selv……..vi får ikke en chance for at leve livet om, så LEV NU BARE LIVET ANJA!!!!

  Svar
 7. Camilla Hansen
  Camilla Hansen siger:

  Min dårlige samvittighed er, at jeg ikke føler jeg slår til. Men har bare ikke energien til at nå alt det jeg gerne vil og kunne før, hvilket er meget svært at skulle acceptere.

  Svar
 8. Dorrit Clausen
  Dorrit Clausen siger:

  Når jeg ikke tager mig sammen til at gå ud med min hund – den er altid så glad og kærlig mod alle 😍

  Svar
 9. Pernille
  Pernille siger:

  Må være at jeg ikke lever mit liv som jeg vil. Men det kan jeg desværre ikke pga psykisk sygdom som bare gør det umuligt at gøre noget ved desværre.

  Svar
 10. Janne
  Janne siger:

  Det må være at jeg ikke fik talt problemer igennem med min mor som opstod desværre efter at hun døde sæog jeg fandt ud af at jeg ikke var en del af hendes testemente og hun åbenbart ikke så mig som sin datter. Især med alt det jeg har gjort for hende igennem mit liv for at være det.

  Svar
 11. Charlotte
  Charlotte siger:

  I øjeblikket er min største dårlige samvittighed at jeg ikke nåede at sige farvel til min far inden han døde d. 15/10. Han havde været syg i noget tid og det gik hurtigt ned ad bakke. Min mor ringede aftenen inden han døde og fortalte at han nok ikke ville overleve weekenden. Jeg tænkte at jeg ville tage ind og sige farvel dagen efter. Desværre døde han om natten. Men jeg fik sagt farvel, da jeg så ham senere på dagen og det var dejligt, selvom det var utrolig hårdt.

  Svar
 12. Anne-Marie Andersen
  Anne-Marie Andersen siger:

  Kender den dårlige samvittighed over ikke at slå til. Blev ramt af sygdom i 2010 og selvom, man lærer at leve med det i hverdagen, kommer den dårlige samvittighed ofte i mødet med andre. Jeg ved jeg er nødt til at begrænse mine aktiviteter meget, men det er så svært for andre at forstå. Så følelsen af, at være utilstrækkelig bliver nærmest kronisk.

  Svar
 13. Pernille
  Pernille siger:

  Klassisk dårlig samvittighed på skift overfor hhv familien (når jeg arbejder for meget) og arbejdet (når jeg tillader mig at prioritere familien)…. nå ja, og så også den med at jeg IGEN er bagud med at ringe til mor/svigermor/veninder osv….

  Svar
 14. Karin Lindhardt
  Karin Lindhardt siger:

  Jeg har mange dårlige samvittigheder, men den største må være den at sige nej til at passe mine skønne børnebørn. At sige “nej” i det hele taget….

  Svar
 15. Tina KH
  Tina KH siger:

  God aften,
  sikke dog et fantastisk godt budskab og godt videoklip 🙂
  Boksen ville jeg elske at blive forkælet med, der er mange lækre sager i den 🙂
  Jeg har mest dårlig samvittighed over at pga Corona har jeg været bagud med en masse opgaver på gården og det nager gang på gang – det skal jeg blive bedre til at huske på at: Ting Tager Tid og slappe lidt mere af.
  Et smukt efterår ønskes 🙂

  Svar
 16. Jeanett
  Jeanett siger:

  Jeg elsker at holde weekend iført løstsiddende tøj til Netflix. Uden planer for resten af weekenden…

  Imens gnaver en lille orm: rengøring, vaske tøj og ikke mindst at besøge farmor.

  Svar
 17. Marlene Høj
  Marlene Høj siger:

  At jeg ikke altid når det, jeg gerne vil… Både hjemme og på arbejdet. Jeg er dog heldigvis blevet bedre til at sige pyt.

  Svar
 18. Camilla
  Camilla siger:

  Når det er forår og sommer bruger jeg tid på fødder, fugtpleje på kroppen og ansigtet. Vipperne får en god lashserum, håret bliver passet med hårolie, kurer og lækker shampoo. Min dårlige samvittighed kommer snigende ligesom mørket, lidt efter lidt uden jeg opdager det. Pludselig har jeg glemt lashserummet i flere dage og selvom neglene på fødderne skriger efter farve, er det svært at give dem et fodbad og forkæle dem med lidt farve og en god fed creme.Jeg prioriterer tiden anderledes når de mørke tider kommer og deraf den dårlige samvittighed.

  Svar
 19. Heidi nielsen
  Heidi nielsen siger:

  Min dårlige samvittighed er at jeg ikke dår passer min hud som den skal og blev mega misundelig da jeg i butik Gertrud mødte dig jeanette Hylleborg for første gang
  og så hvor din hud strålede af sundhed. Tænkte at bare det var mig. Så derfor valgte jeg at følge denne side.

  Svar
  • Jeanette
   Jeanette siger:

   Kære Heidi,
   Hvor er du bare sød! Tusind tak, fordi du gjorde alvor af at kigge ind her i mit univers, efter vi mødtes!!!!! Det er hyggeligt.
   KH og på gensyn i Gertruds en dag
   Jeanette

   Svar
 20. Maibrith H. Isager
  Maibrith H. Isager siger:

  Min dårlige samvittighed er, at jeg ikke føler, jeg er god nok til min mand. Han er meget klogere end mig, kan arbejde, hvor jeg er førtidspensionist pga sclerose.

  Svar
 21. Helle jensen
  Helle jensen siger:

  Jeg har dårlig samvittighed over for min søster❤️ Hende får jeg ikke set tit nok og vi er kun 2 tilbage ud af 6 børn.

  Svar
 22. Hanne Lisa Thomsen
  Hanne Lisa Thomsen siger:

  Min dårlige samvittighed er, at jeg ikke når så meget, som jeg gerne ville.
  På grund af mine smerter.

  Svar
 23. Anette Ninon
  Anette Ninon siger:

  Jeg har autoimmune sygedomme, og mange ting er vanskeligt for mig.
  Men så hjælper det lidt med chokolade, så jeg er lidt chokoholiker😜

  Svar
 24. Jeannette Nielsen
  Jeannette Nielsen siger:

  Jeg vil så gerne træne 2-3 gange om ugen, men får enorm dårlig samvittighed, når det ikke lykkedes. Det skal der arbejdes på😊🤨🤞.

  Svar
 25. Bente Lindgren
  Bente Lindgren siger:

  Min dårlige samvittighed skyldes kronisk sygdom, hvilket er så slemt nu, at jeg er ved at søge om førtidspension. Mine sygdomme gør, at jeg ikke kan arbejde, passe mit hjem som jeg gerne vil, lave mad og andre hjemlige sysler. Det gør også at der er langt i mellem, at jeg har overskud til at være sammen med min skønne venner. Der er mange ting, der hviler på min mand som han skal sørge for ved siden af hans krævende fuldtidsjob. Men den dårlige samvittighed hjælper mig ikke, så jeg forsøger at holde fokus på alt det gode, der trods alt også er. DBH Bente Lindgren

  Svar

Skriv en kommentar

Skriv din kommentar her!
Alle er velkomne til at deltage

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.