pHformula – effektfuld behandling til anti-age, pigmentering, acne m.m.

pHformula – effektfuld behandling til anti-age, pigmentering, acne m.m.

phformula-koebenhavn

I sidste uge var jeg inde og få en meget, meget lækker og virkningsfuld ansigtsbehandling hos pHformula hudplejeklinik på Østerbro i København. pHformula er meget innovative og effektfulde hudplejeprodukter til både professionel, lægelig brug og til hjemmebrug. De befinder sig et sted mellem lægemidler og kosmetiske produkter, et såkaldt ”pharma-cosmeceutical” behandlingssystem – et slags ufarligt alternativ til kirurgiske indgreb. PhFormula produkterne bygger bl.a. på nye anerkendte teknologier, der transporterer syrer, vitaminer, antioxidanter samt anti-inflammatoriske ingredienser helt ned i huden.

Det skal med det samme siges, at du også kan få pHformula behandlinger mange andre steder i Danmark, så læs roligt videre, selvom du ikke bor i nærheden af København (se listen her).

Klinikken på Østerbro er mærkets egen flagship store, hvor de både giver os “almindelige” kunder behandlinger og gratis rådgivning, men også har undervisningscenter for kosmetologer, læger og sygeplejesker, der bruger pHformula. Du kan simpelthen gå ind og booke en gratis personlig hudplejeshopper i 30 minutter, hvor du får rådgivning om den helt rette pleje og behandling af din hud. Læs mere og book her.

phformula-cremer
Jeg må sige, at jeg fik en meget behagelig og grundig behandling med de avancerede produkter, og jeg gik derfra med en følelse af en hud, der var mere strålende og virkeligt “pumpet op” med fugt. Her efterfølgende kan jeg se, at min hud ser flottere, glattere og mere ensartet ud end før behandlingen. Jeg fik efter Rie fra pHforumla’s vurdering en M.E.S.O skin resurfacing, hvor man bliver rullet med små nåle (Micro needles), så hyaluronsyren og vitaminerne (A og C) trænger bedre ned i huden. Igen er vi imellem det medicinske og kosmetiske, og behandlingen omtales derfor også som det bedste alternativ til medicinske peelings.

Nålene, som i mit tilfælde var 0,5 mm. – dvs. mere end man normalt anbefaler til hjemmebrug – laver små huller i huden, hvilket kickstarter hudens reparationsproces og dannelsen af kollagen og elastin. Efterfølgende ser min hud mere spændstig ud, og der er vitterlig små linjer i panden, som er helt væk. Det er en fantastisk behandling, som kan anbefales til alle – og kan bookes her.

De allermest kraftige af pHformula produkterne bruges af læger og sygeplejesker, fx til opheling efter operationer eller ved svære hudproblemer, mens man hos de udvalgte pHformula kosmetologer kan få skræddersyede ansigtsbehandlinger inden for følgende hovedområder:

 • Moden, ældet og for tidligt ældet hud. Begyndende linjer og rynker. Karsprængninger. Spredte pigmentpletter/leverpletter.
 • Hyperpigmentering. Pigmentskjolder fx forårsaget af overdreven soldyrkelse, hormonelle forandringer eller stress.
 • Acne, uren hud, fedtet hud. Grove porer, overfladiske ar.
 • Kronisk rødme, karsprængninger, hud der er disponeret for rosacea eller uren hud med megen rødme.

phformula-produkter-virkning
Efter endt behandling, eller rådgivning fra den personlige hudplejeshopper, er det muligt at købe produkterne til hjemmebrug, men de meget kraftfulde produkter kan ikke købes første gang uden en forudgående behandling eller vejledning (hudanalyse og vejledning er gratis). Produkterne indeholder i øvrigt hverken parabener, farvestoffer, kunstige duftstoffer eller mineralsk olie (der kan virke tilstoppende i huden).

Jeg er nu gået i gang med at prøve nogle af produkterne hjemme, som jeg vil vende tilbage til. Men allerede nu kan jeg fortælle, at det er en meget enkel og overskuelig serie, hvor du kun behøver at vælge et enkelt eller nogle få produkter. Mange af dem indeholder vitaminer eller frugtsyrer, der ret hurtigt synes at gøre en synlig forskel for huden. Flere af produkterne har desuden multifunktioner, så det handler bestemt ikke om, at du skal ud og investere i ti nye ting. Et godt eksempel er det geniale renseprodukt Exfo Cleanse, som indeholder syrer og vitaminer, og hvor du i ét og samme produkt har øjenmake-upfjerner, ansigtsrens, daglig mild peeling og maske.

 

voksenlivsstil-spons

pHformula har stillet behandling, rådgivning og produkter til rådighed for min test. Holdningerne er 100% mine. 

4 replies
 1. Eva Beha Thamdrup
  Eva Beha Thamdrup siger:

  Jeg har lidt af rosacea i de sidste 10 år og det eneste der nogensinde har virket på min hud er deres SOS creme.
  Efter forholdsvis kort tids brug har jeg fået den flotteste hud, som jeg ikke har haft i 10 år. Både min mand og søn bruger det også af andre årsager og det virker også for dem, de er begge også meget tilfredse.

  Svar
  • Voksenlivsstil
   Voksenlivsstil siger:

   Hej Eva,
   Tusind tak for din kommentar – hvor er det godt at høre. Jeg er, som du jo kan se, også utroligt begejstret for både produkter og behandling.
   Hvor er det fantastisk, at du har fået sådan en flot hud! Det kan være, jeg skal tage emnet og SOS cremen op på bloggen.
   De bedste hilsner
   fra Jeanette

   Svar
 2. Voksenlivsstil
  Voksenlivsstil siger:

  Hej Anne,
  Tak for din kommentar. Det er altid dejligt at høre om andres erfaringer. Jeg er selv i fuld gang med at prøve EXCO og jeg må sige, at jeg er enig – den kan godt gå hen og blive et MUST!

  Kh Jeanette

  Svar

Skriv en kommentar

Har du en kommentar?
Så del den meget gerne!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.