Jeg skal møde Ole Henriksen!

Jeg skal møde Ole Henriksen!

Der er ganske få mennesker, som jeg virkeligt alvorligt er fan af. En af dem er Ole Henriksen. Jeg elsker hans store venlighed overfor andre og hans evne til at se det positive. Han er ikke bange for at dele ud af sig selv, rose andre, og få dem til at føle sig godt tilpas. Det, synes jeg, vi alle kan lære af!

Og nu skal jeg endelig møde ham!!!!!
Det er et stort og mangeårigt ønske, der går i opfyldelse, når jeg fredag er jeg inviteret til bloggerevent med Ole.
Jeg kan næsten ikke vente  – heller ikke med at vende tilbage her på bloggen med mit indtryk af mødet, hans råd til gode hudvaner og med den nyhed, han efter sigende også har med i ærmet. Så du hører helt sikker mere i weekenden 🙂

Jeg har skrevet lidt om min begejstring for Ole Henriksen før – i indlægget om hans nye bog, som du kan læse her.

Perfekt_hud-ole-henriksen

2 replies
 1. Vinny C.
  Vinny C. siger:

  Hvor er det dejligt at høre. Du må hygge dig alt hvad du kan og huske at fortælle os om dit møde med ham, hehe! 😀 Tænkte på om du evt. kunne fortælle mig om blog events. Er det noget man selv kan finde eller skal man inviteres? Jeg gad nemlig godt være med til sådan et event en gang.
  Knus 😀

  Svar
  • Voksenlivsstil
   Voksenlivsstil siger:

   Hej Vinny,
   Tusind tak for din kommentar. Du kan tro, jeg nok skal fortælle ALT fra mødet 🙂
   Bloggerevents er noget, jeg er så heldig at blive inviteret til. Jeg har aldrig selv være så opsøgende i forhold til samarbejdspartnere, men de kommer helt af sig selv, når de finder en blog, som skriver inden for deres områder og som har en vis størrelse, og ikke mindst stil og kvalitet, der passer godt til de ting, de godt kunne tænke sig at få omtalt. Det tager tid at nå dertil, men med hårdt og vedvarende arbejde, kan det lade sig gøre. Voksenlivsstil er fx 4 år gammel 🙂
   Jeg håber, dette bevarede dit spørgsmål, ellers skriv til mig igen.

   Knus Jeanette

   Svar

Skriv en kommentar

Har du en kommentar?
Så del den meget gerne!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.