Rabatkode til ALT på Beautycos – det skal jeg selv købe!

Rabatkode til ALT på Beautycos – det skal jeg selv købe!

Beautycos har i forvejen særdeles konkurrencedygtige priser på hår- og hudplejeprodukter, makeup og dufte – og nu har jeg endda fået lov at videregive en eksklusiv rabatkode med 10% rabat oveni!

Brug koden BLOGGERSDELIGHT10 (gælder til og med 12. oktober 2016)

Rabatten gælder på ALT, også i forvejen nedsatte varer! Så det er nu, der kan tankes billigt op, hvis du står og mangler noget!

Selv er jeg løbet tør for min uundværlige Morrocanoil, som jeg nu kan få for 268 kr. (og jeg synes ellers aldrig, at den er på tilbud).


Moroccanoil-Oil-blog

Jeg har også tænkt mig at prøve denne her Makeup Eraser klud. Min gamle fra Jane Iredale er ved at være slidt op, og jeg elsker at bruge en speciel klud til at fjerne de allersidste rester af makeup. Denne her har endda en exfolierende effekt. Måske skal jeg have et par stykker, så jeg har en ekstra, når den anden er til vask! Koster nu 125 kr. her.

makeup-klud

Jeg vil også prøve Kerastase Age Premium. Shampooen fås kun i rejsestørrelse (80 kr. her), men så kan jeg jo passende prøve den af. Kur kan mit hår ikke få nok af, og denne serie med hyaluronsyre er målrettet hår, der med alderen kan blive mere prorøst, mindre fyldigt og hvor man kan have tendens til tør hovedbund. Kuren koster med rabatkoden 215 kr. her.

Kerastase-Age-Premium-shampoo Kerastase-Age-Premium-kur

Jeg kunne måske også godt blive fristet af denne her Moroccan Rose Otto badeolie fra REN. Det er flere år siden, at jeg har haft den, men jeg har ikke glemt den – den dufter fantastisk, og så efterlader den mærkeligt nok intet fedtet eller glat i badekaret eller på gulvet i bruseren. Mange steder koster den et godt stykke over 300 kr., men til 224 kr. kunne jeg bestemt godt overveje den. Du finder den her.

REN-Moroccan-Rose-Otto-badeolie

Der er vanvittigt meget at vælge imellem på Beautycos.dk – så der burde være en god chance for at finde dét, du lige står og mangler til en god pris. Klik ind her og se udvalgte – og husk rabatkoden 🙂

 

Indlægget indeholder affiliate links. 

  0 replies

  Skriv en kommentar

  Har du en kommentar?
  Så del den meget gerne!

  Skriv et svar

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.