Test af Swiss Clinic skin roller

Test af Swiss Clinic skin roller

Jeg har før brugt micro needling som hjemmebehandling, så jeg ved allerede, at det har en god effekt på huden. Jeg har derfor set frem til at komme i gang med at teste Skin Rolleren og Rejuvenating serummen fra Swiss Clinic – og komme ind i kampen igen med denne lidt specielle og virkningsfulde hudplejerutine.

swiss-clinic-rulle

Metoden er til dig, der går op i din hudpleje og gerne vil arbejde med din hud hjemme og bruge 5 minutter ekstra nogle dage for at opnå synlige resultater. Swiss Clinic anbefaler at bruge rullen dagligt i fem dage i træk og derefter holde fem dages pause. Nogle bruger den en uge ad gangen, mens andre måske bruger den fast hver anden eller tredie dag. Hovedsagen er, at huden bliver stimuleret af alle de små nåle, der tvinger huden til at regenerere og får plejeprodukterne længere ned i huden.

Det gør ikke super ondt, men nogle steder er huden mere følsom end andre. Man kan derfor starte med et blidt tryk – især de steder, hvor huden er tynd og følsom – og stille og roligt øge trykket hen ad vejen. Man vænner sig forbavsende hurtigt til det! Jeg har tidligere brugt 0,2 mm. nåle, men denne gang har jeg kastet mig ud i 0,5 mm., som Swiss Clinic anbefaler til anti-age og hudfornyelse. Micro needle teknikken er velegnet til alle mulige hudproblemer fra acne og ar til pigmentpletter og linjer/rynker.
For mig virker ikke for voldsomt med 0,5 mm, men er man lidt sart eller er nybegynder, kan det være en god idé at starte med 0,2 mm. Man kan jo også styre meget selv med det tryk, man lægger.

Det er i øvrigt også vigtigt at holde sig til et anerkendt produkt, da der findes billige efterligninger på markedet, der i værste fald kan skade huden. Rolleren fra Swiss Clinic er nomineret til Danish Beauty Award 2016!

Her kan du se mig efter, at jeg har været igang med skin rolleren! Huden er lidt rød, men det fortager sig hurtigt, og samtidig er den godt stimuleret og pumpet lidt op med serummen. Cirklerne er de områder, som jeg har ekstra fokus på – de steder, hvor de fine linjer gerne vil vise sig – på overlæbe, pande, kragetæer ved øjnene og for mit vedkommende især imellem øjnene – eller øjenlåg og kæberne, hvor huden efterhånden bliver mere slap.

test-skin-roller

De “ømme” steder giver jeg ekstra fokus med rullen, men jeg bruger den i hele ansigtet, som får glæde af den blødhed, det giver. Jeg ruller mindst 5 gange i fire retninger – op, ned og på kryds – på et lille område af gangen, hvorefter jeg påfører serummen. Swiss Rejuvenator serummen er særligt udviklet til brug ved nålebehandlingen, hvor den speeder helingsprocessen op og samtidig stimulerer kollagendannelsen med bl.a. vitamin C. Desuden er den dejligt kølende.

test-swiss-skin-roller

Du kan også bruge rolleren alene uden serummen, fordi den i sig selv med de 540 bitte små mikronåle stimulerer væksten af nyt bindevæv og hudceller. Du vil opleve, at den jævner huden og giver en klarere udstråling. Nålene laver en masse små tynde kanaler i huden, så du kan bringe dine plejeprodukter længere ind. Den kan derfor også bruges med de produkter, du plejer at bruge. Med den specielle serum får man dog en hurtigere helingsproces efter behandlingen. Det er ikke fordi, du ser synligt “såret” ud på nogen måder, men man kan kortvarigt være lidt rød, og man mærker tydeligt aktiviteten i huden.

Her er jeg efter de første fem dages behandling, og nu skal jeg holde pause de næste fem. Min hud føles ret vital, og jeg fornemmer, at den arbejder. Den er måske en anelse mere rød, end den plejer, og de steder, hvor jeg giver den gas, skal den have lidt ekstra fugt. Selvom, man aldrig skal forvente mirakler med rynker og linjer – og slet ikke på fem dage – så er det alligevel som om, jeg føler mig lidt “løftet”. Især på den slappe hud, er der normalt ikke så meget at gøre, men her er en lidt mere dybdegående metode, som kan give bonus, hvis man er lidt flittig.

Du kan læse mere og købe Swiss Clinic skin roller her

swiss-clinic-skin-roller

 

voksenlivsstil-spons

Produkterne er stillet til rådighed for min test af Swiss Clinic. Indlægget indeholder affiliate links.

 

4 replies
 1. Ditte
  Ditte siger:

  Hej Pia

  Tak for god anmeldelse! 🙂

  Jeg er lidt langsom….men har lige erhvervet mig en Swiss Roller. Kan man bruge den alle steder i ansigtet? Også på huden under øjnene?

  MH
  Ditte

  Svar
 2. Pia
  Pia siger:

  Hvor spændende! Jeg har længe været nysgerrig på de forskellige rollers der er på markedet, men er meget usikker på hvilken jeg skal vælge, så vil følge dit eksperiment!

  Svar
  • Voksenlivsstil
   Voksenlivsstil siger:

   Hej Pia,
   Det kan du roligt kaste dig ud i! Hvis du ser indlægget i dag om bogen Din Skønhed, er micro needling faktisk også en af de ting, som beskrives som det der virker! Jeg kan se, at min hud nu er ved at “hele” efter de første fem dage, og den ser rigtigt pæn ud.
   Ha en dejlig søndag.
   KH Jeanette

   Svar

Skriv en kommentar

Har du en kommentar?
Så del den meget gerne!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.