Raunsborg lancerer kosttilskud til hud, hår og negle!

Raunsborg, det danskproducerede hudplejemærke med Jim Lyngvild som medejer og frontfigur, kunne i sidste uge løfte sløret for deres helt nye tiltag, hvor de fortsætter deres tradition med at udnytte rigdommene i den nordiske natur. Det sker efter devisen, at skønhed kommer både indefra og udefra og udfra et ønske om at kunne tilbyde deres kunder en komplet skønhedspleje.

Raunsborg er med andre ord gået ind på markedet for inner beauty og har kigget dybt i de gamle bøger om nordiske urter, samt allieret sig med nogle af de fremmeste eksperter på området, for at udvikle de nye kosttilskud, der tilfører hud, hår og negle næringsstoffer indefra – og desuden har en række sidegevinster, som jeg har set nærmere på.

Jeg gør opmærksom på, at produkterne er foræret til mig af Raunsborg!

Raundborg kosttilskud

Her er de tre nye kosttilskud fra Raunsborg og et overblik over, hvad de indeholder og er gode for. Producenterne må jo ikke skrive så meget om de egenskaber, som de forskellige ingredienser har, så jeg er gået lidt i dybden med dem efter bedste evne.

 

Raunsborg hår og negle

 

Raunsborg Hair and Nail

Indeholder B5 (10 mg/2 kapsler), som har stor betydning for hår, hud og negle. E-vitamin (12 mg/2 kapsler) og Biotin (100 µg/2 kapsler), er også begge blandt de vigtigste næringsstoffer for bl.a. hår og negle.
Det højeste indhold i kapslerne er pulver og ekstrakt fra brændenælde (600 mg/2 kapsler) som er en rigtigt interessant plante. Den indeholder en bred vifte af vitaminer og mineraler, hvoraf flere er gavnlige for håret og neglene, men brændenælde indeholder derudover faktisk også store mængder flavonoider, som vi kender fra te, der er en naturlig antioxidant og hæmmer betændelsestilstande i kroppen.

Pris 349 kr. for 90 kapsler svarende til 1½ måneds forbrug. Fås hos bl.a. Helsam.

 

 

 

 

raunsborg skin perfection

Raunsborg Skin Perfection

Indeholder et højt indhold af A-vitamin (600 µg/2 kapsler) og C-vitamin (200 mg/2 kapsler), som bidrager til at vedligeholde en normal hud, modvirker tørhed og understøtter dannelsen af kollagen. Selen (75 µg/2 kapsler) bidrager til at holde huden glat og elastisk.
Indeholder ligesom Hair & Nails også brændenælde, men i en mindre mængde (166 µg/2 kapsler). Brændenælde indeholder en række vitaminer og mineraler, er antioxidativ og bakteriehæmmende og bidrager til at vedligeholde et normalt kredsløb.
Endelig er der udviklet en særlig cocktail af ekstrakter fra hyldeblomst, morgenfrue, rosenrod, boghvedefrø og granatæble, der menes at bidrage med egenskaber som blodgennemstrømning, heling og antioxidation,

Pris 349 kr. for 90 kapsler svarende til 1½ måneds forbrug. Fås hos bl.a. Helsam.

 

 

 

 

 

raunsborg skin glow

Raunsborg Skin Glow

Også her er der et højt indhold af A-vitamin (600 µg/2 kapsler), men i kombination med E-vitamin, der er en kraftig antioxidant kendt for at mindske cellernes ældningsproces.
Igen spiller brændenælden en rolle (322 mg/2 kapsler) med alle dens vitaminer og mineraler samt antioxidative egenskaber, men også birkebladeekstrakt (300 mg). Birk er kendt for at have gode egenskaber for bl.a. blære og nyrer.
Endelig er der tilført burrerod og mælkebøtte. Mælkebøtten er kendt for sine vanddrivende og udrensende egenskaber, mens burrerod indeholder aktive stoffer, som virker bakteriebekæmpende på mikrober i huden og kan modvirke tendens til akne.

Pris 349 kr. for 90 kapsler svarende til 1½ måneds forbrug. Fås hos bl.a. Helsam.

 

 

 

 

Alle Raunsborg kosttilskud har et højt vitaminindhold. I Danmark har vi meget lave anbefaleringer, og der er mange, der sværger til at tage endda ret større mængder end de officielle.
For kvinder er Anbefalet Daglig Dosis af eksempelvis A-vitamin 700 µg, B5 10 mg, C-vitamin 75 mg, E-vitamin 8 mg., så du kan se, at du med kosttilskuddene her bliver godt dækket ind.
Derudover får du næringsstoffer, som både har betydning for hår, hud og negle, men også mere generelt i form af fx anti-oxidanter.

Du vil sagtens kunne tage Raunsborg Hair & Nails i kombination med et af de to tilskud til huden.

Hvilket kosttilskud til huden skal du vælge?

Jeg vil udfra ingredienserne anbefale Skin Glow, hvis du har en lidt trist og uklar glød, der trænger til udrensning og klarhed, og måske har tendens til urenheder.
Skin Perfection vil jeg anbefale, hvis din hud virker tør og ældet eller til at vedligeholde en sund hud.
Hair & Nails er til dig, der oplever problemer med hår og/eller negle i form af tørhed og skørhed, hår og negle, der knækker og spalter, samt langsom vækst.

Og for en ordens skyld, så husk som altid, at kosttilskud aldrig bør træde i stedet for en sund og varieret kost! ♥

 

1 svar
 1. Tina
  Tina siger:

  Så fint et look og så aktiv den Herre er 🙂
  Måske jeg skal lave lidt mere brandnældesuppe her i foråret – æd dit ukrudt og bliv sund 🙂
  Men helt sikkert positivt med alle tre slags tilskud 🙂
  En afslappende aften ønskes du herfra 🙂

  Svar

Skriv en kommentar

Skriv din kommentar her!
Alle er velkomne til at deltage

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.