Onlysmile bleger dine tænder skånsomt og effektivt – også derhjemme!

Flotte hvide tænder er noget, som mange ønsker sig, og det behøver bestemt ikke være hverken særlig omstændigt eller dyrt at opnå! Og det er let at vedligeholde det hvide smil derhjemme, også selvom du måske ryger eller drikker meget kaffe, te eller rødvin.

Uskadeligt LED-lys i stedet for kemi, når du bleger tænder!

Med den den nye produktlinje Onlysmile fra Pearlsmile kan du få både professionelle tandblegninger og hjemmebehandlinger, der hverken koster en formue eller er skadelige for din emalje. Det er unikt, fordi det indeholder meget, meget lidt kemi sammenlignet med traditionelle tandblegningsmetoder, og det bliver aktiveret med uskadeligt LED-lys.
Gelen er udviklet af forskere ved universitetet i Köln og sammen med LED-lyset udgør det en særlig teknik, der renser tænderne for pigment, så de igen får deres naturlige farve.

Onlysmile og Pearlsmile indeholder så lidt som 0,1% ureaperoxid, som tilhører samme kemiske familie som carbamidperoxid, som i nogle blegesystemer ligger med et indhold på 10 eller 16%. Og med brintoverilte (hydrogenperoxid), hvor det tandblegemiddel, som jeg plejer at bruger og har liggende i skuffen, indeholder 22% !!!!

Mit gamle blegemiddel både har en grim smag og kan give bivirkninger i form af isninger eller ømt tandkød. Det slipper man fuldstændigt for med Onlysmile fra Pearlsmile! Man får heller ikke den lidt “døde” emalje, som jeg synes, at andre tandblegninger kan give, men tværtimod utroligt klare og blanke tænder og et holdbart resultat. Det skyldes den særlige teknik, som i virkeligheden svarer mere til en udrensning af tandemaljens porrer end en egentlig blegning. Som en slags peeling af tænderne, som også føles utroligt rene bagefter. Du kan læse mere længere nede, om hvordan behandlingen foregår. Du finder også priserne længere nede.

Pearlsmile behandlingerne er ganske ufarlige og udføres af mange kosmetologer. Du kan også vælge at blege tænderne selv med hjemmeprodukter, og vedligeholde din professionelle behandling efterfølgende derhjemme.

Før og efter professionel Pearlsmile tandblegning!

Mine tænder blev hvidere, end jeg havde forestillet mig!

Da jeg skulle prøve Onlysmile fra Pearlsmile i sidste weekend, var jeg faktisk lidt i tvivl om resultatet ville kunne ses, da jeg havde ret hvide tænder i forvejen.  Jeg regnede helt ærligt ikke med, at de kunne blive så meget hvidere. Ikke, fordi jeg bleger dem ofte i mine skinner herhjemme, men det sker et par gange om året.

Efter en god times – i øvrigt helt smertefri og behagelig – behandling blev jeg virkelig overrasket over resultatet! Jeg var gået adskillige toner ned, mindst 4-6 stykker på mine i forvejen hvide tænder. Det er normalt muligt få op til 12 toner lysere tænder på den første behandling, afhængigt af om, man tager 30 eller 60 minutter, og afhængigt af tændernes naturlige farve og tilstand.

Sådan foregår en professionel tandblegning med Onlysmile

En professionel Pearlsmile behandling varer typisk 30 eller 60 minutter, hvor man bare kan sidde og lukke øjnene og slappe af. Det er fuldstændigt uden ubehag eller bivirkninger af nogen art.
Du kan lave behandlingen selv derhjemme med et hjemmesæt, hvor der dog kun er halvt så mange dioder i LED-lampen. Men du kan sagtens opnå samme gode resultater derhjemme, og ikke mindst vedligeholde det hvide smil.

Gelen lægges i en engangsskinne, som sættes på tænderne. Herefter sættes lampen foran munden og aktiverer blegningen. Efter bare en halv eller en hel time kan du rejse dig og nyde, dit nye hvide smil! Brillerne er vist mest til for at hvile øjnene og slappe af, mens tænderne bliver rensede i dybden og porerne i emaljen bliver renset for de udefrakommende pigmenteringer.

Det er vigtigt, at man ikke spiser eller drikker to timer efter behandlingen. De efterfølgende par dage bør man undgå meget farveholdige føde- og drikkevarer og eventuelt fortsætte hjemme med at børste tænder med Onlysmile Whitening tandpulver i nogle dage. Du kan læse længere nede om hjemmeprodukterne, men jeg kan lige nævne, at tandpulveret beskytter tandemaljen og fjerner plak og tandsten, og er særligt velegnet hvis man ryger eller drikke te, kaffe eller rødvin.

Hvad koster en professionel Pearlsmile og Onlysmile tandblegning?

En professionel tandblegning hos fx en kosmetolog koster typisk 998 kr. for 60 minutter, hvor du med det samme kan opnå op til 12 toner lysere. Naturligvis afhængigt af, hvad niveau, du kommer fra, og hvor hvide dine tænder fra naturens side kan blive.
En kortere behandling på 30 minutter koster typisk 698 kr.
Behandlingen er holdbar, men vil aftage med tiden i det omfang, du ryger eller drikker fx kaffe eller te. Du kan dog gøre meget for selv at vedligeholde de rene hvide tænder med Onlysmile hjemmeprodukterne, som du kan se længere nede.

 

I weekenden den 8.-10. marts kan du få en Onlysmile-behandling til HALV PRIS på Scandinavien Center i Aarhus på messen Sund Livsstil (stand nr. 5). Hvis du kommer inden kl. 12 får du en 60 minutters behandling for 500 kr. (normalpris 998 kr.). Efter kl. 12 er prisen 750 kr.
Særtilbud på alle hjemmeprodukter, bl.a. en luksus goodiebag med whitening tandpulver og hjemmesæt med lampe og tandskinner til to personer til kr. 998 (normalpris kr. 1498 kr.)

 

I weekenden den 15.-17. marts kan du få en Onlysmile-behandling til HALV PRIS i Bella Center i Købehavn på messen Bolig, Mad, Design (stand nr. 22 d). Hvis du kommer inden kl. 12 får du en 60 minutters behandling for 500 kr. (normalpris 998 kr.). Efter kl. 12 er prisen 750 kr.
Særtilbud på alle hjemmeprodukter, bl.a. en luksus goodiebag med whitening tandpulver og hjemmesæt med lampe og tandskinner til to personer til kr. 998 (normalpris kr. 1498 kr.)

 

Produkter til tandblegning derhjemme

For de fleste vil en professionel behandling være et rigtigt godt sted at starte for at opnå et hurtigt og flot resultat. Nogle foretrækker måske at lave tandblegning selv derhjemme, og til det har Pearlsmile også produkter. Dem, du ser her har navnet Onlysmile, men er en ny produktlinje fra Pearlsmile.

Det kan også være relevant for nogle at fortsætte hjemme mellem de professionelle behandlinger for at vedligeholde de hvide tænder og til at fjerne plak.

Et hjemmesæt til at blege tænderne med derhjemme koster 998 kr. inkl. en gel med nok til 8 behandlinger. LED-lamperne – som har 2 års garanti – er ikke af helt samme styrke som den professionelle, men du kan stadig opnå op til 12 toner hvidere tænder derhjemme på ganske kort tid. Lampen er genopladelig.
Du kan finde hjemmesættet hos Beautystyle.dk her.

Det er nemt og fuldstændigt smertefrit, og uden bivirkninger, at bruge lampen til hjemmebrug. Du lægger et par streger gel i silikone-skinnen og placerer den i munden og tænder LED-lyset. Lampen sidder fast på skinnen. Jeg foretrækker at sidde stille eller se en film imens (man skal altid sidde op, når man bleger tænder!).

Silikoneskinnen kan tages af og vaskes efter brug. Ekstra skinner, hvis I fx er flere, der skal bruge lampen, kan købes for 98 kr.

Har du meget snavs og misfarvning i porerne i din tandemalje, vil jeg dog anbefale at starte med en professionel behandling.

Whitening tandpulver, der fjerner plak!

Whitening pulveret er især ideelt for alle, herunder også rygere og kaffe- og rødvinsdrikkere, der gerne vil holde tænderne hvide. Pulveret forebygger desuden dannelse af plak og belægninger.
Det kan anbefales at bruge pulveret de første 14 dage efter behandlingen, hvorefter man går over til normal tandpasta igen. Den turnus kan herefter gentages, og bøtten vil række til mindst et års forbrug. Pris 398 kr. her.

Konklusion på min test af Pearlsmiles nye Onlysmile!

Jeg kan kun konkludere, at Pearlsmile er overraskende effektivt! Jeg opnåede et resultat, jeg slet ikke havde regnet med. Jeg troede, jeg havde hvide tænder, da jeg kom, men jeg måtte sande, at de kunne blive meget flottere.

At det derudover er uden brintoverilte og er fuldstændigt uskadeligt for emaljen er et kæmpe plus. Det er langt mere behageligt at bruge end de normale tandblegninger, der både smager grimt og kan genere tandkødet og skade tænderne.

Samtidig var jeg forbløffet over, hvor rene mine tænder føltes – ikke bare hvide, men rene. Det kan vel nærmest betegnes som en detox eller en peeling af tænderne.

Til hjemmebrug bliver mine gamle skinner og den vanvittige 22% brintoverilte nu for altid udskiftet med 0,1% ureaperoxid og harmløst blåt lys!
Tandpulveret er jeg også indstillet på at supplere med, først og fremmest, fordi det bekæmper det forhadte plak, der kan forårsage tandkødssygdomme.

Prismæssigt er systemet også fornuftigt. En professionel behandling, hvor du med det samme får markant lysere tænder fås til under 1.000 kr. (tjek messetilbuddene længere oppe) – og en lampe til hjemmebrug med livstidsgaranti og gel til 8 behandlinger koster det samme.

Du finder hjemmesprodukter på Beautystyle.dk.

 

3 kommentarer
 1. Anders Mikkelsen
  Anders Mikkelsen siger:

  Svar til Susan
  Susan dine påstande er uden hold i virkeligheden. Som distributør i Danmark af Onlysmile kosmetisk tandblegning, kan jeg dokumentere at alle vore produkter er godkendte af sundhedsmyndighederne og anmeldt på EU`s kosmetik portal. I henhold til lovgivningen må den GEL der bliver brugt ikke indeholde mere end 0,1 % peroxid. Vores GEL fra Onlysmile overholder denne bestemmelse. Vi bruger slet ikke at blege tænderne, I stedet renser vi tandemaljens overflade og dybt ned i tandemaljens porrer med en patenteret revolutionerende ny teknologi. Det foregår på den måde at når vores GEL bliver belyst med LED lys igangsætter det en proces hvor nogle atomer i GELEN spaltes og mister en elektron hvorved de kommer i ubalance.Atomer der er i ubalance vil altid søge at komme i balance igen ved at “stjæle” en elektron fra et andet atom. Denne elektron stjæler atomet fra det pigment der sidder i tandemaljens porrer og på tandemaljens overflade. Derved løsnes pigmentet og suges væk fra tandemaljen. Dette sker helt uden risiko for skade på tandemaljen. Og helt uden smerter for kunden.
  Det er muligt med denne metode at lysne kundernes tænder med op til 14 toner. Men tænderne vil aldrig kunne blive hvidere end de er fra naturens side.Denne form for behandling er udført i Tyskland i over 10 år og nu i Danmark i over 2 år. Uden at der har været en eneste skade på en kundens tænder.
  Det er helt tydeligt at du tror at vi bruger peroxid, hvilket som sagt ikke er tilfældet.
  Du skriver også at der er intet der siger at denne behandling er sund. Det er direkte i modsætning til udtalelsder fra tandlæger i Tyskland, der bekræfter at vores behandling er sund, idet den sammen med pigmentet også dræber og fjerner skadelige bakterier i tandemaljens porrer.
  Vore produkter er aldeles ikke kraft fremkaldende, som du påstår. Der er intet stof i vores Gel og tandpasta, der har denne egenskab.
  Derfor vil jeg gerne at du fører bevis for din påstand, såfremt de genfremsætter denne. Du må komme med nøjagtig kildeangivelse, og vel at mærke en kilde der referer til vore produkter.
  Jeg ville også sætte pris på at du vil vedkende dine udtaslelser ved at stå frem med dit fulde navn og adresse.
  Anders Mikkelsen
  Onlysmile Danmark

  Svar
 2. susan
  susan siger:

  En ting er at du promoverer tandblegning der hverken er godkendt af sundhedsstyrelsen og hvis langtidsbivirkninger er ukendt. I bedste fald kan hyppige behandlinger af disse betyde porøse og skrøbelige tænder, der knækker og smuldrer med alderen. I værste fald kan diverse produkter og pulvere være kræftfremkaldende! Der er intet overhovedet der påpeger at denne behandling eller lugnende tandblegninger er godt og sundt for dine tænder eller din krop. En anden ting er så, synes du virkelig det ser godt ud?? Når jeg kigger på dine tænder, synes jeg de ligner et gebis. Og de ælder dig meget og ser lidt uhyggelige ud faktisk…men det er måske en smagssag. Jeg synes bare du bør være mere kritisk når du reklamerer for diverse ting, og se på det sundhedsmæssige aspekt i diverse produkter og behandlinger…

  Svar
  • Jeanette
   Jeanette siger:

   Pearlsmile/Onlysmile lever naturligvis op til Sundhedsstyrelsens krav og er EU-godkendt.
   I modsætning til andre systemer skader det ikke emaljen eller generer tandkødet.

   Svar

Skriv en kommentar

Skriv din kommentar her!
Alle er velkomne til at deltage

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.