,

Koncentrerede Retinol-kapsler fra Darphin reducerer rynker og linjer!

De koncentrerede kapsler Ideal Resource Youth Retinol Oil fra Darphin, kan passes ind i enhver hudpleje.

Enhver, der interesserer sig for hudpleje ved efterhånden, at Retinol (A-vitamin) er den mest effektive og veldokumentede anti-age ingrediens.
De koncentrerede kapsler Ideal Resource Youth Retinol Oil
fra Darphin, kan passes ind i enhver hudpleje. De 60 lufttætte kapsler sikrer, at du får kraftig og stabil Retinol hver gang, som synlig vil formindske linjer og rynker og give en klar glød og udstråling.


Reklame/produkt modtaget i gave til test.

Det kan være en udfordring at finde de helt rigtige A-vitamin hudplejeprodukter! Der er ingen tvivl om, at Retinol er det mest virkningsfulde og allerbedst dokumenterede anti-age middel på markedet – og det er for mig et must at bruge det i alt fald i perioder.

 

Retinol, som er en form for A-vitamin, som er et af de allerbedste midler til at bekæmpe aldringstegn, accelerere hudfornyelsen og reducere rynker, linjer og alderspletter.

Efterår og vinter er et godt sted at starte, hvis du vil opbygge hudens tolerance overfor det potente vitamin, og med kapslerne fra Darphin kan du let styre mængden. Derudover er du sikret 60 portioner af et stabilt og virkningsfuldt produkt, fordi det ligger i lufttætte kapsler – der i øvrigt er 100% nedbrydelige!


Koncentreret A-vitamin til din hudpleje

Den kraftfulde retinol, som kapslerne indeholder, er godt “pakket ind” i fantastiske antioxidative og blødgørende olier som bl.a. macadamia, jojoba, argan, sesam og soyabønne (98% naturlige ingredienser). Dermed får du en pleje og beroligelse af huden, og retinolen virker ikke irriterende for huden. Derudover er der også en smule C-vitamin, som stimulerer kollagen og virker forstærkende på glød og ensartet hudtone. Efter kort tid med kapslerne vil du opleve en tydeligt glattere og fastere, blødere og mindre grå og trist hud!

Ideal Resource serien fra Darphin er i det hele taget en powerful antiage serie, og jeg er fx også stor fan af de lignende små oliekapsler med C-vitamin.

Du kan dog sagtens tilføre de geniale kapsler som et ekstra boost til din normale hudplejerutine.

De her koncentrerede Retinol-kapsler fra Darphin er lufttætte og sikre hver gang - og de kan tilføres enhver rutine.

Intensiv boost til 60 dage!

* Du bruger en kapsel hver aften på den rensede hud (A-vitamin, A for aften 🙂 )
* Bruges på både ansigt og øjenomgivelser.
* Du får samtidig fugt med alle de naturlige olier, der er i kapslen, men er det ikke nok, så brug en natcreme ovenpå.
* Brug de 60 kapsler hver aften i to måneder som en intensiv kur, eller brug dem ind imellem efter behov.

 

Er du udsat for sol om dagen, så husk altid solfilter, når du bruger Retinol eller andre kraftfulde hudplejeprodukter med fx syrer og vitaminer som C og A. Retinol omdannes til A-vitaminsyre, når det kommer på huden.

Darphin Ideal Resource Youth Retinol Oil kapslerne kan købes hos den danske distributør Insight Cosmetic Group. (769 kr. for 60 stk.)

 


GÅ PÅ OPDAGELSE I ALLE FREDAGSFAVORITTERNE – KLIK HER!

 

0 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv din kommentar her!
Alle er velkomne til at deltage

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.