Se alt det nye fra Sachajuan!

REKLAME FOR SACHAJUAN!
sachajuan-bodywash-bodylotion
Det svenske hårplejemærke Sachajuan har adskillige lækre nyheder, som er på vej eller netop er kommet på gaden, der fortjener opmærksom for både deres lækkerhed og enkelhed, hvor funktionaliteten er i højsædet.

Du kan allerede nu få fingre i deres curl-serie, som er super plejende og giver det ekstra, som krøllet hår med tendens til tørhed og krus har brug for.  Serien, som består af en shampoo, en conditioner og en kur, er spækket med deres ocean silk complex, der tilfører masser af fugt og reparerer spidserne. Priserne ligger på 140-160 kr. hos Matas her(reklamelink)

sachajuan-curl
Man kan bestemt heller ikke komme udenom den helt nye hårpudder, der er ikke mindre end genial med pumpen, der fordeler pudderet helt perfekt i håret – og genial i det hele taget for virkningen, som giver en let og naturlig fylde, uden at virke kunstigt. Den bedste hårpudder, jeg til dato har prøvet! (fås hos Magasin her).

sashajuan-haarpudder
Pudderet opfrisker håret og giver nyt liv og ikke mindst volumen, og er perfekt til lidt ekstra struktur, bevægelse og volumen til alle hårtyper. Ønsker du følelsen af mere eller fyldigere hår, kan du spraye hårpudderet i ved hårrødderne, men det kan også bruges – som jeg har gjort her – i længderne, hvor det giver struktur (også godt til en genopfriskning på dagen, hvor håret ikke vaskes).

***
Som noget helt nyt har Sachajuan udvidet repertoiret med kropspleje i form af en Body Wash og en Body Lotion samt en underskøn håndsæbe, både dufter godt og er blød og lækker – og så gør det jo heller ikke noget, at den pynter ved håndvasken.

sachajuan-haandsaebe

Kropsprodukter og håndsæbe er på vej til de danske butikker lige nu, og jeg kan fortælle, at Sachajuan Body Wash og Body Lotion kommer i tre duftvarianter: Shiny Citrus, Ginger Flower og Spicy Citrus.
Hand Wash  fås i Shiny Citrus.
Alle produkter er formuleret med bl.a. havre og andre aktive ingredienser, der stimulerer dannelsen af kollagen, plejer og beroliger huden.
Håndsæben ligger på 200 kr. for 500 ml., det samme gælder Body Wash, men Body Lotion koster 220 kr.

Kærlig hilsen Jeanette

0 replies

Skriv en kommentar

Har du en kommentar?
Så del den meget gerne!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.