To vilde nye extras til huden!

To vilde nye extras til huden!

Reklame for Filorga og Sensai!

filorga-absolute-oilFornylig skrev jeg om essenser som et ekstra step i hudplejen. De tyndflydende, men ekstreme fugtgivere, der bruges på den rene hud før serummer og cremer, hvor de både giver ekstra pleje, men også virker til at sluse de efterfølgende produkter ned i huden. Du kan læse indlægget her.

Essenser er et step, som jeg på det varmeste kan anbefale at indføre i din daglige hudpleje, og som virkelig lige giver det ekstra på både hudens generelle fugtniveau og udstråling, og bestemt også på glatheden. Rigtigt mange serier har indført essenser, og ellers har jeg givet et par anbefalinger til forskellige priser i indlægget.

***

Dét, som jeg vil vise dig i dag er faktisk to helt nye og lidt vilde (også prismæssigt) wonder-produkter, som kan bruges ovenpå essenserne – men stadig under din creme. Nu må det stoppe, tænker du måske, og du kan altså også godt bruge de er her to produkter direkte på den rensede hud.
Men, jeg vil nu stadig anbefale at komme i gang med de essenser alligevel 😉

Vi er altså på alle måder ude i det totale feinschmeckeri. Som altid vil jeg sammenligne det med invasive indgreb, som koster en mindre formue, men hvor du i stedet med naturlig hudpleje kan holde huden smuk og holde linjer og rynker nede.

***

På det øverste billede ser du den nye Oil-Absolute fra Filorgas eksklusive linje. Det er en serum udviklet til at give huden nyt liv på 30 dage, hvor du bruger et par dråber morgen og aften. På ren hud, eller som sagt, meget gerne over en essens. Jeg vil vove den påstand, at det sandsynligvis er den blødeste olie, du nogensinde har smurt i dit ansigt. Den består af 6 forskellige olier, som giver næring og blødhed, reducerer pigmentfejl og bekæmper alderstegn.
Filorga Oil-Absolute fås hos Matas her. (945 kr.)
Filorga NTCF essence finder du her. (425 kr.)

sensai-wrinkle_repair_essence
Fra et andet af mine absolutte yndlingsmærker, Sensai,  er der også kommet en spændende nyhed.
En Wrinkle Repair Essence, der bare for at gøre det ekstra kompliceret ikke  er en essens, men en avanceret serum, der kan bruges efter essensen, men før cremen morgen og aften.
Jeg er selv lidt oppe og køre over den, fordi den har en meget synlig og hurtig effekt på linjerne i huden!

Den indeholder en nye anti-rynke teknologi fra Sensai, som de kalder Triple Collagen Approach. Den går målrettet ind og stimulerer dannelsen af ny kollagen og forsvarer den ødelæggelse af vores kollagen, der sker, når cellerne glykeres. Bl.a. sukkerholdig mad er med til at aktiverer en proces kaldet glykering, som forårsager skade på elastin og kollagen i huden og en stor faktor i vores ældning.
Så, hvor vi indtil nu har hørt meget om frie radikaler og antioxidanter, så tror jeg, vi kommer til at høre mere om glykering i fremtiden. (du kan læse mere om det i mit indlæg om Sandheden om sukker her), så Sensai har fat i noget rigtigt spændende her.

Sensai Wrinkle Repair Essence er ikke mindre end fantastisk, men koster altså også 1.315 kr. for 40 ml. (fås hos Magasin).

***
Alt vælge imellem de to nye vidunderprodukter er ikke nemt. Er du vild med olier, og mangler du fugt og liv til træt hud, så er det Filorga, du skal gå efter. Her får du 30 ml. for 945 kr., og den er meget drøj i brug, men vi er stadig oppe i et prislag, hvor det er til dig, der virkelig vil det med hudpleje og har mulighed for at prioritere det.

Er trætheden hovedsagligt i form af ældningstegn, så ville jeg springe ud i det med den nye kollagenteknologi fra Sensai. Med 1.315 kr. for 40 ml er jeg godt klar over, at det er noget af en investering.
Men ingen tvivl om, at begge produkter er noget særligt, og et udtryk for, at der virkelig sker noget på hudplejefronten – og at der findes alternativer til nåle og andre mere drastiske metoder.

Kærlig hilsen Jeanette

1 svar

Skriv en kommentar

Har du en kommentar?
Så del den meget gerne!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.