Se min lækre hue fra FiftyFabulous ♥

Strikhue fra Fiftyfabulous
Jeg er så glad for min nye hue! Ikke alene er den top lækker og skøn at have på (og vejer 20 gram), den er også en gave fra min kære veninde og bloggerkollega Pia fra FiftyFabulous, som hun havde med til mig, da hun var på besøg forleden ♥ Og selvom det er lidt lunt derude, har jeg stort set gået med den lige siden, fordi den er så fin.

Hun tænkte straks på mig, da hun fik den smukke lyse rosa garnfarve hjem til sin nye webshop, og så har hun siddet og strikket den til mig. Det er da en personlig gave – og er der noget bedre?

Gratis opskrifter og meget andet til dig på FiftyFabulous!

Gaven var faktisk en snigpremiere, for opskriften på huen er netop blevet lanceret på hendes blog i går, hvor den findes i fire størrelser til alle fra babyer, til børn, mænd og kvinder.
Pia udvikler de flotteste smagfulde strikkeopskrifter, som hun deler gratis ud af til hendes læsere, og der er endda også en strikkeskole, hvor selv nybegyndere kan være med.

Og der er altså også meget andet hyggeligt og godt at finde på FiftyFabulous, for Pia er, blandt meget andet, også en læsehest, en inspirerende livsnyder, globetrotter, familiemenneske, god til indretning og har en generelt en sikker og personlig stil – og så er hun ikke mindst et klog og eftertænksomt menneske, der i øvrigt er ordineret buddistisk præst!

opskrift på strikket hue
Du kan kigge ind i Pias univers og finde både “min” hue og masser af andre rare ting her.

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv din kommentar her!
Alle er velkomne til at deltage

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.