Den bedste parfume fra Le Couvent

Der er nu gået lidt over et år siden relanceringen af det franske parfumemærke Le Couvent (som i øvrigt er i samme hus som Filorga). De nyeste fem dufte er netop kommet ud, og med dem er for mig også kommet den hidtil allerbedste! Så den skal selvfølgelig med i min serie af de bedste beautynyheder ♥

NB! Jeg gør opmærksom på, at produktet er modtaget i gave!

Le Couvent er udviklet af dygtige parfumeurer og produceret i Frankrig af naturlige og veganske ingredienser i allerhøjeste kvalitet. Det er såkaldt Haute Parfumerie i moderne rene duftudgaver og til priser, som er holdt på et fornuftigt niveau bl.a. fordi flakonerne altid er de samme. Der bruges ikke penge på fancy nye flasker og designs hver gang, men udelukkende på selve duftene.


Dufte er naturligvis utroligt individuelt, og både svære at beskrive og svære at anbefale. Men denne gang er der altså en duft, der har ramt usædvanligt godt plet hos mig: Le Couvant Saïga.
Hver af de fem nye dufte repræsenterer denne gang et dyr, og kommer du selv forbi Magasin, kan du jo teste og se, hvad du synes om dem.
Lysandra er sommerfuglen med den graciøse bevægelser, Nubica er løvindens sensualitet, Hattaï er hunulvens instikt, Heliaci er ørnens styrke, og min Saïga er antilopens elegance.
Du kan dem her.

For at du kan pejle dig ind på min smag, så får du her nogle eksempler på min yndlingsdufte: Coco Mademoiselle, Lancôme Le Vie est Belle L’Éclat, Bottega Veneta Knot, Sensai The Silk, Floris A Rose for….
Hvis du tænker, at de dufte lige er dig – så er Saïga nok også sagen. Jeg elsker, at den er let og elegant, varm og blid på samme tid, og så falder uden tvivl for den fine undertone af rose.

Du kan læse mere om Le Couvent i indlægget her – og ellers er det Magasin, du skal i, hvis du er på udkig efter en ny og spændende duft, der udspringer af franske parfumetraditioner.

0 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv din kommentar her!
Alle er velkomne til at deltage

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.