Se mine skønhedsbud i Alt for Damerne!

Se mine skønhedsbud i Alt for Damerne!

alt-for-damerne-jeanette-hylleborgSå blev det ugen, hvor jeg er i Alt for Damerne og giver mine 7 aktuelle skønhedsbud.
Jeg har glædet mig så meget til at løfte sløret for det, men nu er det altså NU, hvor du kan gå ud og få fingre i bladet.

Jeg synes, at det så skønt at få lov at være med i bladet – både som blogger og som 51-årig. Jeg tror, vi er rigtigt mange voksne kvinder, som gerne vil inspireres af hinanden, og hverken nettet, eller medierne generelt, er jo bestemt ikke kun forbeholdt de unge.

***

Overskriften for mine skønhedsbud er at være den bedste udgave af sig selv, og det mener jeg virkeligt fra mit hjerte. Vi skal omfavne, hvem vi er, og bare være den bedst mulige udgave af os selv, uanset størrelse, hårfarve, alder eller andet.

Jeg anbefaler i ugens Alt for Damerne produkter, som jeg alle synes er effektive og gør det rigtigt godt for vores hud.
Det er svært kun at vælge 7 ting, men du kan jo følge med her på bloggen, hvor jeg løbende giver bud på de bedste skønhedsprodukter til voksne kvinder.

En af mine favoritdufte også kommet med – bemærk, at det er varianten L’eclat i La Vie et Belle, som jeg er vild med.
Flere af tingene kan du være stødt på her på bloggen før, b.la. hudplejetabletterne fra Imedeen og den fantastiske foundation fra Sensai, men der er også et par nye ting, som Shu Uemura silver balm. Det er som sagt svært at vælge, men også Filorga og Nimue har jeg valgt at pege på i bladet.

alt-for-damerne-skoenhedsbud

Du kan få bladet her fra i dag torsdag, hvis du vil have en nærmere kig – og det håber jeg selvfølgelig, du har lyst til ♥

Kærlig hilsen Jeanette

3 replies
 1. Birgitte Bonde
  Birgitte Bonde siger:

  Kære Jeanette

  Hvor er det en rigtig fin artikel i Alt for Damerne – dejligt at du vil dele dine skønhedsbud med os andre.

  Det må være sjovt at slå op i bladet og se sig selv 🙂

  Kan du have en rigtig dejlig fredag og snart en rigtig god weekend.

  Kærlig hilsen
  Birgitte

  Svar
  • Jeanette Hylleborg
   Jeanette Hylleborg siger:

   Tusind tak, kæreste Birgitte…ja, det er sjovt at være med i bladet, og jeg er super glad for at få lov at repræsentere os modne kvinder og med nogle produkter, som jeg synes er effektive.
   Rigtig god fredag og weekend til dig.
   Kærlige hilsner
   Jeanette

   Svar

Skriv en kommentar

Har du en kommentar?
Så del den meget gerne!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.