,

Se mit fine Pravana hår – og hvordan det er lavet!

Min overgang til det grå hår er langt fra slut –  så mange grå er der ikke (endnu), og de fleste er foran indtil videre. Samtidig er længderne jo stadigvæk resterne af mit gamle hår, som er lysnet med striber, hvilket giver en farveforskel.

Nu har jeg i mere end to år ladet min naturlige hårfarve være, inklusive de grå, og det er en beslutning, jeg på intet tidspunkt har fortrudt – i så fald ville det selvfølgelig være nemt at ændre med en gang lysning og striber, men jeg holder stædigt fast.

Jeg har dog alligevel åben overfor at høre, hvad Rebekka Rossen havde at sige, da jeg i sidste uge var så heldig at være invitereret ind til hendes frisørsalon i Glostrup. Rebekka er nemlig specialist i farver, og hun er tekniker og underviser for det amerikanske kultmærke Pravana, der for nyligt er kommet til Danmark.
Dels, fordi jeg var i hænderne på en passioneret ekspert, der ikke går på kompromis, og i øvrigt helst tager de “store” og gerne svære opgaver.  Dels er Pravana et mærke, som en del frisører har gået og ventet på skulle komme til Danmark, fordi det kan utroligt meget, når det kommer til farver, og giver frisøren ekstra muligheder både for at lege med mere outtrerede farver, men også giver rigtigt mange strenge at spille på i det hele taget. Jeg fik en lækker (og indbydende) blanding af farverne Creme Brulee og Toasted Coconut.

Rebekka havde også lovet at klippe mine spidser, hvilket var tiltrængt, som du kan se. Så jeg var faktisk lidt nervøs for, om hun ville “lokke” mig både ud i noget meget kortere eller i noget permanent farve eller blegning.
Men for det første, var hun ekstremt lydhør overfor mine ønsker og mine erfaringer med mit hår. Hun var først inde på, at hun gerne ville lave nogle enkelte lyse striber, men efter at have set nærmere på mit hår i glattet tilstand konstaterede hun, at en farvet gloss i to forskellige nuancer ville være optimalt.

Med Pravana er hun i stand til at blande to nuancer, hvor resultatet hverken bliver specielt varmt eller koldt, og jeg må sige, at det er blevet meget, meget naturligt. Ikke markant anderledes, men samlet i farven og lidt mere shiny. I stedet for kun at fokusere på at gøre de gamle længde kolde, er der også ført noget af deres tone op i det naturlige nye hår. Det holder i ca. 12 uger.

Rebekka var heldigvis begejstret for mine naturlige grå striber, så hun valgte at gå udenom at tone mine grå hår foran mørkere. Som du kan se, har hun opdelt mit hår, så det forreste har fået en mere neutral gloss.

Der er brug Pravana ColorLush, som er en ny generation af semi-dækkende farver uden ammoniak og uden ingrediensen MEA, der ellers har erstattet ammoniakken. Det er en super hurtig og nem måde til at give liv til håret, opfriske farven og netop til at blende (ikke dække) det grå hår. Samtidig har håret fået tilført glans og fået et lidt sundere udseende. Glossen masseres bare ind i håret og skal sidde i ca. 20 minutter.


Jeg fik også Pravanas prisvindende NEVO :60 Second Deep Treatment i håret. Det fås også til almindeligt hjemmebrug, og det er jo fantastisk med en dybdevirkende kur, der kun skal sidde i 1 minut! Den indeholder bl.a. sojaprotein og quinoa, og tilfører håret proteiner og aminosyrer.
Både den, og produkterne generelt, kan absolut anbefales.

Her kan du rigtigt se, hvor harmonisk farven fungerer, selvom der jo ikke er sket noget drastisk! Selvom man har besluttet at lade de grå hår få lov at komme ud og leve deres liv, så behøver det altså ikke,at være en grim eller svær – eller kedelig – overgang. Og man kan stadig udjævne farven og give håret liv og glans med netop en toning eller en gloss ind imellem.

Så var det bare at tørre og glatte håret, før jeg var så heldig at få lavet de flotte Hollywoodkrøller. Tippet er netop først at glatte og derefter krølle håret.
Én ting er selvfølgelig en flot frisørstyling, men prøv alligevel at se, hvor fint farverne lige er blevet justeret, så man kan klare projekt udgroning af det grå hår.
Og, bare fordi man går grå, behøver det bestemt ikke være kedeligt!

Pravana er allerede på kort tid kommet ind hos 150 danske frisører, hvor du også kan få fat i de lækre pleje- og stylingprodukter. Hvis du gerne vil vide, hvor der er en frisør nær dig, kan du kontakte Avision Group på 26 38 03 80.

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv din kommentar her!
Alle er velkomne til at deltage

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.