Se mit vilde fantastiske støvlekøb!

Se mit vilde fantastiske støvlekøb!

anine-bing-guld-charlie

Det var kærlighed ved første blik! I en sjælden stor grad, og der var ingen vej udenom, hvor skørt eller hamrende dyrt eller ufornuftigt, det måtte virke. De her støvler måtte blive mine – koste, hvad det ville!

Det er ikke så tit det sker, men nogle gange er der vel for de fleste af os ét eller andet, som bare taler til os. Jeg elsker de her støvler! Derfor er jeg selvfølgelig også nød til straks at dele dem med jer her på bloggen! Jeg bruger dem allerede nu med bare tæer, og de er fantastiske til bukser, men jeg har også tænkt mig at bruge dem til shorts og til en lang nederdel. Til vinter kommer de med garanti til at hænge på mig til hverdag og fest.

anine-bing-charlie-gold

Da jeg forleden tog en runde i en af mine yndlingsbutikker, A Pair, gik jeg direkte og målrettet hen til hylden og tog den nye Anine Bing Charlie Boot med nitter i guld i hånden  – og jeg var solgt allerede inden, jeg overhovedet fik prøvet dem.

At træde ned i dem gjorde det kun værre – det er som at hoppe i en handskeblød støvle, som man allerede har gået til. Jeg er vild med, at de er spidse og rå i udtrykket, og samtidig virkelig markante med nitterne…..ja, jeg er bare vild med ALT ved dem.

bing-charlie-boot-guld

Som med så meget andet fra den svenske blogger Anine Bing er det bare designmæssigt helt i top (rygtet vil også vide, at hendes næste tøjkollektion skulle være værd at holde øje med – fås bl.a. hos Apair og på Apair.dk).

Modellen Charlie Boot er da også allerede blevet et stort fashion-ikon og lidt af en must-have, og derfor skal man også være hurtig på aftrækkeren, hvis man skal have fat i dem her i Danmark. Der er lige nu 5 par tilbage på Apair.dk.
De fås i øvrigt også med sølv – som du kan se her.

Hvad mon I synes?

anine-bing-charlie-støvler

6 replies
 1. Margit Sværke
  Margit Sværke says:

  De er super flotte, lige mig. Genkender så meget følelsen af sko der drager – hvilket kan blive en dyr fornøjelse nu på min ferie i Italien, for de skaber sko der taler til indre pynte påfugl 😊

  Svar
  • Voksenlivsstil
   Voksenlivsstil says:

   Tusind tak, Margit 🙂 Det lyder skønt med Italien, på alle måder! Nyd det og håber du finder nogle smukke italienske sko.
   Jeg købte selv et par forrige år, der er smukke som en drøm og så høje, at de næsten er umulige at gå i.

   Knus Jeanette

   Svar
  • Voksenlivsstil
   Voksenlivsstil says:

   Hej Pia,

   Hvor er det dog bare skønt at høre! Tusind tak 🙂
   Jeg er også sikker på, at jeg ikke kommer til at fortryde et sekund!

   Kh Jeanette

   Svar
 2. Birgitte Bonde
  Birgitte Bonde says:

  Hej Jeanette
  Jeg synes, de er vildt smarte (nu er jeg også en guld-pige :-)) – og så elsker jeg det rå look sat op mod det fine.
  Tillykke med dem 🙂

  Hav en rigtig dejlig dag.
  Kh, Birgitte

  Svar
  • Voksenlivsstil
   Voksenlivsstil says:

   Hej Birgitte,
   Tusind tak – jeg vidste, jeg kunne regne med dig 😉
   Jeg er så vildt glad for det, det skal jeg vist også være til den pris, men ligegyldigt hvad, så er det fantastisk, når man finder noget, der er lige i skabet!
   Mange kærlige hilsner og dejlig dag
   Jeanette

   Svar

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.