Vind! Den nye bog KBHVN med VISSEVASSE illustrationer

Vind! Den nye bog KBHVN med VISSEVASSE illustrationer

hallo-copenhagen-vissevasse

KONKURRENCEN ER SLUT!!!!!!!!!!!!

 

Jeg er VILD med den nye bog KBNHVN af Søren Markers og med smukke tegninger af Dorthe Mathiesen, som er kvinden bag designvirksomheden VISSEVASSE. Jeg er også helt vild med, at forlaget People’s Press har givet mig lov til at udlodde hele tre eksemplarer af bogen til Jer dejlige læsere her på Voksenlivsstil! (læs længere nede, hvordan du deltager)

Bogen, som udkommer i næste uge, er så fint illustreret med helsider af VisseVasses smukke pastelfarvede plakater af ikoniske steder og bygninger i København. Forsiden i sig selv gør bogen til et lille kunstværk i at have liggende fremme.


kbnhvn-bog

Bogen giver en kort og overskuelig gennemgang af København med udførlige kort over alle kvarterer – Islands Brygge, Christianshavn, Indre By, Vesterbro, Nørrebro, Frederiksberg, Østerbro, Amager, Dragør og Bellevue. Du får både lidt hurtig og nyttig viden om historie og arkitektur og en guide med anbefalinger til de steder, man kan opleve i  byen. Fra de helt åbenlyse som ZOO og Tivoli til steder som søbadet “Sneglen”, Papirøen og Skydebanehaven på Vesterbro. Du lærer simpelthen vores dejlige hovedstad bedre at kende, kvarter for kvarter, og jeg har i alt fald fået endnu mere lyst til straks at hoppe på cyklen og udforske nye steder.

kbnhvn-hallo-copenhagen

Teksten er på både dansk og engelsk, og jeg vil sige, at bogen er en perfekt gaveidé (fx værtindegave) til alle, der elsker København og til alle, som skal besøge byen, hvad enten det er danskere eller udlændinge.

Bogen udkommer den 6. juli og kan købes her på Saxo.dk


Jeg udlodder tre eksemplarer af KBNHVN! ♥ – KONKURRENCEN ER SLUT!!!!

Skriv i kommentarfeltet, hvad du elsker allermest ved København – så er du med i lodtrækningen næste søndag den 10. juli.
De tre vindere får direkte besked samt offentliggøres her på siden.

Jeg glæder mig rigtigt meget til at læse din kommentar.

 

voksenlivsstil-spons
Præmierne er sponsoret af People’s Press. Indlægget indeholder affiliate link.

25 replies
 1. Anette
  Anette siger:

  Jeg er ikke fra København, men når jeg er der elsker jeg Botanisk have og væksthuset, marionetteateret i Kongenshave, chokoladebutikken Alida Marstrand og Glyptoteket ♥♥♥
  Og hele stemningen i gamle København♥♥♥..

  Svar
 2. Christina wonsild
  Christina wonsild siger:

  København er helt unik. Jeg er begejstret for muligheden for at cykle rundt i gaderne. Jeg er vild med kulturlivet som f.eks. Jazzfestivallen. “Neighbourhoods” som Nyhavn (Lille og Store Strandstræde),, “Pisserenden”, og Torvehallerne er virkelig charmerende steder i København. Elsker atmosfæren i vores by:)

  Svar
 3. Camilla Hovej
  Camilla Hovej siger:

  Jeg elsker at der altid sker noget i KBH udover det så er KBH er fantastisk charmende og smuk by <3

  Svar
 4. Malene Herbert
  Malene Herbert siger:

  Jeg elsker København for atmosfæren, mangfoldigheden og alle de hyggelige gader og stræder. Smukke bygninger ikke mindst! København er bare dejlig :-).

  Svar
 5. Lykke
  Lykke siger:

  Jeg elsker Kbh. der vågner en solrig morgen ! Butikker der gør klar, de studerende der sidder søvnigt i grupper, forretningsfolk med ‘cofee to go’,…. Især indre by har mit hjerte hvor jeg har arbejdet i over 15 år…. Nyhavn med turister, hjemløse og god stil. Ingen storbyer slår vores Kbh. !!!!

  Svar
 6. Kirsten Henriksen
  Kirsten Henriksen siger:

  Jeg elsker København for den gode stemning og de mange smukke gamle bygninger. Byen har masser af sjæl og emmer af historie. Det er sjovt at tænke på det liv der har været i de forskellige århundreder.

  Svar
 7. Cecilie Amalie Brevadt
  Cecilie Amalie Brevadt siger:

  Det jeg elsker allermest ved København er at man kan cykle fra den ene ende af byen til den anden på omkring en halv time. Hvor skønt er det ikke lige!
  Jeg krydser fingrene for en af de fine plakater – jeg bor selv ved Christiashavn og har udsigt til det smukke tårn, der er på plakaten.

  Svar
 8. Line M.
  Line M. siger:

  Stemningen!! Og skift i samme alt efter om du befinder dig på Østerbro, Nørrebro, Vesterbro etc. På hver sin måde er der noget fantastisk ved dem alle.

  Svar
 9. Louise Hansen
  Louise Hansen siger:

  Jeg elsker, at der altid er en helt speciel ro, selvom der er travlt i København. Jeg elsker alle de forskellige individer, der befinder sig på samme sted og er sammen, bevidst eller ubevidst, om at skabe den skønneste by.

  Svar
 10. Mie M.
  Mie M. siger:

  Jeg elsker allermest de minder som København har givet mig gennem tiden. -Og de minder som København stadig giver mig, når jeg besøger byen.

  Svar
 11. Gitte K
  Gitte K siger:

  Jeg elsker Botanisk Have og Kongens Have. På vej derover runder vi gerne Torvehallerne.
  Jeg elsker også Langelinie, især kirsbærtræerne og det japanske marked 🌸🌸🌸
  Kh Gitte K

  Svar
 12. Pia Sroka
  Pia Sroka siger:

  Jeg elsker Tivoli i København,der er så hyggeligt, især til jul hvor der er så flot pyntet,det er så hyggeligt. 🙂

  Svar
 13. Helle Juncher Christensen
  Helle Juncher Christensen siger:

  København er min by, byen hvor jeg er født og har levet til jeg var 45. Byen er stor nok til at have det hele som en storby skal have og samtidig lille og overskuelig. København bar mig igennem mit første Marathon hushjørne for hushjørne blev vi ført rundt i vores by, smuk og venlig som en ældre aristokratisk dame.

  Svar
 14. Anette Ninon
  Anette Ninon siger:

  Søerne med kastanjetræerne, at gå og kigge på alle de smukke tårne, stemningen på Gråbrødre Torv, Strædet og Tivoli. Og det at der er så mange museer at besøge.

  Svar
 15. Bettina Hjort
  Bettina Hjort siger:

  Den bog må jeg da eje, jeg elsker at bo i København, at gå tur med min hund på Kastellet og langs Toldboden hjem er fantastisk,ø. Amaliehaven om aftenen er så hyggeligt og hvis der ligger skibe til Amaliekaj giver det er helt speciel stemning, Mit ynglingsområde i København er helt sikkert området omkring Toldbodgade, Kastellet, Amaliehaven, her er så skønt😃

  Svar
 16. Annette
  Annette siger:

  Jamen det er jo den perfekte gave til mig – jeg må eje den. Jeg elsker Kbh pga der er plads til det hele og alle – ÆÆLLSKER self Østerbro – mit hood – og Ndr Frihavnsgade og dens hygge. Der er ikk noget bedre en at cykle el løbe i Kbh – idag når regnvejret stopper om lidt så er det rundt i Kbh på cykel med gode venner og vise det bedste og de hyggeligste baggårde og steder..

  Svar
 17. Helle bøgebo
  Helle bøgebo siger:

  Jeg elsker faktisk at gå rundt og se op i byen og opdage alt det spændende der er , det er både tage og sjove ting på hus facader og gavle . så bare det at gå er så dejligt ved kbh

  Svar
 18. maria
  maria siger:

  Jeg kan godt lide at København er en lille stor by, hvor kvartererne har hver deres unikke identitet. Jeg holder allermest af mit eget kvarter Nørrebro. Ydre Nørrebro med stefansgade, den røde plads og de mange forskellige mennesker har 100% mit hjerte!

  Svar

Skriv en kommentar

Har du en kommentar?
Så del den meget gerne!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.