Serum med hyaluron fra Nivea

Serum med hyaluron fra Nivea

Hyaluronsyre er en af stjerneingredienserne, når det gælder anti-age hudpleje. Hyaluron findes naturligt i vores hud, hvor den er med til at binde vandet og gøre huden fyldig og fast, og samtidig stimulerer collagendannelsen.

Vores naturlige produktion af hyaluron falder med alderen, men kan til gengæld med succes tilføres udefra, hvor den trænger ind og tilfører fugt og udglatter huden. Ved regelmæssig brug er hyaluron med til at holde huden mere blød, glat og fugtmættet.

Som altid, vil jeg skynde mig sige, at der selvfølgelig ikke findes mirakelmidler, der forhindrer ældningen af huden, men en god pleje – både udefra og indefra – masser af fugt og virksomme ingredienser kan gøre meget for på en naturlig måde at bevare en vital og velplejet hud, hvor linjer og rynker kan reduceres.

Nivea har som nyeste skud på stammen i deres populære Q10 serie lanceret en serum med små indkapslede perler med et kraftigt kompleks af Q10, keratin og hyaluronsyre. Måske er du allerede fan af serien, som bl.a. indeholder en fin dag- og natcreme, som kan bruges udover serummen. Begge giver rigtig god fugt, og specielt natcremen har en rigtig dejlig konsistens. Dagcremen kan føles lidt tyk og sej, men kan blandes med lidt olie, hvis man – som jeg – foretrækker en mere let konsistens.

Serummen er grynet, når den kommer ud, hvilket netop er ideen med formularen, der frigiver de virksomme stoffer i små dele, der trænger nemmere ind i huden.
nivea-q10-serum

Efter få sekunders indsmøring er serummen glat og trænger hurtigt ind og efterlader huden blød og lækker.

test-nivea-q10-serum
Med serummen fra Nivea får du nogle rigtigt gode og virksomme ingredienser til en fornuftig pris på ca. 150 kr. (Lige nu får du 3 for 2 hos Matas her).  Den er umiddelbart blødgørende og føles behagelig på huden, men tilfører ikke i sig selv en masse fugt. Den skal netop bruges under fx Q10 cremerne morgen og aften – og den kan også sagtens bruges som et supplement under andre cremer. Hyaluronen vil over tid hjælpe med at binde fugten og bevare fylde og spændstighed i huden.

nivea-serum-hyaluron

Kærlig hilsen Jeanette

0 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv din kommentar her!
Alle er velkomne til at deltage

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.