Skøn mad udefra – smuk Grazing oplevelse fra Heathers Platter!

Heathers Platter leverede maden i går til Stens og min fælles fødselsdagsfrokost for familien, og det var sådan en skøn – og på alle måder smagfuld – oplevelse, at jeg bare dele den som inspiration her på bloggen.
Heathers Platter er de første til at tilbyde det smukke australsk inspirerede “Grazing table” i Storkøbenhavn med lækre og økologiske råvarer til en absolut rimelig pris med personlig levering og opsætning.

Det var en kæmpe succes i går, da vi afprøvede Heathers Platter og deres skønne "Grazing Table". For vores vedkommende til 12 voksne og 3 små børn, - men de leverer til både større selskaber og helt ned til små bokse fra 3-4 personer.

Det var en kæmpe succes i går, da vi afprøvede Heathers Platter og deres skønne “Grazing Table”. For vores vedkommende til 12 voksne og 3 små børn, – men de leverer til både større selskaber og helt ned til små bokse fra 3-4 personer. (Til de større arrangementer tilbydes i øvrigt også forskellige festartikler, som fx blomstervægge og balloner, til at fuldende konceptet).

Alle, store som små, var super begejstrede og spiste, hyggede og nippede lystigt fra det fælles bord i lang tid.

Der var lækkert brød, pålægsudskæringer, forskellige virkelig gode oste, hummus, pesto, libanesisk dip, rødbedehummus, kiks, en variation af rå grøntsagsstykker, masser af frugt og bær. Endda nogle små stykker crispy frank nougat og dadler til den søde tand.Grazing bordet bygges omhyggeligt op med de lækre råvarer

En times før, gæsterne skulle ankomme, blev maden leveret og anrettet på bordet. Jeg skulle intet gøre, der var medbragt fade og skåle, og der blev lagt en stribe bagepapir ud midt på bordet som underlag. Og så begyndte opbygningen ellers, og jeg kunne følge tilblivelsen af det spiselige kunstværk.

Heathers Platter leverede gæstemaden med det smukke "Grazing table" med lækre og økologiske råvarer til en rimelig pris med personlig levering og opsætning.
Det bliver simpelthen så indbydende, og så er det ovenikøbet supersundt, farverigt og bare lækkert.
Og alle blev, tror jeg, mere end mætte, mens vi hyggede os med maden i en rum tid, hvor vi blev ved med at nippe og nyde kombinationen af pålæg, frugt, grønt, ost og de forskellige meget, meget lækre dips.

Det var en kæmpe succes i går, da vi afprøvede Heathers Platter og deres skønne og meget smagfulde "Grazing Table".

Det bliver bestemt ikke sidste gang, vi kommer til at bestille mad fra Heathers Platter – og tippet er hermed givet videre til dig, der bor i Storkøbenhavn.

Prisen, synes jeg, er i øvrigt meget rimelig: 250 kr. pr. kuvert inkl. opsætning!!! Der tillægges et beskedent beløb for leveringen afhængig af afstanden. Det er også muligt med en række tilkøb, hvis det ønskes (bruschettaer, små sandwiches, sliders, pandekager m.m.)

Du kan som sagt også få færdige luksusbokse til 3-4 personer/5-6 personer, hvis du vil servere et smukt, sundt og meget indbydende og anderledes måltid til dine gæster, som I kan hygge over i længere tid.

0 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv din kommentar her!
Alle er velkomne til at deltage

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.