,

Her er mine favoritter fra NIVEA – og de virker!


NIVEA er ugens favorit, hvor jeg gerne vil vise nogle af de musthaves, jeg sværger til fra mærket
NIVEA er ugens favorit, hvor jeg gerne vil vise nogle af de musthaves, jeg sværger til fra mærket. Jeg er generelt vild med deres solcremer, og særligt serien Luminous, der modvirker pigmentpletter. Derudover vil jeg fremhæve deres Nivea Q10 serie, og særligt nyheden Wrinkle Filler serum, der gør en forskel på minutter.

Reklame, modtaget til test- Link til Matas.

 

God hudpleje behøver ikke nødvendigvis koste en formue, og jeg har nogle favoritter fra NIVEA, som virkelig synes er helt unikke.
Længere nede kan du fx læse, og se FØR- og EFTER billeder , om en nyhed i Q10 serien – en wrinkle filler serum til bare 90 kr. – der virkelig kan noget.

Men lad mig starte med den innovative LUMINOUS serie, der forebygger og reducerer pigmentpletter!

NIVEA LUMINOUS MUSTHAVES

Jeg har skrevet om Niveas Luminous serie før, men en god ting tåler gentagelse! Den er resultatet af 10 års forskning og indeholder et patenteret molekyle, der begynder at reducerer forekomsten af nye og eksisterende pigmentering efter ca. 4 uger.

Niveas Luminous serie er resultatet af 10 års forskning og indeholder et patenteret molekyle, der begynder at reducerer forekomsten af nye og eksisterende pigmentering efter ca. 4 uger.

NIVEA Luminous serien fås KUN i MATAS! Håndcremen koster 113 kr., dag- og natcremer 213 kr. (reklamelink)

 

Luminous håndcremen med solfaktor er et absolut MUST, for hænderne er ekstremt udsatte i solen – og de fleste af os kender nok til at få knap så pæne brune pletter på dem. Men denne håndcreme både forbygger og reducerer du pigmenteringen.

 

Jeg har for nogle måneder siden fået fjernet nogle pigmentpletter på mine hænder, der irriterede mig – og det vender jeg snart tilbage med. Så nu passer jeg ekstra meget på dem med den uundværlige håndcreme fra Nivea!

 

Ansigtscreme med solfaktor er bare utroligt vigtigt, hvis du vil forebygge tidlig aldring, rynker og pigmentpletter!
Een af min absolutte favoritter er NIVEA Lumnious Anti-spot Dagcreme med faktor 50 (213 kr.). Udover den patenterede teknologi, der sætter ind på nuværende og fremtidige brune pletter, så er der noget med den lette konsistens, der gør den uimodståelig for mig. Den hører til de solcremer, der ikke føles som solcreme, men som en almindelig dagcreme.
Fås, som sagt, KUN i Matas – her.

 

Konsistensen er på alle Nivea Luminous produkterne fantastiske!

 

 

NIVEA Q10 nyheder

Allerførst vil jeg vise, hvorfor jeg er helt overvældet af den nye Wrinkle-filler fra NIVEA!
Til venstre før-billedet – og til højre nogle minutter efter påførsel direkte på linjerne omkring munden.

jeg er helt overvældet over den nye Wrinkle-filler fra NIVEA!
Til venstre før-billedet - og til højre nogle minutter efter påførsel direkte på linjerne omkring munden.

Filleren indeholder et kompleks af peptider fra bl.a. Q10 og løfter og udfylder simpelthen med det samme! Og derudover lover den mere permanente og synlige resultater på rynker omkring mund, øjne og i panden efter 2-4 uger.

NIVEA Q10 Power Expert Wrinkle Filler Serum er dermatologisk testet koster 90 kr. – kun hos Matas.

Filleren indeholder et kompleks af peptider fra bl.a. Q10 og løfter og udfylder simpelthen med det samme! Og derudover lover den mere permanente og synlige resultater på rynker omkring mund, øjne og i panden efter 2-4 uger.

I Q10 serien er der også kommet en ny anti-rynke natserum (108 kr.) – Q10 Power Ultra Recovery Night Serum – der ligeledes indeholder Q10 og Vitamin B5 samt en beroligende duft til natten.

Herudover kan du vælge at bruge en Q10 natcreme – de er sindssygt prisvenlige til 90 kr. Har du problemer med pigmentering, så vælg i stedet Luminous seriens natcremen (213 kr.), der også giver masser af fugt i dybden.

 

SE ALLE MINE FREDAGSFAVORITTER HER

 

0 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv din kommentar her!
Alle er velkomne til at deltage

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.