Skønhed til små priser i Normal!

Nail Kind, The Makeup Library og Ivy Aïa er alle danske producenter af allergicertificerede skønhedsprodukter, der kan købes i NORMAL til budgetvenlige priser.
Nail Kind, The Makeup Library og Ivy Aïa er alle danske producenter af allergicertificerede skønhedsprodukter, der kan købes i NORMAL til budgetvenlige priser. Her har jeg samlet nogle eksempler på mine makeup- og hudplejefavoritter, som du, efter min mening, absolut ikke skal holde dig tilbage for at kaste dig ud i. For skønhed behøver ikke altid koste formue! Jeg anbefaler fx en super god eyeliner til 18 kr. Eller fantastiske neglelakker til 45 kr. Eller en allergicertificeret rensemousse med B-vitamin til 69 kr. 

Reklame/modtaget i gave til test.

 

Du har sikkert prøvet at gå igennem NORMAL og den kæmpe jungle af gode tilbud og ikke mindst skønhedsprodukter, der frister.
Blandt det store udvalg finder du tre gode og meget prisvenlige danske mærker, hvoraf de to af dem faktisk kun kan fås i Normalbutikkerne. Nail Kind neglelakker og The Makeup Library sælges eksklusivt i Normal. Hudplejemærket Ivy Aïa fås desuden eksklusivt online hos Nulallergi.dk.

Billig allergicertificeret makeup fra The Makeup Library

De to danske kvinder bag The Makeup Library, og i øvrigt også Nail Kind, bestræber sig på at holde priserne på makeuppen på et absolut minimum – uden at gå på kompromis med kvaliteten. Derfor ser du også en meget enkel emballage, fordi fokus er på indholdet.

De to danske kvinder bag The Makeup Library bestræber sig på at holde priserne på makeuppen på et absolut minimum - uden at gå på kompromis med kvaliteten.

Du kan ROLIGT kaste dig ud i The Makeup Librarys produkter! De er Allergy Certified og farverne er brugbare og smukke. Om deres lette foundationserum og mineralpudder lige rammer dine præferencer for dækning og konsistens er selvfølgelig meget individuelt – det må testes. Og de koster hhv. 67 og 58 kr.!

Hvad jeg dog til gengæld mere tør lægge hovedet på blokken på, er bl.a. deres blush- og øjenskyggepaletter. Særligt deres Mineral Face Brick, der fås i to farver, er fantastisk. Blush, bronzer, highlighter i eet – og til bare 67 kr. !!!!

Eyeliner til 18 kr. og lipgloss til 28 kr.

The Makeup Librarys eyelinere hører til blandt mine absolutte favoritter. De har nogle gode farver, en perfekt farvemætning og en konsistens, der hverken er får hård eller for blød. De fås i seks flotte farver – jeg bruger både den grå, den sorte, den brune, og fornyligt også den perfekt blå, der hedder Denim on demin. Og så koster de altså kun 18 kr., forstå det eller ej!

Det samme gælder deres rigtigt fine lipglosses, der kun koster 28 kr. Jeg har forelsket mig i den sart lyserøde, som bliver næste køb, men der er i alt seks farver, fra nude over forskellige rosa toner til rød.

Øjenbrynsblyanter og brow gels er bestemt også værd at prøve og koster hhv. 33 og 28 kr.

Perfekte neglelakker til 45 kr. fra Nail Kind

Selvsamme dygtige kvinder, Lise og Pernille, der står bag The Makeup Library, og har en lang karriere bag sig i skønhedsbranchen, har også udviklet neglelakmærket Nail Kind. De er vanvittig gode til at udvikle smukke farver, og så er lakkerne altså også både virkelig lette at lægge på (jeg bruger altid to lag og en overlak), tørrer hurtigt og har lang holdbarhed.

Nail Kind neglelakkerne er virkelig lette at lægge, tørrer hurtigt og har lang holdbarhed.

Neglelakkerne er plante- og mineralbaserede, findes i et væld af farver til kun 45 kr.
Du finder også base- og topcoat, negleolie og neglelakfjerner fra Nail Kind i Normal.

 

Allergicertificerede Ivy Aïa hudplejefavoritter

Danske Ivy Aïa er AllergyCertified hudpleje til små priser. Udover, at du finder mærket i Normal, kan du også finde det eksklusivt på websiden Nulallergi.dk.

Du finder bl.a. vippeserum til 99 kr. Selvbruner drops til 79 kr. Renseolie eller cleansing mousse til 69 kr.
Jeg kan også anbefale deres fire forskellige serummer til bare 69 kr.: Face Serum Collagen (mod tørhed og rynker), Face Serum Vitamin C  (lysner og giver glow), Face Serum Hyaluronic Acid (fugter og udglatter i dybden) og Face Serum Lactid Acid 5% (med AHA/mælkesyre, der stimulerer og opfrisker)

Endelig vil jeg fremhæver deres multifunktionale SOS Balm med sheasmør og mandelolie – den er uden vand og derfor perfekt til både voksne og børnekinder i vinterkulden. Den koster også 69 kr.

Danske Ivy Aïa er AllergyCertified hudpleje til små priser. Udover, at du finder mærket i Normal, kan du også finde det eksklusivt på websiden Nulallergi.dk.

 

Jeg håber, du har fået lidt god inspiration til næste gang, du besøger Normal og har lyst til forkæle dig selv og måske prøve noget nyt uden at sprænge budgettet ♥

Nail Kind, The Makeup Library og Ivy Aïa er alle danske allergicertificerede skønhedsprodukter, der kan købes i NORMAL. Her får du mine favoritter.

 

0 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv din kommentar her!
Alle er velkomne til at deltage

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.