,

NYHED! Aurelia Conditioning Eye & Lash cleanser giver næring til vipper og bryn

Aurelia London Conditioning Eye & Lash Cleanser er en ultraeffektiv øjenmakeupfjerner, som ikke skal skylles af, og som samtidig stimulerer væksten af vipper og bryn!

Den nye øjenmakeupfjerner fra Aurelia London er intelligent hudpleje, der kan noget helt særligt. Derfor fortjener den pladsen som ugens favorit her på QLAND. Aurelia London Conditioning Eye & Lash Cleanser er en ultraeffektiv øjenmakeupfjerner, som ikke skal skylles af, og som samtidig stimulerer væksten af vipper og bryn!

 

Reklame/modtaget i gave til test.
Reklamelinks til MATAS

Ind imellem dukker der nyheder op, som virkelig er nytænkende og rykker på funktionaliteten, eller i dette tilfælde multifunktionaliteten.
Det probiotiske hudplejemærke Aurelia London har udviklet en ny øjenmakeupfjerner, som er smart og effektiv – og kombinerer flere egenskaber.

Aurelia London Conditioning Eye & Lash Cleanser er vandbaseret (antiinflammatorisk rosenvand og vitaminrig agurk, der minimerer mørke rander og hævelser) og fungerer som en miscallar rens – det vil sige, at det ikke skal skylles af. Den er meget effektiv til at fjerne al øjenmakeup, og samtidig arbejder Aurelia’s særlige probiotiske teknologi på at berolige og beskytte den følsomme og tynde hud omkring øjnene.

Miscallar øjenmakeupfjerner med næring til vipper og bryn!

Og hold nu fast. Det nyeste og vildeste ved denne øjenmakupfjerner er, at den tilfører næringsstoffer til hårsækkene, som bidrager til at give fyldige vipper og bryn!
Det er da gennemtænkt multifunktionalitet, der vil noget.

Det nyeste og vildeste ved denne Aurelia London øjenmakupfjerner er, at den tilfører næringsstoffer til hårsækkene, som bidrager til at give fyldige vipper og bryn!

Makeupfjerneren bruges på en vatrondel, og den virker super effektivtit, men stadig behageligt og uden at genere øjne eller hud. Jeg er – som du nok fornemmer – meget begejstret for den.

 

 Samtidig indeholder den sydamerikansk Maca-rod, som har et højt indhold af vitaminer, enzymer og essentielle aminosyrer og kendt for at stimulere hårvæksten, herunder efter overgangsalderen.

Den nye Aurelia London Conditioning Eye & Lash Cleanser koster vejl. 299,95 kr. kan købes hos Matas(reklamelinks).

 

 

0 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv din kommentar her!
Alle er velkomne til at deltage

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.