Skønne nyheder og tips, der gør din sommerhud endnu flottere!

Her får du nogle af de hotteste beautynyheder, som på hver deres måde kan gøre dit lækre sommerlook endnu mere lækkert. Ved at eliminere de matte og døde hudceller med frugtsyrer og naturlige enzymer, ved at booste cellefornyelsen – og tilføre antioxidanter, der bekæmper skaderne fra solen-  og ved at tilføre silkeblød fugt og opfyldning af linjer og rynker med et nyt helt unikt marinekompleks.

Du kan læse mere om:

1. Stabilt C-vitamin i en ultrahøj koncentration fra Dermalogica, der bekæmper solskader og frie radikaler, stimulerer cellefornyelsen og giver en mere ensartet hudtone, herunder bekæmper pigmentpletter!
2. En revitaliserende olie fra Elemis, som udretter sande mirakler på fugt, blødhed og linjer!
3. 100% naturlig fjerneste af døde hudceller fra Tata Harper med granatæble-enzymer og frugtsyrer, der giver en friskere og mere strålende hud!
4. Førsteklasses reparation af fødderne fra La Bruket og deres nye fodcreme, der også beroliger og køler fødderne.

Det første, jeg vil vise dig, er et nyt banebrydende C-vitamin serum, BioLumin-C serum, fra Dermalogica. Koncentrerede C-vitamin produkter er noget af det, som jeg bruger op til flere gange om ugen og meget nødigt ville undvære.

C-vitamin er, selvom det er en syre – og du skal bruge solbeskyttelse ovenpå, når du bruger det – også en meget kraftig antioxidant, der bekæmper de frie radikaler, som bl.a. solens stråler skaber, som er med til at ødelægge og ælde huden.
Hvis C-vitamin formås at holdes stabilt og kan bringes ned i huden, vil det både opstramme og reducere de fine linjer samt give en mere klar og ensartet hudtonen.

BioLumin-C serum er ultrastabilt og har desuden en ekstrem høj koncentration. En ny bioteknologi sørger for, at vitaminet kommer ned i huden dér, hvor der er brug for det.
Du kan læse mere og finde produktet hos Dermalogica her.


Jeg har testet denne her nye Pro-Collagen Marine Oil fra det engelske luksusmærke Elemis, og som du kan se på den halvtomme flaske har jeg gjort det grundigt! Jeg kan simpelthen ikke få nok af den.
I første omgang, fordi duften og følelsen af blødheden og letheden i olien simpelthen er fantastisk, og efter et par uger fordi, jeg tænkte – hov, hvad skete der lige her!
Min hud er blevet glattere og mere fugtmættet uden at være fedtet. Når, jeg nu læser lidt mere om olien, kan jeg præcis se hvorfor. Den styrker hudens fugtbarriere og låser ligesom fugten inde, så huden bliver mere mættet og elastisk og dermed mere fast og ungdommelig med en fin glød. Det passer faktisk.
Det anbefales at massere 3-4 dråber ind i huden morgen og aften, før serum og creme.

Jeg skal erkende, at det er mit første bekendtskab med Elemis, som med succes kombinerer effektive ingredienser fra naturen med videnskabelig udvikling. Pro-Collagen Marine serien indeholder åbenbart flere kultprodukter, som olien nu kan slutte sig til. Bl.a. deres Pro-Collagen Cleansing Balm, der skulle dele duft med olien – så den må være fantastisk. Duften er geranium, lavendel, kamille, eukalyptus, appelsin og kryddernellike ♥
Du kan nærstudere hele serien hos Elemis her.

Nu skal vi en tur til Vermont, USA, hvor colombianskfødte Tata Harper holder til med sit 100% naturlige luksus skincare. Jeg ser den søde og naturlige Tata Harper, som jeg har været så heldig at møde, som deres svar på vores egen Andrea Elisabeth Rudolph, og hun har ganske enkelt udviklet imponerende virkningsfulde produkter uden så meget som én dråbe kunstig kemi. 100% naturligt og heraf en stor del økologisk.
Hun formår at løfte det naturlige op i en helt ny liga af avancerede produkter, så du kan være kemifri, men stadig få noget, der har en virkning og gør en forskel for din hud.

Der er mange spændende produkter, men skal du starte et sted, så er Tata Harper Resurfacing Mask et godt bud.
En 100% naturlig ansigtsmaske med bl.a. aktive granatæbleenzymer. Rig på mineraler og hvidpilekstrakt, der exfolierer let og blidt og forfrisker hudens udstråling.
Den bruges bare én gang om ugen, hvor den på 20-30 minutter fjerner mathed og urenheder i hudcellerne. Til uren hud kan den bruges flere gange om ugen. Og som et lille ekstra tip kan den bruges lokalt på urenheder natten over.

Som en opfølgning på den succesfulde maske, har Tata Harper udviklet Resurfacing Serum, der kan bruges dagligt morgen og aften. Her har vi også et rigt indhold af antioxidanter og en kombination af AHA og BHA-syrer, som exfolierer og sætter gang i cellefornyelsen, så det tilsammen giver huden en bedre glans.

Du kan besøge Tata Harpers univers her.

Den sidste sommernyhed, som jeg synes fortjener opmærksomhed – ligesom vores fødder i den grad fortjener det i denne tid – er den nye fodcreme fra La Bruket. Den er med shea smør og kokosolie, som giver max fugt til udtørrede og slidte fødder. Derudover har de været så smarte at tilføre perbermynte og lavendel, der køler og beroliger, så man kan fremvise velplejede og lækre fødder i sommersandalerne.

Det var lidt tips om noget af det nye, der rører sig, og inspiration til en endnu smukkere sommerglød og velvære.
Med en lille indsats hver dag, og med de helt rigtige produkter nogle gange om ugen, hvor du exfolierer, fjerner de trætte hudceller og stimulerer dannelsen af nye, kan du gøre underværker for din hud – også på den lange bane.

Jeanette Hylleborgs billede.

2 replies

Skriv en kommentar

Har du en kommentar?
Så del den meget gerne!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.