VIND det ultimative energiboost til din hud – Extra Intensive Mask fra Sensai (værdi 1.915 kr.)

August måneds præmie til en heldig læser af bloggen – måske dig – er i den absolutte luksusklasse. Det er en maske fra Sensais fantastiske Cellular Performance-serie, som, udover at være den mest silkebløde ekstravagance, giver ultimativ fugt, og bekæmper og reducerer rynker.

KONKURRENCEN ER SLUT – VINDEREN BLEV ANNE. STORT TILLYKKE MED DEN SKØNNE PRÆMIE ♥

Den har en værdig af 1.915 kr. for 75 ml., som holder længe. Brug den som quickmaske i nogle minutter – eller sov gerne med masken et par gange om ugen og giv din hud et boost.


Sensai Cellular Performance Extra Intensive er en fantastisk serie, som jeg selv har rigtigt gode erfaringer med giver synlige resultater meget hurtigt. Der findes i serien også serum, creme og øjencreme, der øger energiproduktionen i hudens celler og arbejder på hudens ældningstegn.
Extra Intensive Mask indeholder desuden en blanding af olier, som øjeblikkeligt smelter ind i huden og giver en gennemfugtet, opstrammet og silkeblød hud.
Den er perfekt de dage, hvor huden er lidt træt, og trænger til netop noget ekstra.


SÅDAN ER DU MED I LODTRÆKNINGEN!

 1. For at være med skal du være læser af bloggen og modtage nyhedsmailen. Hvis du ikke allerede er tilmeldt nyhedsmailen, kan du gøre det her.

2. Skriv derudover en kommentar til indlægget om, hvordan din hud har det her i sommervarmen – er den tør, har du fået pigmentpletter i solen, er den fedtet (fordi du selvfølgelig bruger masser af solcreme) eller noget helt andet?
Jeg vil meget gerne høre, hvad du tænker, at din hud kunne trænge til – udover den fantastiske maske selvfølgelig ♥

Jeg trækker lod bland alle kommentarerne den 1. september.

  51 replies
  1. Pia Hansen
   Pia Hansen siger:

   ih den vil jeg med glæde prøve, da jeg er nået en alder af 55 år med rynker omkring øjne, læber, pande og hals + at jeg har fået mørke pletter i ansigtet – syntes også min hud er blevet kedelig grålig at se på, den mangler glød og liv og også blevet lidt slap med alderen his og pist – det være så lækkert at prøve den for at se om den kan afhjælpe med mine hud problemer

   Svar
  2. Ghita K.
   Ghita K. siger:

   Det virker som om min hud har mistet sin normale balance efter alle de her tørre sommermåneder. Lyder som om Sensai kan hjælpe!

   Svar
  3. Ditte Nielsen
   Ditte Nielsen siger:

   Min hud er meget tør, specielt i denne varme, derudover døjer jeg med en stor grim pigmentplet på kinden😬 Jeg er snart 58 år og synes bare at det går hurtigt med ældningen. Trænger virkelig til forkælelse med en lækker creme.🤗

   Svar
  4. Betina
   Betina siger:

   Jeg bruger serien med cleansing Oil (step1) – cresmy soap (step 2) lotion og derefter wrinkle respair essene og slutter af med cellular performance emulsion morgen og aften – det giver god fugt og er ikke ubehageligt da det trænger godt ind på trods af varmen
   Jeg er vild med SENSAI produkterne og de hjælper synligt på ældningstegn på min hud – vil super gerne vinde ❤️❤️

   Svar
  5. Rita
   Rita siger:

   Tør, tør, tør selvom jeg bruge en ekstra god fugtmaske hver anden dag 🙂 Det kunne være skønt at prøve denne Extra Intensive Mask, så jeg krydser fingre.

   Svar
  6. Katrine K
   Katrine K siger:

   Min hud er blevet meget tør – bortset fra i næsefløjene hvor den er fedtet – og så selvølgelig generelt våd af sved!!

   Svar
  7. Jette Simonsen
   Jette Simonsen siger:

   Min ansigtshud tørster i den grad efter fugt – så krydser fingre for, at jeg bliver den heldige vinder af produktet.

   Svar
  8. Metteline Lykke
   Metteline Lykke siger:

   Jeg har fået masser af fregner (gider ikke kalde dem pigmentpletter, de er fint fordelt på kinder og næse 🙂 ) og nogle urenheder pga masser af solcreme. Jeg går meget op i at få fugt nok til min hud og C-vitamin her om sommeren. Til efteråret vil jeg bruge A-vitamin om aftenen også. Sikke en lækker præmie, jeg krydser fingre!

   Svar
  9. Lone H
   Lone H siger:

   Min hud mangler fugt og efter min ferie kan jeg se at mine pigment forandringer titter frem på trods af tonsvis af solcreme og solhat. Så dem skal der vist arbejdes på de næste mange måneder.

   Svar
  10. Annette Aarre Dalsgaard
   Annette Aarre Dalsgaard siger:

   Min hud tørster her i sommervarmen, så jeg er flittig med fugtmaskerne. Jeg elsker masker, så sådan en luksussag ville være intet mindre en eventyrligt at vinde…især da jeg som førtidspensionist kunne kan drømme om sådan en luksus <3

   Svar
  11. Heidi Nicoline
   Heidi Nicoline siger:

   Min hud har altid været besværlig. Den skifter imellem fedtet og tør alt efter hvordan vinden blæser. Jeg har altid døjet med en del uren hud og alt det behandling som jeg tilsætter til den nu har gjort den ekstra tør og skallende. Øv øv øv. Men Sensai kan da garanteret hjælpe. Den ser skøn ud ! 🙂

   Svar
  12. Lovisen
   Lovisen siger:

   Hold da op en luksusmaske, det ville være skønt at prøve. Er vild med natmasker, bruger tit en fra Origins – men den her er vist en helt anden liga. Min hud er mindre tør end normalt, syntes faktisk min hud er glad for sol og sommer. Bruger ikke olie lige nu, men kun serum og creme.

   Svar
  13. Anne
   Anne siger:

   Min hud er lidt oppe i årene og meget tør, men “problemet” over dem alle er, at selvom jeg holder mig i vidt omfang til skyggen, har den grimmeste solhat på, og faktor 50 i ansigtet, så får jeg hver sommer meget voldsomme og store skjolder/pigmentpletter i hele hovedet, så jeg ligefrem ser beskidt ud. Så kan jeg bruge hele vinteren på at bekæmpe pletterne, og så starte forfra igen når foråret starter, og sådan har det været i en hel del år nu.
   Jeg vil meget gerne give min hud noget luksus, det er jeg sikker på den godt kan trænge til.

   Svar
   • Jeanette
    Jeanette siger:

    Kære Anne,
    Fugtmasken vil desværre ikke hjælpe på dine pigmentpletter – men til gengæld får du masser af fugt, energi og vitalitet, for du har nemlig vundet!!!!!
    Du får også en mail fra mig.
    Stort tillykke.
    KH Jeanette

    Svar
  14. Pia T.
   Pia T. siger:

   Total luksusgave 🙂 🙂 Sådan en maske man drømmer om at få lov til at prøve 🙂
   Min hud mangler fugt ovenpå den dejlige varme sommer – og trods sommerglød mangler huden bare lige det der ekstra “glow”, så jeg krydser fingre 🙂
   God weekend 🙂

   Svar
  15. Dorte Slouborg
   Dorte Slouborg siger:

   Vil nok mest beskrive min hud som “svedig” 🙁 Om morgenen, efter at jeg har renset hud, brugt skintonic, øjencreme og smurt min hud ind i den creme jeg plejer at bruge, – går der ikke særligt længe før den er dækket af et lag sved. Det er godt nok belastende, – men den føles nu ikke tør af den grund. Sikker på den (min hud) 🙂 vil elske at blive forkælet med den lækre maske fra Sensais fantastiske Cellular Performance-serie! Det trænger den til, ovenpå alt den sol og tørke! Håber og ønsker god weekend 🙂

   Svar
  16. Teresa
   Teresa siger:

   Jeg er blevet solskoldet for første gang i mit liv på ryggen, fordi jeg glemte at spørge kæresten at smøre mig ind. Ellers er mit ansigt fint i det her solskin; uden makeup endda!

   Svar
  17. Marlene Høj
   Marlene Høj siger:

   Min hud har det faktisk godt trods alle de timer med sol – Men jeg har en pigmentplet over det ene øjenbryn, der er blevet mere tydelig (tre graviditeter sætter sine spor).
   Min hud har brug for ekstra fugt 😊 Og jeg har brug for velværen ved et luksusprodukt

   Svar
  18. Helle Søndergaard
   Helle Søndergaard siger:

   Jeg drikker rigeligt af vand i varmen, og det gør min hud glad. Bruger en del solcreme og ellers en god creme. Min trænger til fugt og en maske ville gøre underværker.

   Svar
  19. Gitte Leth
   Gitte Leth siger:

   MIn hud har nydt solen, og er blevet dyppet i masser af saltvand.
   Den var inden sommeren ret tør og trist, men lidt kulør og sommer gør den godt;)

   Svar
  20. Tina
   Tina siger:

   God formiddag Jeanette,
   jeg er røget ind i noget sygdom, så min hud svinger for tiden.
   Nogle dage tør og andre lidt fedtet.
   Jeg prøver at regulere med forskellige produkter indtil min krop kan komme i balance igen.
   Sådan en Sensai maske er jo det rene luksus, det er virkeligt meget lækre produkter fra Sensai:-)
   Du og dine ønskes gode sommerdag og god arbejdslyst med det nye hus mv. 🙂

   Svar
  21. Emillia M
   Emillia M siger:

   Min hud er blevet mere fedtet, formentlig pga af solcreme. Men pigmentpletterne er skam også tittet frem pga solen, nogle er jeg gladere for end andre

   Svar
  22. Eva Sørensen
   Eva Sørensen siger:

   Min hud er tør, og virker slidt. Jeg arbejder udenfor hele dagen, og på trods af meget solcreme, og meget creme, kan jeg ikke helt følge med.

   Svar
  23. Sidsel
   Sidsel siger:

   Den er desværre et nix af det hele. Aircon, solcremer, klorvand, dårlig søvn og lidt mere vino end ellers gør ikke mindre træt… 😔

   Svar
  24. Anita Barner
   Anita Barner siger:

   Sommerferien går ud over den gode rutine med pleje af huden. Nu er det hverdag igen, og huden trænger til et energiboost og masser af kærlig pleje dagligt.

   Svar
  25. Rikke Langkow
   Rikke Langkow siger:

   Min hud i ansigtet opfører sig som om at jeg er teenager… 🤔😳 små vulkan udbrud i hårgrænsen . Fedte og ujævn hud ved næsen, så jeg kunne bestemt godt bruge den lækre maske 😘🙏🏽

   Svar
  26. Mette Mi
   Mette Mi siger:

   Min hud bliver rigtig træls og fedtet her i sommervarmen, den fugtige varme gør mig klistret over det hele. Jeg er ikke ret stor fan 😂

   Svar
  27. Malene Nielsen
   Malene Nielsen siger:

   Min hud arter sig faktisk forbløffende godt i år.. Lidt dehydreret selvfølgelig men det klarer Mac’s prep/fix spray eller sensai’s balancing softner.. Eneste problem syns jeg, er at finde noget nærende til natten uden at føle at det er bliver ren klister.. 😁

   Svar
  28. Emma Haldan
   Emma Haldan siger:

   Min hud bliver pænere, men også tør pga solen – man skal virkelig passe på ikke at blive solskoldet ☀️☀️☀️

   Svar
  29. Vera Mou Kleffel
   Vera Mou Kleffel siger:

   Dejlig præmie. 😁Min hud er pakket ind i solcreme, da jeg har mange store pigmentpletter 😞. Men ellers skriger min hud efter fugt og god omsorg 😊

   Svar
  30. Sandi
   Sandi siger:

   WAUUUUUW! Sikke en skøn præmie😍👏🏼 Min hud er fedtet og svedig pga solcreme og mine pigmentpletter er mere synlige end nogensinde. Vil elske at forkæle min hud med Sensai✨ALT ER KRYDSET🤞🏼

   Svar
  31. Anette Ninon
   Anette Ninon siger:

   💫Sensai er bare mit Drømmeønske, jeg brugte det for nogle år siden og var til hudlæge i anden forbindelse, han sagde du har jo silkehud💫
   Min ansigtshud kan ikke tåle solen, p.g.a. Jeg har været ude for en ulykke.

   Svar
  32. Annette Tønder
   Annette Tønder siger:

   Jeg vil glæde mig til at vinde dette skønhedsprodukt. Min hud trænger til kærlighed efter overdrevet solbadning og solcreme 🌞

   Svar
  33. Beate
   Beate siger:

   Min hud er normalt tør og rimelig ren, men nu er den en anelse fedtet og uren – irriterende! Det er en blanding af lummer varme og solcreme.

   Svar
  34. Pernille Østergaard Madsen
   Pernille Østergaard Madsen siger:

   Min hud er tør i sommervarmen, men putter jeg en fed creme på i ansigtet, bliver jeg alt for klistret og varm.

   Svar
  35. Catrine Ohmsen
   Catrine Ohmsen siger:

   Er sikker på at dette overskønne skønhedsprodukt vil kunne hjælpe med at bevare den fine sommerglød jeg har fået i år, og samtidig hjælpe på fine linjer og lidt tørhed. Tænk hvis jeg skulle være så heldig 😎

   Svar
  36. Susanne Madsen
   Susanne Madsen siger:

   Jeg ville ønske at jeg bliver den heldige vinder af så skønt et produkt. Jeg er jo lige ved at runde det skarpe hjørne 🙂 og de små fine rynker titter frem.

   Svar

  Skriv en kommentar

  Har du en kommentar?
  Så del den meget gerne!

  Skriv et svar

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.