Små citronfromager til sommerbuffeten

Små citronfromager til sommerbuffeten

Jeg synes lige, at jeg vil vise denne her portionsanrettede citronfromage, som jeg lavede i fredags til en lille sommerbuffet. Jeg har faktisk aldrig lavet citronfromage før i mit liv, men jeg synes, der er noget over den gamle klassiske dessert, som både smager godt og ser fin ud især i små glas. Måske kan du bruge ideen, hvis du skal have gæster eller en sommerfest.

citronfromage-portion

Opskriften behøver jeg ikke gengive – den er ret standard og findes på nettet. Jeg valgte denne fra Camilla Plum i Ugebladet Søndag, som smager godt igennem af citron, og som i øvrigt også er vist portionsanrettet.

Jeg brugte engangsglas på 2 dl. Jeg lavede en firdobbelt portion, svarende til 16 personer, og det rakte fint til de 17 glas, jeg skulle fylde.

Du kan sagtens lave fromagen dagens før, men husk at fylde den på glassene med det samme, hvor den så sætter sig. Jeg pyntede med flødeskum og lidt blåbær et par timer før serveringen.

Resten af buffen bestod i øvrigt af hjemmebagt foccacia, kryddersmør med hvidløg og semidried tomater, laksetatar i creme frache og dijondressing, kyllingedeller, gulerods- og agurkestave og et lille udvalg af gode oste.

citronfromage-portionsanrettet

2 replies
  • Voksenlivsstil
   Voksenlivsstil siger:

   Hej Frederikke,
   Der er et link i indlægget til den opskrift, jeg har brugt 🙂 Hæld fromagen i glassene og sæt dem i køleskabet. Den kan sagtens laves dagen før.
   KH Jeanette

   Svar

Skriv en kommentar

Har du en kommentar?
Så del den meget gerne!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.