Sneak peek på det nye Goodiebox look!

Reklame for Goodiebox.dk

goodiebox-skuffeHvis du hører til de efterhånden mange fans af den månedlige selvforkælelse fra Goodiebox, så kan du glæde dig over, at konceptet er blevet yderligere løftet med et nyt lækkert look.
Udover at blive overrasket med spændende beautyindhold hver måned, kan du fra og med denne måned nu også glæde dig til at se månedens farvekombination på de nye fine æsker med skuffer, som er lige til at samle på og bygge ovenpå hinanden til opbevaring derhjemme.

***

I sidste uge var jeg til lanceringen af det nye look, hvor vi fik lov til at pakke vores egen december-box. Det gav en helt ny forståelse for det arbejde, der ligger bag, når man åbner pakken derhjemme. Først silkepapir, så voucher, så hele vejen rundt af produkter, så lukke med klistermærke og en lille folder med produktinfo. Og det hele skal se pænt og indbydende ud, når man lukker op for alle herlighederne derhjemme,

goodiebox-pakke

Indholdet i denne måneds box er lige på trapperne, men jeg kan vist godt lige trække skuffen ud og løfte sløret nu (hvis du går og venter på den derhjemme – og ikke vil spoile overraskelsen – så læs ikke videre)

december-goodiebox

Der er både makeup til læber og øjne, en spændende rens med en lille tilhørende klud fra det nye mærke Aurelia, luksussample kropspleje fra Vichy og en leave-in balsam, Wonder Balm, fra det engelske mærke Percy & Reed, der laver mange fine hårprodukter. Og så er der et gavekort på 100 kr., som kan gives videre og bruges til det første Goodiebox-køb. (den virker ikke endnu, men er hermed givet videre 😉 )

Det hele koster som sædvanlig 169 kr. inkl. levering, og abonnementet er uden binding.
Vi er lidt på forkant her, men det varer ikke længe, før du kan få fingre i den nye box på Goodiebox.dk.

Kærlig hilsen Jeanette

0 replies

Skriv en kommentar

Har du en kommentar?
Så del den meget gerne!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.