Sommerfødder hele året!

Sommerfødder hele året!

Indlægget er sponsoreret af Apotektets!

fodpleje-vinter

Jeg har virkelig fået lidt blod på tanden med min fodpleje, siden jeg testede Apotekets super gode plejeprodukter for et par uger siden og skrev indlægget om, hvordan du får lækre velplejede fødder (læs det her). Jeg har åbenbart haft så travlt, at jeg næsten havde glemt min ellers store fornøjelse med at hygge mig med et fodbad og den skønne følelse af velplejethed, der følger med et par nyordnede fusser ♥

Selvom, man måske godt kan have en tendens til at glemme fødderne lidt om vinteren, når de nu alligevel er gemt langt væk i strømper og støvler – så er der ikke nogen rigtig god grund til ikke at have sommerfødder hele året rundt! (Jeg givet mig selv et par lækre julefødder med en flot rød lak, som du kan se)

Faktisk er det ikke så lidt skørt, når man negligerer fødderne om vinteren, bare fordi de ikke lige er ude og bliver luftet til offentligt skue. Det er nemlig ikke kun en kosmetisk ting, for manglende fodpleje kan føre til ligtorne, hård hud og endda bakterielle tilstande. Det er i alt fald vigtigt at give fødderne fugt, fordi de bliver meget mindre tilbøjelig til at revne.

De sidste 14 dage har jeg været lidt god, synes jeg selv, og har smurt mine hæle med Apotekets Hælcreme (fås til 59.95 kr. her) hver aften – og om dagen har jeg brugt 24-timers fodcremen, som du ser på det øverste billede, før jeg tog strømper på (koster også 59.95 kr. her).haelcreme_100-ml

Efter sådan et par ugers opmærksomhed, så nærmer man sig babyfusser, og når man først er kommet i gang og lidt i bund med det første fodbad, så er det en let sag at holde fødderne lækre bløde og velplejede. Det er bare om at komme ind i en god gænge lige som med så mange andre af ens plejerutiner.

mod-haelspraekker

Så i dag tog jeg et lynhurtigt fodbad med Apotekets fodbadesalt, som jeg jo er helt vild med. Den dufter godt, frisker op og gør samtidig fødderne bløde. Efter ti minutter i vandet smurte jeg fødderne direkte med lidt af fodbadolien bare for at give dem lidt ekstra fugt, og så fik de 5 minutter mere i vandet.

apotekets-fodbadesaltNår man først er kommet ind i rutinen, så kræver det altså ikke ret meget at holde fødderne, og det var ikke mange tag med pimpstenen, der skulle til denne gang.

pimpsten-foedder

Jeg er svævende på bløde fødder – og inde i gængen igen med en fornuftig fodpleje – og det er bare sådan en lækker fornemmelse. Der skal ikke mere til end en creme 1-2 gange om dagen, men gerne morgen og aften, og så et skønt fodbad en gang om ugen eller hver 14. dag alt efter tid og behov.

Nu kan julen kommer an, for jeg har sommerfødder med røde julenegle, og om nogle uger, når jeg rammer de sydlige himmelstrøg, skal jeg ikke stikke et par flove sprukne fødder i sandalerne den første dag! What’s not to like? ♥
Kærlig hilsen Jeanette

0 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv din kommentar her!
Alle er velkomne til at deltage

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.