Styr udenom slikfælden

Styr udenom slikfælden

Nutrilett-kokos-juicy-barUanset, hvor fornuftigt vi spiser og lever, så kender vi nok næsten alle til at blive overmandet af sukker cravingen ind imellem. Jeg gør i alt fald. Det kan være kritiske tidspunkter på dagen, eller når man er småsulten, træt, stresset eller bare føler, at man har fortjent at hygge sig.

Det må de have lyttet til hos Nutrilett! De har nemlig bevæget de sig ud over deres kendte slankeprodukter og har sendt to rene snackbarer på markedet. De er simpelthen designet til at give os svage sjæle den perfekte søde treat, der gør det lettere at styre uden om slikfælden og passe lidt på kalorieindtaget.

De to helt nye snackbarer er ikke måltidserstatninger, som de normale Nutrilett barer, men en lille snack på godt 100 kalorier, når sukker cravingen trænger sig på eller du har brug for et lille mellemmåltid. Snackbarerne har et lavt sukkerindhold og et højt proteindhold, så du kan spise dem med relativt god samvittighed.

Du behøver næsten bare se på billederne – de er super lækre, de barer! Jeg har en svaghed for kokos og for mig er Nutrilett Juicy Coconut bar virkelig en lækkerbidsken. Og så indeholder en bar kun 105 kalorier. Den smager delikat af kokos og chokolade uden at være vammel eller fylde for meget.

Den anden snackbar, Nutrilett Cookies & Cream, er mere crunchy og perfekt til dig, der elsker chokolade og sprøde kiks. Igen bliver den søde tand og hyggetrangen godt tilfredssstillet med et indhold på 113 kalorier.

Nutrilett-cookies-cream

Du kan købe Nutrilett hos velassorterede supermarkeder og på nutrilett.dk. Snackbarerne koster 14,95 kr.

Bemærk venligst at dette indlæg er udgivet i samarbejde med Nutrilett.

0 replies

Skriv en kommentar

Har du en kommentar?
Så del den meget gerne!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.